Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

ξέρει κανείς κανένα καλό δικηγόρο για διαζύγια?

lionel hutz :lol:

Μάγκες δεν παίζει τέτοια φάση…είμαστε κορυφαίοι…και 3η μέρα λοιπόν…
Βέβαια και το αξίζουμε, γιατί είμαστε κορυφαίοι! Που αλλού τέτοια! βέβαια…
17/3—>3η μέρα
18/3—>1η μέρα
19/3—>2η μέρα!
λέτε να κουραστούνε το Σάββατο και να μη κάνουνε καλό λάιβ;; :stuck_out_tongue:
Τι να πω…Έτσι όπως έχει θέλω και τα 3 live! Τρελέναιομαι!!

εγώ πλέον δε συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό. νταξ, από τη στιγμή που το πρίνσιπαλ είναι διοργανωτής, λογικό να γίνει εκεί το/τα λαηβ(ς), αλλά αυτό το μηδενικό επιχειρηματικό “ρίσκο” έχει ως αποτέλεσμα να δούνε μάνογουορ ουσιαστικά μόνο γύρω στις 2-2μιση χιλιάδες άτομα… με τόσους οπαδούς που έχουνε στην ελλάδα (συν το ότι λόγω σαλόνικας θα πάει και κόσμος από βαλκάνια φαντάζομαι), είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό το σκηνικό. αμφιβάλλω (λόγω ξενέρας) αν θα βγάλω εισιτήριο για την πέμπτη, καλά να περάσετε!

Oi Manowar ΔΕΝ θα ερχόντουσαν κάν Ελλάδα…Ας όψεται ένας τεχνηκός απο το τιμ που του άρεσε το πρίνσιπαλ, αλλιώς ούτε σε παλατάκι ούτε πουθενά δεν θα ρχόντουσαν, και μόνο και μόνο επειδή έγιναν σολντ άουτ πήγαμε σε 2η και 3η μέρα.
Επίσης στο πρίνσιπαλ θα υπάρχουνε ασφαλίτες του γκρούπ τεχνηκοι του γκρούπ κτλ…
Θα είναι δικόι τους όλοι, μόνο λίγα άτομα του πρίνσιπαλ θα δουλεύουνε εκεί…
Έτσι με είπε φίλος που έχει άτομο που δουλεύει πρίνσιπαλ…

όταν έχουμε την εύκαιρία να δούμε τους θεούς 3 μέρες σερί,δε νοείται μεμψημοιρία…
όποιος γουστάρει θα πάει! αν κάποιος θέλει ειδικούς όρους για να πάει να τους δει, ε τότε ας πάει bon jovi που θα έχει καλύτερη οργανωση :stuck_out_tongue:

1000 φορές να τους δω 3 βράδυα συνεχόμενα σε μικρό χώρο παρά 1 σε μεγάλο!!

the masturbation goes cloud.

Κάτσε ρε φίλε. Γιατί να με χαλάσει το γεγονός ότι θα δω μια αγαπημένη μου μπάντα 3 φορές συνεχόμενα;;

όχι μωρέ,μην γίνεσαι παράλογος! που είναι το λογικό να γουστάρεις να δεις την αγαπημένη σου μπάντα 3 φορές αντί για 1??? δεν είναι λογικό αυτό, μην είσαι αυνάνας!!

Ναι συγνώμη… τον παίζω αρκετά μάλλον!!

Ότι θα έβλεπα και γκρίνια πάντως για το γεγονός ότι γίνονται 3 live Manowar δεν το περίμενα!!!

ελλαδάρα :lol:

και στη τελική γιαυτό κάνανε 3 live των 1200 και όχι 1 των 3000, για να πάνε όσοι γουστάρουν full κι όσοι είναι αρρωστάκια! οι manowar ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήταν συμβατικοί ,γιαυτό όσοι γουστάρουμε δεν γουστάρουμε απλά αλλα είμαστε παθολογικά άρρωστοι με manowar! :smiley:

και προσωπικά, τον παίζω πολύ: manowar κι ας μην ξαναγαμήσω ρεεεεεε :lol:

καλά, δεν πήγαινε σε σένα, απλά πρόλαβες και χώθηκες.

απλά ο αέρας που βγάζουν τα ποστς γενικά είναι στα πλαίσια του “εγώ να περάσω καλά, οι άλλοι ας κόψουν το λαιμό τους”.

εσύ θα τους δεις 3 μέρες (και καλά θα κάνεις) και υπάρχουν αρκετοί σαν κι εσένα. αυτό σημαίνει ότι θα τους δουν 2 χιλιάδες άτομα… αυτό αυτομάτως αποκλείει πάρα πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών που μένουν εκτός πόλης και δεν προλαβαίνουν σε 5-7 μέρες να κανονίσουν το πρόγραμμά τους.

το πρίνσιπαλ σαν επιχείρηση καλά κάνει και ανακοινώνει μία μία τις μέρες. αν όμως έλεγε από την αρχή για 3 μέρες, πιστεύω πως θα βολευόταν περισσότερος κόσμος. και δε νομίζω πως υπήρχε έστω και ένα 1 τοις χιλίοις να μη γίνει sold out οποιαδήποτε μέρα.

τέσπα, εμένα του γκρινιάρη μου φαίνονται αυτονόητα όλα αυτά. και πραγματικά δε με νοιάζει που θα τους χάσω για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά μου τι δίνει αυτό το “ελληνικό” άρωμα της διοργάνωσης.

ο αποπάνω απλά επιβεβαιώνει. ελλαδάρα.

Οκ πάω πάσο και συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά είμαι πολύ εξτασιασμένος για να το πολυψάξω!

η ουσία είναι μία: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ MANOWAR :stuck_out_tongue:

4:05 και μετά. :stuck_out_tongue:

αχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχα θεός!!!

έτσι, παίξτε με τον πόνο μου :stuck_out_tongue:

μια που λέμε για διαζύγια,γυναίκες κτλ, μεγάλη φιγούρα στους accept η γυναίκα ενός τύπου ,ο οποίος έκανε το λάθος και την έφερε στο live :stuck_out_tongue:
δεν υπήρχε η γκρίνια που του έριξε!!! έκραζε όλο το κόσμο απο την αρχή μέχρι το τέλος ,είχα λιώσει που την άκουγα:lol::lol::lol:

καλα θα περασαν ε?τον καημενο!!