entaxei mexri ena 35ari kai se megalitero xoro pistevo pos tha einai super! apo to na pas sto principal me 1200 patimena kalitera kapou allou…
τελικα ψηθηκα,ΘΑ ΠΑΩ.
εδω στο μαρτσμεταλντεη ειχα παρει εισιτηριο 3 μηνες πριν και μια βδομαδα αφου το πηρα ακυρωθηκε.παλιομαλακες.
το να το βαλουν στην πυλαια ρε σεις προυποθετει οτι θα εχουν 8-9 χιλιαδες κοσμο,δεν παιζει κατι τετοιο.
ΤΟ ΤΡΟΥ ΜΕΤΑΛ ΕΡΧΕΤΑΙ.
τουν τουν τουν ΝΤΑΗ.
τουν τουν τουν ΝΤΑΗ.
τουν τουν τουν ΝΤΑΗ.
Πήρα κι εγώ εισιτηριάκι για να δω το κόλλημα της νιότης μου.
Αν και κατά τη γνώμη μου συνθετικά έχουν στερέψει εδώ και πολύ καιρό πιστεύω θα γίνει ένα ΕΠΙΚΟ live.
To Πρινσιπαλ όντως μοιάζει μικρό δεδομένου ότι στο ιβανώφειο το 94 είχαν σχεδόν ένα τάληρο. Βέβαια τα δεδομένα έχουν αλλάξει από τότε, μένει να δούμε το κατα πόσο.
Maim and kill them λέμε. Take the women and children λέμε. (εντάξει, δεν είναι από το πρώτο αλλά μακάρι να το παίξουν)
Ακυρώθηκε, μετά πάλι λέγαν θα γίνει μετά ξαναακυρώθηκε εεε ευτυχως έγινε όμως και ήμουν εκεί!!!
Ρε πούστη μου επιτέλους θα ακούσω live το Battle Hymn!!! 2 φορές τους είδα και δεν το παίξαν!!!
Ross The Boss, An Club, 2006 (?)
Ε εντάξει από RTB ναι στο Ξυλουργείο Μύλου. Ήμουν και ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ live. Αλλά όχι από Manowar. Βέβαια θα πεις ότι ο RTB είναι πιο Manowar από τους σημερινού Manowar αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!
Ε, οι τιτανομάχοι της αθήνας να κανονίσουν καμιά μέρα πριν/μετα να μαζευτουν να παίξουμε ΕΠΙΚΗ ΤΡΟΥ ΜΠΑΛΙΤΣΑ Αθηνα vs Salonica
Μια μέρα πριν έχει DRI και μια μετά Death Angel
Αλλά μια τέτοια μπαλίτσα πρέπει να παιχτεί!!!
Νε ρε γμτ… ΝΕΕΕΕΕ !!
MANOWAAAAR !!
ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΕ ΘΕΟΙ !! ΔΩΣΕΕΕ ERIC !
Αν η εμφάνιση είναι τύπου Sonisphere 2010 στη Σόφια να μαζευτούμε να πάτε…
Υ.Γ1. Χωρίς διάθεση ειρωνείας η απαξίωσης η συγκεκριμένη τους εμφάνιση ήταν απαράδεκτη,αντιεπαγγελματική και για μένα απόλυτα ξενέρωμα μιας και η συγκεκριμένη μπάντα ήταν συναυλιακό απωθημένο…
Υ.Γ.2 45Ε για ένα μόνο συγκρότημα (έστω κι αν αυτοί είναι οι Manowar) θεωρώ ότι είναι τσιμπημένη τιμή…
Θα το παλέψω, αλλά Παρασκευή δύσκολο.
Από περιέργεια: Τι έγινε στη Σόφια και ήταν τόσο χάλια;
Επαιξαν μονο 7 τραγουδια (6 + 1 διασκευη).
Βεβαια δεν φταινε αυτοι αν ο διοργανωτης τους εδωσε περιορισμενο χρονο, αλλα αν ηθελαν και οι ιδιοι μπορουσαν να κοψουν απο ‘‘αλλα’’ πραγματα που κανουν στις συναυλιες τους, ωστε να συμπληρωσουν μια 10αδα κομματιων.
απο την αλλη το οτι θα παιξουν σε μικρο χωρο (και το Principal ειναι ο καλυτερος που υπαρχει αυτη τη στιγμη για λαιβ στη σαλονικη) μπορει να λειτουργησει υπερ . εδω τους Nile τους εβαλαν στο 8ball. τα 45 ειναι πολλα και οσο να ναι λαιβ μανογουορ ειναι ενα ρισκο (αν και πιστευω πως θα παιξουν καλα), αλλα θα τα δωσω.
Μολις μου το πε ενα φιλαρακι απο τη σχολη και δεν το πιστευα…The fucking kings of metal are coming to town!! Από οτι βλεπω και στο φορουμ εχει κλεισει για πρινσιπαλ ετσι? Ενταξει σχετικα μικρος ο χωρος ειδικα αν αναλογιστουμε οτι οι Manowar ειναι απο τις λιγες πλεον μπαντες στον κοσμο που μπορουν ακομη να γεμιζουν σταδια αλλα στ @@ μασ στην τελικη…other bands play manowar KILL…Παιδια ξερετε τι ακριβως παιζει με το τικετ αρενα? παραγγλνεις το εισιτηριο κ σου το στελνουν πως γινεται η φαση? γνωριζει μηπως καποιος αν θα κυκλοφορησουν τικετς και σε μετροπολις η τικετχαουζ μετα τις 15 μερες??
Για την ελλαδα(τουλαχιστον) δεν νομιζω να ισχυει φιλε μου
Δε βλέπω να μπορώ ρε γμτ. Μου φαίνεται δύσκολο. Αν ήντονε Σάββατο θα ήταν καλύτερα. Τώρα…
6+1 κομμάτια σε μια εμφάνιση λίγο πάνω από μια ώρα!!Ακόμα και οι Opeth προλαβαίνουν να παίξουν περισσότερα κομμάτια.Τζάμπα το ομώνυμο που έπαιξαν στο άνοιγμα και πορώθηκα
αχαχαχαχαχαχαχαχα
αΧΑχΑχΑχαΧαχΑΧαχΑΧαχΑχαχΑχαΧΑ!
:lol:
βγαλτε τα γουνινα απο τη ναφθαλινα!
ακονιστε τις σπαθες!
bring your baby oil along!
οχι.
45 ? ευχαριστώ αλλά δν θα πάρω . δν γίνεται να παραπονιόμαστε για ακριβά εισητήρια κ να τα σκάμε αμέσως μόλις ανακοινωθεί μια μπάντα . (πλέον μόνο για Rush / Motorhead θα έδινα τόσο πολύ χρήμα) .