Ίδια φαντασίωση με τη βασική διαφορά ότι χουφτώνω εγώ τις γκόμενες.Sorry, my fantasy στο κάτω κάτω
Πάντως δεν είναι sold out ακόμα η δεύτερη μέρα!Χτές βράδυ πήρα εισητήριο από ticket house στην Θεσσαλονίκη και μου ειπαν ότι έχει ακομα εισητήρια!
2ο τίκετ άρτια αφιχθέν σπίτι!!
Παρέλαβα!!!
Σολντ αουτ και η 2η! Το έζησα!
[SPOILER]Μάγκες σκηνικό, είχα τικετ και ένας φίλος ήθελε για αυτόνα, 3 φιλους και 2 καθηγητές του, που θα τον στέλνανε λεφτά!
Μετροπολις τέλος, είδαμε και τικεταρενα τελος, και πάμε καρφι τικετ χαους και μας λέει μένουνε 30! πήρε 4 και έμεναν να πάρει 2 για τους καθηγητες του.
Δυστυχώς αργησανε να στείλουνε τα λεφτά απο το ταχυδρομείο και όταν ξαναπήγαμε μας είπε τελείωσαν…[/SPOILER]
8O Τόσο γρήγορα και η δεύτερη? Αυτά είναι!!!
παιδια αν υπαρχει καποιος που θελει να πουλησει το εισητηριο του για το σαββατο 19-03 επειδη δεν μπορει να παει τελικα και τετοια ας μου το πει…!!!πλιιιιιιιιιιιιιζ…!!!δεν προλαβα να παρω εισητηριο!! :(:(:(:(:(:(:(:(
Θεσσαλονικη τα εισιτηρια τελος, αλλα συμφωνα με πληροφοριες θα προσπαθησουν να βαλουν κ 3η μερα η οποια θα ειναι την πεμπτη:-k
Πάντως για τρίτη μέρα δε μπαίνω καν σε ψυχολογία να ελπίζω
Δε βγαίνει και από το πρόγραμμα! Δε νομίζω να γίνει τέτοιο θαύμα,είπαμε!!!
Έχε πίστη εν DeMaio αδερφέ. Ο Odin είναι μεγάλος…
Αν οι θεοί μας δείξουν τόση εύνοια θα ρθω στο πρινσιπαλ με μαυρο-λατεξ σλιπάκι και γούνινο γιλέκο (σαν αυτό που είχε ο κιθαρίστας των wotan :lol: )
Μα ούτως ή άλλως θα έπρεπε να έρθεις [I]έτσι [/I]ντυμένος. :lol:
You have a point :lol:
Sold out και η 2η μερα, ευτυχως προλαβα σημερα και πηρα εισιτηρια για τα 8 ατομα που θα ανεβουμε Θεσσαλονικη… Μας τα πρηξαν μεχρι να τα στειλουν, ηταν να ερθουν Δευτερα, μετα Πεμπτη απογευμα, πηρα τηλ. χθες στο No Remorse, μου λενε Παρασκευη πρωι. Πηρα το πρωι, μου λενε μια 60αρα θα ειναι ελα κατα της 12 που θα ερθουν να προλαβεις. Μια χαρα τελικα, αγχωθηκα ομως. Οσο ημουν εκει εφυγαν αλλα 9 εισιτηρια και εμεναν 15. Φανταζομαι μεχρι τις 14.00 το πολυ θα ειχαν φυγει και αυτα. Ξενοδοχειο και εισιτηρια κομπλε, ετοιμαζομαστε για το live λοιπον…
[I][B]By moonlight we ride
Ten thousands side by side
With swords drawn held high
Our whips and armours shine
Hail to thee our infantry
Still brave beyond the grave
All sworn the eternal vow
The time to strike is now
Kill, kill, Oh !
Kill, kill, Oh !
Kill, kill, Oh !
Kill, kill, Oh ![/B][/I]:vibrate:
[I][B]By moonlight we ride
Ten thousands side by side
With swords drawn held high
Our whips and armours shine
Hail to thee our infantry
Still brave beyond the grave
All sworn the eternal vow
The time to strike is now
Kill, kill, Oh !
Kill, kill, Oh !
Kill, kill, Oh !
Kill, kill, Oh ![/B][/I]:vibrate:[/QUOTE]
σταμάτα,δακρύζω απο συγκίνηση μόνο που σκέφτομαι τη στιγμή [-o<[-o<[-o<
σταμάτα,δακρύζω απο συγκίνηση μόνο που σκέφτομαι τη στιγμή [-o<[-o<[-o<[/QUOTE]
Ισως το αγαπημενο μου κομματι απο Manowar, αν και ειναι δυσκολο να πω μονο ενα…
δε νομίζω να μπορώ να πω μόνο ένα! μπορώ να φτάσω στα 4-5 ,ως εκεί! και το battle hymn εννοείται είναι μέσα! σπάνια ο τίτλος ενος τραγουδιόυ το εκφράζει τόσο πολυ!
“Ο 'Υμνος της Μάχης”
Πάει,δάκρυσα :lol:
Εγώ που περιμένω το “shell shock” πρέπει να κοιταχτώ ή είναι φυσιολογικό? :-k
…