Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

45 ευρά

εγω λεω να νοικιασουμε κανα πουλμαν και να παμε
ποιο φτηνα δεν θα μας ερθει?8)

ναι πρεπει να οργανωθει κατι… γιατι αλλιως ειναι πολλα τα εξοδα

ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΙΝΣΙΠΑΛ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! γιατι συνηθως χρειαζεται να διανυσουμε 500!!!

συμφωνώ και αν γίνει αυθημερόν (να φύγουμε πρωι και να γυρίσουμε μετά τη συναυλία) ,θα ήταν το οικονομικότερο ,αν και το πιο κουραστικό ,αλλά χαλάλι τους.

μου πε οτι θα παει

ρε παιδιά, μόνο εγώ βρίσκω πολύ ακριβό το εισιτήριο ??? 45? ρε εσείς?? νομίζω ότι είναι υπερβολή [-X[-X[-X

ελατε πολλοι να κανουμε ντου.

Εδώ πριν λίγο καιρό μιλούσαμε για live σε μικρό μαγαζί στην Αθήνα με καμιά 150-200 ευρώ εισιτήριο οπότε δε με χαλάει καθόλου!

Ντάξει είναι αρκετά αλλά δε βλέπεις τυχαία μπάντα έτσι; Εδώ άλλες μπαντούλες χτυπάν 30άρια στους Manowar δεν θα τα δώσουμε;

αυτο…

μπράβο στην θεσσαλονίκη! εγώ το πιστεύω ότι θα αλλάξουν τον χώρο της συναυλίας. σε τέτοια κλαμπάκια δεν παίζουν μπάντες σαν τους manowar που ήταν headliners σε σονισφηρ…

Παίζει να ισχύει αυτό που είπε ο Night*Sky. Μόλις δουν ότι η προπώληση πάει γαμιώντας θα αλλάξουν. Εκτός αν όντως θέλουν να παίξουν σε μικρό χώρο με λίγο κόσμο!

Σε ποιο?? Γιατί δεν τους θυμάμαι headliners…:-k:-k
Δεν το λέω ειρωνικά…

Νταξει θα μπερδευτηκε το παιδι, αλλα ακομη και να μην ηταν χεντλαιντερς σε καποιο απο τα σονισφηρ που συμμετειχαν, τοσα χρονια ειναι χεντλαινερς σε αλλα τεραστια φεστιβαλ του κοσμου.
Δηλαδη ειναι τετοιο το μεγεθος της μπαντας που ειναι για να παιζουν μονο σε αρενες.
Οποτε ας ελπισουμε να αλλαξει ο χωρος διεξαγωγης, για να γινει και μεγαλυτερο νταβαντουρι !!!

Καλά αυτό δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άτομο που να το αμφισβητεί…

Άλλα 3 εισιτήρια και από δω 8)8)
Θα ανέβω με το αδέρφι και άλλον ένα φίλο :D:D

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο λεμεεεεεεεεεεε :naughty::naughty::naughty::naughty::vibrate::vibrate::vibrate:

Καλα ριξτε μια ματια στις χωρητικοτες των venues των αλλων χωρων που εχουν κλεισει…δεν ειναι οτι εκει κλεισαν τιποτα γηπεδα και σε μας το κλαμπακι το μικρο.Ολλανδια και Αμερικη που τσεκαρα 2000-2500 χωρανε τα κλαμπς που θα παιξουν.

45euro??? pame kala???

Πόσο ήθελες; 15?

σαππορτ τέλοςπ στο σονισφηρ από τις μεγάλες μπάντες.
θα ξεπουληθούν τα εισητήρια από το ιντερνετ μέσα σε λίγες μέρες…ποιός σκέφτηκε να τους βάλει σε κλαμπάκι τους MANOWAR;