Έλα και θα τα βρούμε!!!
Πωλούνται ή ανταλλάσσονται για το show της Παρασκευής με εισιτήρια για το show της Πέμπτης.
Τιμή:45?
8O8O Εκπέμπω SOS 8O8O
Ta legame, alla den akougate!!
Και αυτό sold out θα γίνει…καλά να περάσετε όσοι τυχεροί πάτε!
δε ξερω τι λετε,εμενα ποναει το κεφαλι μου απο τις φωνες της γυναικας μου.που θα πας παντρεμενος ανθρωπος τοσες μερες μακρια κτλ.τελικα μαλλον την πειθω σιγα σιγα.ολοκληρο τατου εχουμε χτυπησει το σφυρι στην πλατη να πουμε!manowar παντου!hail and kill.
ενταξει αν και εχω φαει απειρη πικρα απο την αθηνα θεωρω βλακεια πλεον να μη βαζουν και μια μερα εκει…οχι τιποτα αλλο αλλα θα γκρεμισετε το πρινσιπαλ και θελω να δω τους λοστ στις 20 8)
Ανταλλασω εισητηριο MANOWAR παρασκευης 18/3 με εισητηριο MANOWAR σαββατου 19/3 για φιλο που γυρναει στις 19 απο 7ημερη(ποσο ατυχος :p)
Απαντηστε στο θρεντ η στειλτε πμ
Μενω Θεσσαλονικη οποτε θα βρεθουμε καπου εδω για την συναλλαγη
[SPOILER]
3η μερα ρεεεε 8O8O
Πραγματικα απιστευτο ομως[/SPOILER]
Δεν υπάρχει αυτό λέμε…!!! Πόσο κύλα μπορεί να είναι να ξέρεις ότι θα δεις την αγαπημένη σου μπάντα ξανά και ξανά και ξανά για 3 μέρες… Τυχεροί όσοι γουστάρετε…
μόλις γύρισα από accept και είδα την ανακοίνωση…
δακρύζω από συγκίνηση
η μόνη χώρα με 3 ive???
δε σας χάλασε φλωροευρωπαίοι!!! :lol::lol::lol:
έχω πάθει ντελίριο μιλάμε, χωροπηδαγα σαν βλαμμένος μόλις άνοιξα το facebook
“Hail to Greece! Those malakas are crazy and definitely deserve all three shows.”
comment ενός αμερικάνου στην ανακοίνωση της τρίτης μέρας!αχαχαχαχαχαχα:lol:
αχαχαχααχ:lol3:
ελεος και 3η μερα? 8O
χαχαχαχα :lol:
We…are…not…worthy?
YES WE FUCKIN ARE!!!
16 με 25 Μάρτη θα είναι το πιο γεμάτο 10ήμερο της ζωής μου για πλάκα!!!
ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά, manowar και δεν είμαι καλά
Περιμένω εναγωνίως αντίδραση Τραμπάκουλα!!!
Καλά δεν υπάρχει αυτό που γίνεται!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! Έτσι όπως πάει φασούλι το φασούλι θα ανακυρηχθεί βδομάδα manowar και θα τη γιορτάζουμε κάθε χρόνο σαν τα Δημήτρια!!!
Ενταξει, μπορω να ριχνω 3πλο κλαμα πλεον.
οπότε το 2ο sold out πιστεύω οτί μας δείχνει άλλο ένα ενθαρυντικό στοιχείο!
λογικά τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τη κάθε μέρα θα ήταν στο επίπεδο 1200 (πάνω - κάτω), κι όχι 2000! υποθέσεις είναι αυτά βέβαια :-k