Κριμα ρε γμτ!!! Με κανά “ντου” μόνο δλδ αν θα μπούμε
Αμφιβάλλω αν γίνει ντου γιατί με τόσο που λέγεται ότι κυκλοφόρησαν θα είμαστε ήδη υπεράριθμοι και πραγματικά εύχομαι να μη γίνει!
Μόνη ελπίδα επομένως να τους πάνε στο παλατάκι μπας και κοπούν κι άλλα εισιτήρια;
Δεν υπάρχει περίπτωση. Αφού βάλανε και 2η μέρα! Το σκεπτικό λογικά είναι να παίξουν σε μικρό χώρο.
Οπότες βλέπουμε για τη 2η μέρα!
Βρε παιδιά δεν θα ήτανε καλύτερα αν θα γινότανε κάπου με μεγαλύτερο χώρο;
Και οι Manowar θα κουραστούν στο ήμισυ, και εμείς θα βγάλουμε περισσότερα γούστα!
1000 φορές δύο μέρες να γουστάρουμε διπλά!!!
Και ποιος είπε ότι δεν ήταν απαίτηση της μπάντας ο μικρός χώρος για να παίξουν 2 βραδυές sold out και να κάνουν και την πόζα;
Τι να πω…γιατί όχι;
Πάντως αρχίζω ασφικτικές οικονομίες και κλάψα για να πάω 2η μέρα!!!
Και άμα παίξουνε και ένα Blood of the kings & kings of metal ακόμα καλύτερα!
Crosswind για support ετσι;
Ναι Crosswind
με δύο live πιστεύω οτί θα σταθούμε πάντως στη γέφυρα του θανάτου
E ναι ρε γαμώτο. Τι διάολο τόσα θα παίξουν!!!
Για φαντάσου τι έχει να γίνει στο:for he awaits me… reaching for my souuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul…he calls my name, and waves me on.The fallen one he stands in flame…AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (μόλις λερώθηκα :lol: )
ρε σκέψου μόνο ότι με το που τελειώνει το ένα έπος θα σκάει το επόμενο… και το καλύτερο;;;;
Με το που τελειώσει το live θα λες, άντε τα ξαναλέμε αύριο!!!
ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΥΛΕΣ ΛΕΜΕ
EPIC!!!
καλυτερα που γινεται σε μικροτερο χωρο μεγαλυτερη αμεσοτητα με το κοινο
Ένας φίλος χθες μου είπε την μεγάλη ατάκα, όταν του εξήγησα τι έχει να γίνει στο live λόγω του πόσο κολλήμενοι είμαστε με τους Manowar: ΄μου φαίνεται οτί είστε οι μπαοκτζήδες του metal εσείς, βλαμένοι χαχαχαχαχα:lol:
Για φαντάσου τι έχει να γίνει (που είναι και πιό σίγουρο) στο Dark Avenger μετά την αφήγηση…χειρότερη σχιζοφρένεια κι από Μπαοκτζήδες :vibrate:
“…the pounding of his shoes, did clap like thunder…” …oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Μακάρι να είναι έτσι ρε παιδιά! Πεθαίνω για Manowar αλλά και το 94 όταν είχαν έρθει για 3 βραδυές σερί ήταν σχεδόν ολόιδιο το σετλιστ και κάκιστες οι συναυλίες! Είναι ικανοί δύο μέρες και να μην παίξουν κανένα απο τα παλιά τα κλασσικά!! έχει ξαναγίνει! έχω τρομερή αγωνία και λαχτάρα!! επειδή είναι οι καλύτεροι έχω και τεράστειες προσδοκίες! Κυρίως μετά το Live του 07!
Battle Hymns και ΚΛΑΣΣΙΚΑ θα παίξουν
Για τα ΚΛΑΣΣΙΚΑ μην είσαι και τόσο σίγουρος. Άλλα κλασικά θέμε εμείς, άλλα οι Αμερικάνοι, άλλα οι βορειοευρωπαίοι.
Ό,τι ψηφιστεί (μάλλον) αυτό θα παίξουν.
Προς Red Viper:
Επίσης, οι ίδιοι υποσχέθηκαν να έχουν διαφορετικό setlist τις 2 μέρες, πλην του Battle Hymns ολάκερου!!