Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

χμμ το εψηνα στην αρχη, αλλα μετα σκεφτηκα οτι το πακετο θα βγει 100 και ευρω, ότι τα λαηβ μανογουορ ειναι ενα ρισκο (50-50, ή θα ειναι μαγεια ή θα ειναι μαλακια) και τριτον οτι εχω παρει εισιτηριο για τους paradise lost την ιδια μερα :p- οποτε ακυρο απο εμε

Παιδες μπορει καποιος να με βοηθησει? Παω να κανω την παραγγελια, βαζω επιλογες πιστωτικη καρτα/κουριερ, μετα στην επομενη καρτελα βαζω τα στοιχεια μου, και στην επομενη μου δειχνει το συνολικο ποσο, παταω αγορα και αντι να μου βαλει καπου να συμπληρωσω την πιστωτικη μου καρτα, μου λεει κατι για alpha bank. Σας το βγαζει και εσας αυτο? Το δοκιμασα και δευτερη φορα…παλι τα ιδια. Τι σημαινει αυτο? Οτι αγορασα δυο εισητηρια?#-o

η καρτα ειναι της Αλφα?

Οχι δεν εχω συμπληρωσει πουθενα καρτα. Μονο του μου εβγαλε ολοκληρωστ τη συναλλαγη σας μεσω της alpha bank και θα δειτε τη συναυλια στα event σας. κατι τετοιο, δε θυμαμαι ακριβως. Απο τη στιγμη που δεν εχουν αλλα στοιχεια εκτος απο τη διευθυνση μου και το ονομα μου δε μπορει να με χρεωση καποια τραπεζα.

[COLOR=“Red”]Οκ λυθηκε το προβλημα! Δεν εκανα τις ρυθμισεις με το pop up![/COLOR]

Πολλές συναυλίες μαζί όμως και ποιος έχει τα λεφτά…

ε οχι και 45 ευρω… ελεος πια…

οι Manowar εχουν συνηθως μια αμοιβη της ταξης των 100,000 δολλαριων, οποτε με 45ε το ατομο επι 1300 ατομα και ευρω/δολλαριο στα 1.3 περιπου, βγαζει συνολικο τζιρο 76,000 δολλαρια. Βγαλε προμηθεια διοργανωτη, λοιπα εξοδα, αεροπλανα, ξενοδοχεια, κατι μου λεει οτι συμβιβαστηκαν με λιγοτερα απο τα μισα αυτη τη φορα… ε φαινεται επαιξε το χαρτι Ελλαδα-κριση ο διοργανωτης και επιασε… γιατι αλλιως με 1200-1300 ατομα ουτε με 100 ευρω εισιτηριο δεν εβγαινε η συναυλια…

δεν ειναι λιγα τα 45ε με την οικονομικη κατασταση που επικρτει αλλα δεν ειναι και πολλα για τετοια μπαντα, εδω πληρωνετε ρε μπον τζοβι κατοσταρες και διακοσαρες και εκει και αν υπαρχει περιθωριο για σκοντο οταν μιλαμε για 70,000 κοσμο που παιζουν τρελες οικονομιες κλιμακας στα εξοδα…

πιστευω οι Manowar ξερουν τι πρεπει να κανουν και θα δωσουν μια εξαιρετικη συναυλια

τι θα γινει θα νοικιασουμε κανα πουλμαν
η μεχρι να αποφασισετε θα τελιωσουν τα εισητηρια

λεγεται τι θα κανουμε

…αλλιως θα αναγκαστω να ανεβω
με αλογο 8)

Oταν η ταριφα ειναι 35+ για (παρηκμασμενες επισης) μπαντες ας πουμε μεσαιου βεληνεκους τυπου Guardian, Helloween, Paradise Lost, που παιζουν και καθε 2 χρονια στη μπουγατσουπολη, ειναι αστειο να γινεται κριτικη για τα 45 ευρω των Μanowar. Που ειναι πιθανως και η μονη metal μπαντα πρωτης γραμμης που υπαρχει περιπτωση να παιξει πλεον στην πολη

