Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

8O8O8O Ωχ ελπίζω να μην έπαιξε καμιά βλακεία!!!

Οταν ειδα το νεο, τρελαθηκα απο την χαρα και την πωρωση. Τα 45 ευρω ειναι πολλα, αλλα λογικο αφου θα γινει σε μικρο χωρο. Απορω γιατι δεν εκλεισαν καποιο μεγαλυτερο… Ειμαι 50-50 αυτη την στιγμη. Οι σκεψεις μου εχουν να κανουν με τα εξοδα για μεταφορικα. Το τρενο εχει γινει πανακριβο, με αμαξι βολευει πιο πολυ. Συζηταμε να ανεβουμε 4 ατομα με αμαξι, αρα θα μας ερθει πιο φθηνα η βενζινη δια 4 απο εισιτηρια τρενου. Δεδομενης και της οικονομικης καταστασης ομως, θελει λιγη σκεψη ακομα. Ευχομαι να μην εξαντληθουν κατευθειαν τα εισιτηρια ή καλυτερα να αλλαξουν σε χωρο με μεγαλυτερη χωρητικοτητα…

δεν καταλαβαινω τους γραφικους που δε θελουν να δεχτουν οτι οι Manowar ειναι μια μπαντα 30 χρονια τωρα με τους οπαδους της, το ιματζ της και ειναι αυτο που ειναι, χωρις να δινει δεκαρα για κριτικες… αρεσει δεν αρεσει ετσι ειναι, οποτε το να ερχοντε ατομα εδω να λενε του τυπου “μα καλα αυτους τους βλακες με τα γουνακια πατε να δειτε, ντροπη, φτου” ειναι περιττο εως γελοιο

δεν αναγκαζουν κανεναν να αγορασει εισιτηριο

μολις εκανα κ γω την παραγγελια μου!!!ψηνονται να κανουμε εμεις το setlist κ να μην βγει κανεις ζωντανος απο κει?

Ξεχνάς πως το να βρίζεις και να κράζεις του MANOWAR είναι εξαιρετικά cool 8)8)8)

Επιπλέον αν αυτό γίνεται μέσω internet τότε παίρνεις bonus και στο e-peen σου :lol::lol::lol:

(προς μοδερατορεσ: άμα ξαναβγεί κανείς και αρχίσει το κράξιμο πατήστε και κάνα delete … για το live μιλάμε εδώ :roll:)

Δε νομιζω. Το κανουν για λογους ασφαλειας φανταζομαι. Αλλα αν υπαρχει καρτα χτυπησε τα απο εκει καλυτερα.

Σε Δέκα μέρες θάμαι πάνω για Helloween, άντε και τον Μάρτη πάλι ταξίδι…και στα 45, βάλτε και τα του Ο.Σ.Ε. και η ζημιά είναι μεγάλη…απ’την άλλη μεγάλο και το δέλεαρ:):!:

εχοντας δει τους Manowar το 2007 Αθηνα και το 2008 στο MCF μπορω να πω με ανεση οτι δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια ομοιοτητα με το live του '99 που φοβουντε ακομη καποιοι. Εδω μιλαμε για μια συναυλια σε μικρο χωρο, με ανεση να παιξουν οσο και ο,τι θελουν και απο κατω ενα σκληρο πυρηνα οπαδων, κατα 99.99% θα ειναι μια ιστορικη συναυλια και οποιος το μισοσκεφτεται ας το παρει αποφαση! οσο για μεταφορα ξερω οτι ο Γρηγορης του Eat Metal κανει κινηση για πουλμανακι οπως και και αρκετοι αλλοι το δουλευουν το θεμα, οποτε συμμετοχη σε τετοια κινηση ριχνει πολυ και τα μεταφορικα…

τα λεω ετσι παθιασμενα, γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι γαμω τις συναυλιες, λογω ανωτερας βιας εκεινες τις ημερες θα μου ειναι μαλλον αδυνατο να παω, αλλα τουλαχιστον οποιος μπορει και δεν εχει αλλες δεσμευσεις εκεινες τις μερες να παει χωρις δευτερη σκεψη! ειναι και παρασκευη μετα σ/κ σαλονικα μια χαρα θα την περασει! :smiley:

εγω τους ειδα τοτε στο MMD και εχω να πω πως και Αθηνα να ερχονταν δεν θα ξαναπηγαινα…

