Άλλο οι φωροβόρειοι, άλλο εμείς! Ξέρουν οτί γουστάρουμε να ακούμε κλασσικούρες εδώ και δε τρελαινόμαστε για τα πιο power/heavy τραγούδια τους, γιαυτό και παίξαν έτσι το 2007!
Η ψηφοφορία δεν θα πάει ανα χώρα. Ένα περίπου setlist (ή 2 για τις διπλές ημ/νίες) θα φτιάξουν για την περιοδεία.
Επίσης, οι ίδιοι νόμιζαν ότι οι Έλληνες γουστάρουν fasy songs και όχι κλασσικούρες.
Επίσης το τι θεωρεί διαφορετικό σετλιστ κάθε γκρουπ είναι λίγο σχετικό! Μπορεί να ναι και 3 τραγούδια ξέρω εγώ και αυτά να είναι αλλαξοκωλιές μεταξύ Louder than Hell και Godw of war πχ! ένα παράδειγμα προς αποφυγή:P
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :?
Εγώ βλέπω ότι εδώ και κάποια χρόνια έχει γίνει μεγάλη στροφή προς την κλασικούρα… Και το σετλιστ και οι αναφορές σε παλιά άλμπουμ και τελευταία η επανηχογράφηση. Εξάλλου στη Γερμανία πριν 2 και κάτι χρόνια που έπαιξαν τα πρωτα 6 άλμπουμ (δηλαδή τα πάντα), ο μεγαλύτερος τζέρτζελος έγινε στο “carry on”. Άγνωσται αι βουλαί του οπαδού των Manowar… Εγώ πάντως παίρνω τον οπλισμό μου (σπαθί Ross the Boss 06’ & bonus σπαθί Manilla Road Καβάλα 08’) και κατεβαίνω Σαλόνικα με κλειστά τα μάτια!!! (Ή μάλλον ανεβαίνω από UTH…)
ΥΓ: Θύμησέ μου, σε έχω γνωρίσει Astaldo?
Μπορει με την επανηχογραφηση του Battle Hymns να φαινεται μια ταση γι στροφη προς το ενδοξο παρελθον αλλα στο τελευταιο Death To Infidels tour παντως η απουσια οποασδηποτε υποψιας κλασικουρας ηταν εμφανης…Περαν του Hail,του Black Wind και του Call To Arms(που για μενα εγινε instant classic απο το πρωτο ακουσμα) ολα τα υπολοιπα κομματια ειναι απο Warriors,Gods Of War και Thunder In The Sky!!!
http://www.setlist.fm/setlist/manowar/2010/sant-jordi-club-barcelona-spain-4bd5df86.html
Μακρια απο μας!!!8)
ψιλοOfftopic:
μιας και το λεωφοριο για principal φευγει απο λευκο πυργο, ξερετε κανα φτηνο ξενοδοχειο-hostel καπου εκει κοντα να περασω μια μερα?
Εκτος αν εχει τιποτα διπλα στο principal. Αν και μιας και θα ερθω με αεροπλανο δε νομιζω να εχει συγκοινωνια αεροδρομιο-Principal…
Λοιπον οι πρωτες κινησεις εγιναν. Σημερα το απογευμα εκλεισα ξενοδοχειο και την Δευτερα θα παω No Remorse να παρω εισιτηρια… Τα καταφερα τελικα, θα κανω και λιγο οικονομια και μια χαρα. Θα δω [B][SIZE=“3”]MANOWAR[/SIZE][/B] λεμε… Τρελα!!!
Ευχομαι σε setlist με κλασικα και απο τα 2 τελευταια, αντε 1-2 κομματια…
[B][SIZE=“3”]HAIL AND KILL!!![/SIZE][/B]
δεν υπαρχει αστικη συγκοινωνια για principal.
ο λευκος πυργος κεντρο ειναι,επομενως οπου και να νοικιασεις δεν θα εισαι και ιδιαιτερα μακρια
γενικα ομως λεωφοριο απο και προς αεροδρομιο εχει και βραδυ και τα ξημερωματα ετσι; Γιατι εγω θα θελα να φυγω ξημερωματα σαββατου μετα τις 4
αντε αθηναιοι να ανεβητε και εσειασ καμια φορα :p:p γιατι εμεισ εχουμε ματωσει οικονομικα εδω και 20 χρονια συνεχεια αθηνα θα περασουμε οπωσ παντα καλα
To principal είναι μέσα στην μέση του πουθενά. Η πιο κοντινή λύση για διαμονή στη γύρω περιοχή είναι μία επιχείρηση με τροχόσπιτα που βρίσκεται εκεί.:lol:αν ενδιαφέρεσαι…
Πέρα από την πλάκα ούτε συγκοινωνίες υπάρχουν ούτε τπτ. Οπότε αν είναι να μείνεις κάπου θα μείνεις κέντρο. Από κει όλα βολεύονται.
Όλο το βράδυ έχει δρομολόγια το 78Ν. Κάθε μισή ώρα περνάει από Εγνατία και το τέρμα του είναι το αεροδρόμιο οπότε είσαι κομπλέ.
Για όποια απορία περί συγκοινωνιών εδώ θα βρεις αναλυτικότατα τις απαντήσεις:
http://www.oasth.gr/
VasilisK, οπως λεμε Βασιλης Κυρκος ??
οχι φιλος ! Βασιλης Κατσ…
Ρε αυτοί οι Crosswind είναι καλοί!!! Αν τα φωνητικά ήταν καλύτερα…
Α, γιατι νομισα οτι εισαι ο μπασιστας των Crosswind, μιας και ταιριαζε το ονομα και ποσταρες γι’αυτους.
@ Mererfin
Μια χαρα ειναι τα φωνητικα ρε !!
η death to infidels ήταν όντως με άθλιο setlist, και πάλι καλά που δε τη πάτησα και δε πήγα τολμιν γιατι θα συχτίριζα:p Το προηγούμενο tour είχε σετλιστ βγαλμένο από τη κόλαση (δλδ αυτό που έπαιξαν το 2007 εδώ και ολοκλήρωσαν με τη 5ωρη συναυλία στη βουλγαρία) Οπότε μια και πέρασαν πολλάααααααα live που παίζαν μόνο καινούργια (το προωθησαν το δίσκο,φτνάνει :lol:) και εμ αφορμή την επανηχογράφιση του battle hymns, ελπίζω και είμαι κατά ένα πολυ μεγάλο ποσοστό σίγουρος οτί θα ακούσουμε παλιά άσματα που μιλάνε για σφαγές και για αίμα
Απο το στομα σου και στου Odin το αυτι…