μην ξεχνάς και τα έξοδα που θες γιά να μετατρέψεις ένα γήπεδο σε συναυλιακό χώρο. το principal είναι έτοιμο με τη σκηνή και τα φώτα του…
tramp,έχουμε καμμία πληροφορία για πιθανό setlist???η κάποιο τραγούδι που θεεωρείται σιγουράκι? (εκτός απο όλο το battle hymns :lol:)
@τραμπ
ναι οκ, απλα σκεφτομαι εντελως απλοικα τωρα και λεω πως εχει ηδη πουλησει τουλαχιστον 2000 εισιτηρια. ο χατζηγιαννης πχ εχει συναυλια στο ιβανωφειο (αν δεν κανω λαθος γυρω στις 3000 χωρητικοτητα για συναυλιες) με 20 ευρω εισιτηριο (νομιζω παλι). δηλαδη ολοκληροι manowar δε γεμιζουν το ιβανωφειο με 45αρι εισιτηριο και δεν εβγαζε κερδος ο διοργανωτης?
ξαναλεω ειμαι ασχετος απο διοργανωσεις απλα καποιες σκεψεις κανω…
Διοργανωτης ειναι το ιδιο το πρινσιπαλ απ’οτι καταλαβα,αρα δεν πληρωνει για χωρο.Ιβανωφειο ή Πυλαια ή οπουδηποτε αλλου θα πρεπει να πληρωσει και ενοικιο,αρα θα ανεβαζε κι αλλο το εισιτηριο.
δεν έχω χώσει τη μουσούδα μου γιά να μάθω διότι ότι και να παίξουν ευχαριστημένος θα είμαι 8)
ε δεν έχει σχέση η παραγωγή μιάς συναυλίας χατζηγιάννη με μία συναυλία Manowar. επίσης η μπάντα έχει σχετικά υψηλό κασέ.
δε θα είσαι πιο ευχαριστημένος αν παίξουν αιματοβαμμένους ύμους παρά τύπου thunder in the sky κομμάτια?
Υ.Γ
Να πιάσει τόπο και το λάδι που θα βάλουμε
εγώ πάω στη βαλχάλα και με σετλιστ τύπου
Thunder in the Sky
Dawn of Battle
Sleipnir
Let the Gods Decide
Number 1
House of Death
Die With Honor
King of Kings
The Gods Made Heavy Metal
Return of the Warlord
Sons of Odin
Loki God of Fire
Gods of War
ΜΑΚΕΛΕΙΟ
θα προτιμήσω να λιώσουν τα παλιά.άντε το warriors, ok!αλλά to gods of war και το thunder in de sky δε με συγκινούν ιδιαίτερα.
Εκτός από ολόκληρο το Battle Hymns, θα παίξουν σίγουρα και το Heart of Steel στα Γερμανικά.
ναι όντως,μαλακία :?
θα παίξουν και το πατέρα :lol:
και νομιζα πως μονο εγω θα γουσταρα τετοιο setlist
Παντως περα απτην πλακα ελπιζω πως αυτη την φορα θα γλιτωσουμε απο την γνωστη γκρινια/κλαψα σχετικα με το setlist,τις γκομενες,τους λογους του αρχηγου κλπ.Οι manowar ηταν και θα ειναι για παντα πορωση για τους οπαδους και γραφικοι για ολους τους αλλους.Οι συνθηκες αυτου του live(ελλειψη διαφορων ασχετων που υπαρχουν στα φεστιβαλ,μικρος χωρος) μας επιτρεπει να δηλωσουμε χωρις ορους και προυποθεσεις την αγαπη μας στην τεραστια αυτη μπαντα.
Και για οσους οψιμους προφανως οπαδους οι manowar παλια ηταν και καλα “σοβαροι” ως σκηνικη παρουσια και τωρα “χαλασαν” :
HAIL
χαιρετίζω συναγωνιστή stanley
Ρε TRAMP dawn of battle?Number 1?Die with Honor? Απιστευτο μου φαινεται πως εστω και ενας εκτος απο εμενα γουσταρει να ακουσει αυτα τα κομματια live! Ειμαστε ανιατη περιπτωση μαλλον!
καλά εννοείται οτί τους manowar τους αγαπάμε για αυτό που είναι ρε σεις! Απλά μην έχοντας δει τους θεους το 07 (κολοφανταριλίκι…) θέλω να ακούσω πιο κλασσικά κομμάτια παρά καινούργια! κι όσο για τη σοβαρότητα, προσωπικά θέλω να έρθουν όσο πιο λαδωμένοι γίνετε :lol:
αστειεύεσαι? μιλάμε γιά ΥΜΝΟΥΣ. εμείς μιά χαρά είμαστε, οι άλλοι είναι τρελοί
Και γω μέσα. Από τότε που ανακοινώθηκε το live έχω ξεσκιστεί να ακούω τις μετά “Warriors…” κυκλοφορίες και έχω αναθεωρησει πλήρως.
Αμάρτησα πάτερ αλλά μετανιωμένος έχω ξαναμπεί στο δρόμο τον σωστό, το δρόμο που οδηγεί στη Βασιλεία των Ουρανών, στη Valhalla.
…ΟΚ, το ομολογω: τις αφηγήσεις και τα ορχηστρικά στο Gods of War τα κάνω σκιπ.:roll: Αλλά τα τραγούδια γαμάνε!
ένας ένας βλέπει το φως το αληθινό!
Δόξα τω Demaio!
Θα παίξουνε το Battle Hymns οπότε απο κεί είμαστε καλυμμένοι.
Ειλικρινά δεν με νοιάζει τόσο το σέτλιστ, αλλά θα ήθελα και απο κλασσικά και από πιο πρόσφατα.
Πχ για μένα αν παίξουνε και:
Blood of the kings
Kings of metal
Brothers of metal
The gods made heavy metal
Warriors of the world
Fighting the world
και ότι άλλο θέλουνε + το Battle Hymns που θα παίξουνε είμαι καλυμένος!
Για 2η μέρα μιλάω!
Μη μασάτε! Όλοι θα ικανοποιηθούμε!
εγώ πάντως με thunder ine the sky και με loki god of fire οχι valhalla, ούτε αιγάλεω δε πηγαίνω :lol:
Στις βραδινές μου φαντασιώσεις εμφανίζονται οι manowar στη σκηνή με χαρλευ, χουφτωνουν 2-3 γκομενες και ξεκιναει η εισαγωγη του bridge of death.Αααν παιξουν το bridge of death θα δωσω ρεσιταλ γραφικοτητας. Σε σημειο που θα πειτε " α αυτος ειναι τελικα ο μαλακας ο made in hell":lol::lol::lol: