Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

μια κ περιμενουμε πως κ πως ολοι το live,κ για να παιξουν να γουσταρουμε προτεινω να παμε στην τελευταια τους προπονηση κ να τους εμψυχωσουμς!!:D:D:D

Από το πρωί στο Principal!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

να μαζευτούμε απο το πρωί στο πρινσιπαλ και να φωνάζουμε συνθήματα, όπως όταν περίμεναν οι γαύροι τον ντέταρι στο δημοτικό θέατρο :stuck_out_tongue:

μπορουμε να παμε κ αεροδρομιο να τους παρουμε… :stuck_out_tongue:

άκυρο, αλλά μου ρθε τώρα… θα πουν και το πατέρα λογικά ε? :lol:

Άνετα!!!

όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι όχι

Σήμερα άκουσα την εξής βρώμα: ότι και καλά η κάθε μέρα θα έχει 1000 εισιτήρια και ότι το πατάρι θα είναι κλειστό. Αν ξέρει τελικά κανείς κάτι για τον τελικό αριθμό εισιτηρίων ανά μέρα μας λέει.

Όταν λες πάταρι…???

Εξώστη; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων:D

Θέλει κανείς ανταλλαγή εισητηρίων?
Έχω παρασκευής και θέλω σαββάτου.
Στείλτε μου email όποιος θέλει στο rageeldar@gmail.com

Μπορώ να προσευχηθώ σε όποιον θεό υπάρχει γιαυτό, αμα λάχει άναβω και κερί στον αγ. γεώργιο!!! (που ήταν και dragonslayer, επικας δλδ :lol:)

oi gavrtoi ligo semna ston vorra…"prepei na ma8oume se poio 3enodoxeio 8a menoune thn paraskeyh na pame opwsdhpote giati paizei sto principal na xei polu security logw MANOWAR kai na mhn mporesoume na mpoume sto katagwgi gia aytografa…:p:p:p

Άσε τους γαύρους και τους μπαοκτζήδες και τα σκουλήκια και βρες που είναι το ξενοδοχείο για να φκιάξουμε εμφανίσεις Manowar FC και να πάμε :stuck_out_tongue:

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

χρειάζομαι εισιτήριο παρασκευής γιά καλό φίλο
το ανταλλάσω με αντίστοιχο του σαββάτου. επικοινωνήστε άμεσα
ευχαριστώ!

μια σελιδα πισω ενας ζηταει σαββατου και δινει παρασκευης

e ennoeitai pws 8a prospa8hsoume na to vroume to 3enodoxeio…alla kai na mhn to vroume 8a thn ara3oume leyko purgo kai kapoia stigmh 8a er8oune na vgouze fotos …:lol::lol::lol::lol::lol:

Ετοιμαζουμε τις πανοπλιες μας, το λαδι μας, τα σπαθια μας και ολη μας τη γραφικοτητα και παμε να απολαυσουμε τους Βασιλιάδες του Heavy Metal.
:yahoo:

Δεν άντεξα, και ότι οικονομίες είχα τις χαλάλησα για τους Manowar!
Ο τραγουδιστής των Crosswind είναι παλιός συμμαθητης μου!
Οπότε θέλω να τον προλάβω, ξέρετε τι ώρα ξεκινά η συναυλιά και τι ώρα τα λεωφορεία απο τον λευκό; :smiley:

γεια χαρα!
Για το Σαββατο εγινε sold out???
μπηκα να κλεισω εισητηρια και λεει sold out!

ποτε κιολας!!!:!:

Πωωωω δε θέλω μαλακίες… Τώρα μόλις έστειλα να πάνε να πάρουν από το Metropolis!!!