Ναι και εγώ έτσι πιστεύω απλά έχει πολύ φασαρία διότι είμαι από Τρίκαλα που σημαίνει
θα πρέπει να έρθω μια μέρα νωρίτερα μόνο και μόνο γιαυτό, άσε τη διαδρομή κέντρο-principal και πάλι πίσω…
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος από εδώ
Έχει δει κανείς αρίθμηση εισιτηρίου πάνω απο 1000??? λέτε να υσχίει η βρώμα των 1000 εισιτηρίων per live?
εγω εστειλα φιλαρακι μου σαλονικιο να μου παρει πριν κανα διωρο και για το σαββατο απο το μετροπολις και μια κοπελια κει περα του πε χαμος και εχουν μεινει ελαχιστα.ελα τρελο διημερο manowar και σαλονικα λεμε για θεικες μασες.
Ξέρει κανείς εάν το No Remorse εχει προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία του Σαββάτου;
όχι ακόμα
Πάντως παίζει και η 3η μέρα!
αμα βαλουν και τριτη μερα θα με χωρισει η γυναικα μου.:-k
και εχουμε και εξοδα αυτο τον καιρο.αλλα οπως εχουν πει καποτε woman be my slave και θα κανω οτι γουσταρω.και μετα πεφτει παντοφλα στο κεφαλι μου.2 μερες καλα ειναι αρκει να μην παιξουν τιποτα καινουργια και πεσει ξενερα εως οτου αρχισουν το battle hymns.
Eυχαριστώ Τραμπάκουλα. Ξέρουμε πάνω κάτω πότε είναι να φέρει; Καμιά 100αρια θα είναι;
δυστυχώς δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες
Λοιπον πηγα σημερα στο No Remorse να παρω εισιτηριο και δεν τους τα εχουν φερει. Θα τους τα φερουν Πεμπτη απογευμα απο οτι μου ειπαν. Και δεν ξερουν ποσα θα ειναι… Αγχωθηκα τωρα μην γινει καμμια μαλακια και δεν βρουμε εισιτηρια… Και δεν ξερει κανεις γιατι ενω ειχαν πει Δευτερα θα τα φερουν Πεμπτη… Ελληνας διοργανωτης σου λεει μετα…#-o
ακυρος on-παιζουν οι λοστ την επομενη.κοιτα μν κανετε και καμια τριτη μερα και τους πανε αλλου :=p-ακυρος off
Στις 17 παίζει τίποτα;;
3 μέρα δε παίζει να έχει με τίποτα!! και οι δύο είναι σουπερ, μην είμαστε αχάριστοι
οι κακομοίρηδες οι άγγλοι που κάνανε sold out πιο γρήγορα απο μας μία φορά θα τους δούνε :lol:
Αααααααχ έφυγε ένα άγχος. Σήμερα έφτασε στο γραφείο το εισιτήριο!!! Σε 5 ωρίτσες θα το έχω στα χέρια μου!!!
Εγώ τον πέρνω τηλέφωνο τον χαραμοφάη αλλά δε το σηκώνει με τίποτα!
Υπαρχει κανενας Αθηναιος που θα παει για την ημερα του Σαββατου και θα ξεκινησει απο Αθηνα το Σαββατο?
Υπάρχουμε, αλλά περιμένουμε μήπως βάλει πούλμαν ο Sirens ή o Eat Metal.
νομίζω πως έχουν βάλει
Ο sirens έχει βάλει εδώ και καιρό μου΄φαίνετε ,και αν θυμάμαι καλά ήταν 40 ευρω.
Ο γρηγόρης είχε πει οτί περίμενε τη 2η μέρα να ανακοινωθεί για να βάλει,οπότε θα έχει βάλει κι αυτός τώρα λογικά.
Ο Sirens θα ξέρει σήμερα λέει