\:D/:yesmaster::lol2:[SPOILER][/SPOILER]

Εχεις δικιο αλλα εχω την εντυπωση οτι πολυσ κοσμος στην Ελλαδα ξενερωσε με manowar λογω του φιασκου της συναυλιας του 1999 που παιξανε 10 κομματια και την καναν…Αλλα οταν βλεπω τετοια βιντεο σαν αυτο αυτη την εντυπωση παιρνω :slight_smile:http://www.youtube.com/watch?v=BLvPNt2KsAU… Ξερετε ρε παιδια πως γινεται η πληρωμη για τα εισιτηρια απο τικετ αρενα με αντικαταβολη η τιποτα πεισειφ χρεωστικες καρτες κ ετσ?? γιατι δεν εχω χρεωστικη…

εγω οταν βλεπω τετοια video

σκεφτομαι πως για το principal…καλα ειναι.

Πραγματι, σ’ενα κοσμο που οι μεγαλες 80s heavy metal μπαντες ξεχειλιζουν εμπνευση, δυστυχως υπαρχουν οι (οντως γραφικοι) Μanowar και χαλανε την πιατσα.

Ελπιζω η συναυλια να παραμεινει στο principal ωστε να παραβρεθουν μονο οσοι οντως γουσταρουν και οχι οι γνωστοι ξερολες,κομπλεξικοι και λοιποι πραγματικα γραφικοι!Ξερετε τωρα οι “νοσταλγοι” του RTB που τωρα θα θυμηθουν οτι λειπει και ο Colombus κλπ,κλπ.Μηπως να πουμε στον RTB να φερει στους MANOWAR και τον φοβερο τραγουδιστη της μπαντας του να φυγει επιτελους αυτος ο αχρηστος ο “γραφικος” ο ADAMS?

Ναι ρε μαγκες principal χαλαρα. Ποσες τετοιες ευκαιριες θα εχουμε, να δουμε σε μικρο χωρο σπουδαιες μπαντες σαν τους manowar?

Όσοι παραγγείλατε μέσω καρτών/paypal κλπ σας έστειλαν email που να λέει ότι πρέπει να περιμένετε να σας πάρουν τηλέφωνο για να επιβαιβεωθεί και να ολοκληρωθεί η παραγγελία? Γιατί με μας που επιλέξαμε να πληρώσουμε με αντικαταβολή έτσι έγινε και μέχρι τώρα δεν μας πήρε κανένας τηλέφωνο…[-X

Δεν μιλησα για γραφικοτητες, απλα ειπα πως κοσμος (οπως εγω στη προκειμενη περιπτωση) που δεν ειμαστε με τα χερια πιασμενα στους καρπους hail κτλ. βλεπει/ω τετοια πραγματα και θα σκεφτομουν δυο και τρεις φορες το να παω(αν ηταν αθηνα). Καταλαβαινω την πορωση σας και δεν σας κατακρινω (μια απο τα ιδια ειμαι και’γω :p) απλα μην εθελοτυφλουμε κιολας. Τα πραγματα ειναι πεσμενα για τους man of war.
Να πατε και να τα ευχαριστηθητε την βραδια οπως πραγματικα εσεις θελετε.
πριβε τα υπολοιπα μη χαλαμε και το thread.

ΥΓ. Μη νομιζειτε οτι ολοι σας κυνηγανε και οτι ειστε εσεις εναντιον του συστηματος, τρουιλες κτλ.
τοτε γινεστε γραφικοι (personal opinion)

Πάντως το 2007 είχανε παίξει πάρα πολύ καλά και με πολύ λιγότερα “παρελκόμενα” απ’ ότι συνηθίζουν…

Tώρα αν θα έδινα 45? για να τους ξαναδώ… Χμμ, χλωμό…

Οχι εμενα μου ειπαν θα τα στειλουν μεσα σε δεκα μερες!

αυτα ειναι!!ωραιο ταξιδακι!!!