μονο για Manowar 45 ευρω δεν θα εδινα…

Δεν ειμαστε γραφικοι φιλε μου.Για τον απλουστατο λογο οτι αυτο που λεμε εμεις για τους Manowar το λενε καποιοι αλλοι για τους Maiden(70 για τους γερους??δεν υπαρχει περιπτωση,δεν τα δινω στον Λωρη κλπ),για τους Guardian(40 για αυτούς στο Fuzz??? Επί 2 μερες αρα 80? Δεν παω γιατι δεν μ’αρεσουν τα τελευταια τους,εχουν [B]παρακμασει[/B]!!8OΝαι,το διαβασαμε κιαυτο για τους Guardian) και ενδεχομενως για τους Motorhead αν ερθουν Sonisphere(χχ ευρω για τους Motorhead?τους εχει βαρεθει ο κοσμος,πολλα τα λεφτα για αυτους κλπ κλπ).Αρα λοιπον αυτο που γινεται εδω σ’αυτο το thread λεγεται ΑΠΟΨΗ και ΣΥΖΗΤΗΣΗ.Το οτι ειναι γελοιο και περιττο δεν συμφωνω,γιατι αλλιως ας αλλαζε ονομασια το φορουμ και ας ονομαζοταν Manowar forum,MetallicaFans forum,B.G ‘‘bards’’ forum κλπ. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι οποιος γουσταρει θα παει και τελος,απλα πιστευω οτι η συζητηση για ποιον λογο δεν θα πανε αυτοι που δεν θα πανε δεν θα βλαψει κανεναν.

ετσι ειναι :wink:

Όχι αυτό που γίνεται λέγεται μλκια και trolling το να μπαίνεις και να κράζεις και να πρήζεις χωρίς λόγο αυτόν που θέλει να διαβάσει για το live μια βλακεία και μισή είναι …
Το ότι γίνεται αλλού δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται κι εδώ … δηλ. αν οι άλλοι σου φαίνονται χαζοί που το κάνουν στα άλλα topic αλλά όταν το κάνει εσύ κι ο καθένας είναι OK ? Αλλά πάντα ο άλλος πρέπει να κάνει την αρχή και όχι εμείς …
Ή μήπως το ότι την μια φορά είναι σε topic για μπάντες που μας αρέσουν ενώ εδώ για μαι γραφική μπάντα οπότε μπορούμε να κράζουμε ελεύθερα ??? :? :? :?

ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…!!! ΘΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ SOLD OUT…???

Ο guardian έχει ένα δίκιο. Παρακαλώ εδώ ποστάρουμε ΜΟΝΟ πόσο λάδι θα ρίξουμε στα κορμιά μας για το live, πόση μπύρα θα πιούμε στο live, πως θα πάμε στο live και τα σχετικά. Τα υπόλοιπα… ούτε στο topic των Manowar γιατί έχουμε βαρεθεί:p

Μπορείς να τα παραγγείλεις και να σου έρθουν με courier και να πληρώσεις με αντικαταβολή …
Εγώ έτσι έκανα μιας και δεν είχα φράγκα στην κάρτα χτες το βράδυ …
Απλά έχε κατά νου ότι σε κάθε εισιτήριο παίζει καπέλο 2,2 ? καθώς και πως τα μεταφορικά είναι 7 ? οπότε όσο ποιο πολλά πάρεις για φίλους κλπ τόσο ποιο φτηνά :wink:

BTW for the record ούτε εμένα με πήραμε σήμερα για επιβεβαίωση αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γίνει πολλές παραγγελίες μαζεμένες … :smiley:

HAIL AND KILL !!!

Τι δε σ’άρεσε δηλαδή το 2007???

Υ.Γ. για κράξιμο στη μπάντα (και μετά πλήρης αδιαφορία από μας :stuck_out_tongue: :p) ελάτε στο κατάλληλο τόπικ. Όπως είπε και ο Angel_Death εδώ λέμε για το λάιβ μόνο!!!

Αν και τουσ εχω εγκαταλειψει αρκετο καιρο, τους ειδα κατα τύχη στην Βαρκελώνη τον Σεπτέμβρη sto Palau San Jordi Club και ηταν αρκετά καλοί Ι ουτε σπαθιά και μαλακιες ,ούτε τιποτα). Αρκετά απο τα τελευταια παντως δεν ξέρω αν εδώ θα ειναι διαφορετικό το setlist… ( αν και ανοιξαν με το πελωριο Hand of Doom) Εργαζομενος αλλα θα προσπαθήσω να την κανω για πάνω

ρε παιδια γτ θεσσαλονικη?και πανω απολλα γτ δεν θα κατεβουν και αθηνα???

Γιατί Ozzy μόνο Αθήνα; Γιατί U2 μόνο Αθήνα, γιατί Maiden μόνο Αθήνα, γιατί Priest μόνο Αθήνα. Γιατί όλα τα μεγάλα μόνο Αθήνα;;;

Έλεος… έχετε και παράπονα!!! Λίγο τακτ ρε παιδιά!!!