Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Το πρωί πήρα το 580, από τα 1800 λογικά…10,30 περίπου! και πιο αργά!
Οπότες δύσκολο για σολντ αουτ και Σάββατο, από τώρα τουλάχιστον!

Καλά μπορεί να τέλειωσα αυτά που είχαν για online πώληση μόνο!

βασικα ο διοργανωτης προειδοποιουσε μεσω fb οτι τελειωνουν τα εισητηρια και να τρεξετε να παρετε… αναμενεται sold out…

[SPOILER]

Loipon paides…pws exei i katastasi…se ligotero apo 2 meres diathesis twn eisitiriwn sxetika me to live tou Savvatou exoun idi fygei ta misa kai vale eisitiria…Yparxei periptwsi mexri ti Deutera na min yparxei fyllo opote speuste na ta arpaksete mi psaxneste meta!!!
[/SPOILER]

φίλοι μου στη Θεσσαλονίκη μου είπαν τα ίδια, πως έχουν μείνει ελάχιστα

Μόλις πήρα στο Metropolis στην Θεσ/νίκη και είπαν ότι έχουν πολύ λίγα!!! Μέχρι το απογευματάκι η κοπέλα με την οποία μίλησα με είπε ότι μάλλον θα έχουν τελειώσει!!

Μλκ αν βάλουν και 3 μέρα θα χάσω τα μυαλά μου. Το 2ο sold out θα γίνει πολύ πιο γρήγορα από το 1ο

Yπαρχει τετοια πιθανοτητα??? Εχει ακουστει τπτ??

3η μερα δεν παιζει γιατι στις 20 παιζουνε οι Paradise Lost.

Όχι απλά σκέφτηκα ένα τέτοιο ενδεχόμενο!! Αλλά αφού παίζουν οι Lost ok

μη ξεχνάτε οτί έχει κυκολοφορίσει και η βρώμα οτί τα εισιτήρια είναι 1000 και όχι 1500-1800! οπότε σε τέτοια περίπτωση θα υπάρξει γρήγορο sold out!

3ή μέρα σε άλλο χώρο…??? Μάλλον την πάρασκευη θα πάρω αλλίως…δεν θα ξάνακουσω Manowar…:frowning:

Άμα βρεις Παρασκευή, πάρε μου κ μένα 2-3 να’χω…

Παρασκευή έχει γίνει sold out εδώ και μέρες!
:lol:

δεν υπάρχει ενδεχόμενο για 3 μέρα οπότε μην τρέφετε ελπίδες! πάρτε όσα εισιτήρια υπάρχουν ακόμα για την 2 μέρα γιατί όπως παέι θα sodlarei γρήγορα:D

Μαλλον ο Στρατος εννοει οτι ΤΗΝ Παρασκευη θα παρει εισητηριο και οχι οτι θα παρει ΓΙΑ ΤΗΝ Παρασκευη … :wink:

Με τρομάξατε ρε και πετάχτηκα στο μετρόπολις να πάρω εισιτήριο. Πήρα το 604, κατα τις τρεις και τέταρτο. Δλδ έφυγαν 24 εισιτήρια σε 4,5 ώρες περίπου. Αν κάνουμε λοιπόν την υπόθεση εργάσίας ότι φεύγουν 40 εισιτήρια ημερησίως από Μετρόπολις και άλλα τόσα από Τικετχάουζ, έχουμε συνολο 80 την ημέρα. Αν τα ιντερνετικά που τελείωσαν ήταν καμιά 150, και άλλα τόσα στην Αθήνα, μένουν 1500. 1500/80=18,75 μέρες για σολντ αουτ. Ακόμα και 100 ημερισίως να βάλουμε θέλει 1500/100=15 μέρες για σολντ αουτ.
Και είμαστε μόνο στην τέταρτη μέρα προπώλησης… Η αριθμητική δε βγαίνει. :-k

Παιδιά επειδή βλέπω ότι κάποιοι ζητάνε για παρασκευή δοκιμάζω άλλη μια φορά!

Πουλάω το δικό μου της παρασκευής (διότι το πήρα πολύ νωρίς ως πορωμένος και όλοι η παρέα μου δεν πρόλαβε και πήρε Σαββάτου)

Αν δε καταφέρω να το δώσω και τώρα μάλλον θα πάω στο principal να το δώσω σε κάποιον εκεί.Πιστεύετε θα βρώ έτσι?:stuck_out_tongue:

Έχουμε καμμιά πληροφορία γιατί στο τικετ αρενα έβγαλαν την επιλογή να πληρώσεις με αντικαταβολή και έχει μόνο πιστωτική και paypal???

προφανώς με τον άλλο τρόπο θα είχαν ακυρώσεις και έτσι κοιτάνε να πάρουν τα χρήματα προκαταβολικά

Ε, προφανώς γιατί με την καθυστέρηση που έχουν στο σερβις αρκετοί ακύρωσαν τις παραγγελίες τους εκεί για να τα πάρουν από μαγαζιά. Και αποφάσισαν τώρα να μη δίνουν πια τη δυνατότητα στους πελάτες τους να διορθώνουν τη μαλακία που έκαναν με το να τους προτιμήσουν. :lol:

Elementary, Watson…εεεε… Elric!

Χαλαρά πιστεύω ότι θα μπορέσεις να το σμπρώξεις εκεί