Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

μόλις μίλησα με τικετ αρενα,σήμερα του ήρθαν είπε και απο αύριο θα αρχίσει η αποστολή!

Απο οτι ξερω ειχανε βαλει λεωφορειο που θα εφευγε Παρασκευη πρωι απο Αθηνα.

κανεις απο πρεβεζα λευκαδα βονιτσα να μοιραστουμε βενζινες υπαρχει ρε παληκαρια?

Εμαθε κανεις κατι διαφορετικο για No Remorse?

θα δούμε για την 3η…Μην το αποκλείεις πάντως!

Πήρα τηλέφωνο ticketarena και είπαν ότι αύριο αποστέλλονται τα εισιτήρια του Σαββάτου που είναι κρατημένα για αντικαταβολή.

Πηρα τηλ και μου ειπε μαλλον για Παρασκευη :slight_smile:

Ο Sirens δεν έχει ακόμα νέα για τα πούλμαν. Από βδομάδα…
Πάντως θα προσπαθήσει να έχει αναχώρηση από Κάνιγγος την Παρασκευή, άλλη αναχώρηση το Σάββατο και επιστροφή μόνο Κυριακή.

Eisitiria Caput gia to Savvato! Liga mono meinan kai auta on the way gi’Athina!!!
Eyxaristoume olous gia tin grigori antapokrisi kai to akariaio sold out! Respect!

Από διοργανωτή!

Να μαθαίναμε και συνολικό αριθμό εισιτηρίων ανά μέρα…καλό θα ήταν.

Tόσο γρήγορα; 8O

Ο λαός των Manowar είναι πολύ μεγάλος τελικά. :smiley:

Kοίτα, αν δεν έχει βάλει κάναν ειδικό όρο το συγκρότημα (ως κάποιου είδους στρατηγική διαφήμισης μέσω γρηγορου ξεπουλήματος), ο διοργανωτής δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να εκδόσει λιγότερα από 1500-1800. Ειδικά από τη στιγμή που το club έχει άδεια για 2000.
Σε κάθε περίπτωση θα φανεί μέσα πόσοι θα είμαστε.

Προσπάθησα να ψαρέψω πληροφορίες για 3η μέρα αλλά κουβέντα δεν έβγαζα από τον διοργανωτή!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δε νομίζω να έχουν εκδόσει τόσα πολλά (1800) Το 2ο sold out έγινε πολύ πιο γρήγορα απο το πρώτο, οπότε δε νομίζω να είναι πάνω απο 1200 tickets! Μη σου πω οτί την 2η μέρα έκδοσαν λιγότερα απο τη πρώτη :wink:

Μακάρι, καλύτερα για μας. :wink:

Ο μοναδικός λόγος όμως που μπορώ να σκεφτώ για να γίνει κάτι τέτοιο είναι αυτός που προανέφερα. :-k

δεν υφίσταται σαν λόγος ο ρομαντισμός των manowar ε ? :lol:

είσαι κακός…:lol:

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

γιατι δεν το πανε σε κανα ιβανωφειο-κλειστο πυλαιας ? δηλαδη γιατι τοσο μικρος χωρος?

ίσως να είναι απαγορευτικό το ενοίκιο

μα ηδη εχουν ξεπουλησει 2 μερες, πες 1000 εισιτηρια η καθεμια με 45αρι εισιτηριο (οκ, πολλοι πηραν και για τις 2 μερες), αλλα υπαρχουν και αλλοι ποσοι οπως εγω πχ που δεν μπορουσα να αγορασω απο τωρα

ειμαι ασχετος απο διοργανωσεις και τετοια, αλλα παραλογο μου φαινεται…δηλαδη ποσο να ζηταει ενοικιο το ιβανωφειο πια