Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Μπορεί να θύμωσε γιατί δεν είχε την ευκαιρία να ανέβει στην σκηνή να δείξει τα “προσόντα” της. Έπρεπε να την ενημερώσει ότι αυτά μόνο στους Manowar. :lol: :stuck_out_tongue:

Ας παντρεύεστε μεταλλούδες να λύσετε τα προβλήματά σας ρε παιδιά!:p:lol:

ήταν full μπουζουκόβια, φαινόταν απο τη ξηνίλα που έιχε :stuck_out_tongue:
το τοπ της βραδιάς (αφού περασαν 2 βάρβαροι με μούσια και μαλλούρα διπλα της) ήταν το : “καλά όλοι που έρχονται σε τετοιες συναυλίες χοντροί είναι???τι τρώνε δλδ???”

ψόφησα :lol:

[I]I drink the serpent’s poison from the lips of the one I love[/I]

(μέρα που 'ναι :p)

31 και σήμερα (με το νέο live κερδίσαμε μια μέρα στο countdown :))

μέρα που είναι θέλει pleasure slave :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα οι Manowar με την πρωτεύουσα ή αν δεν βρέθηκε διοργανωτής να τους φέρει (καθόλου περίεργο για Ελλάδα), αλλά εγώ ήθελα επιτέλους να τους δω εδω και τόσα χρόνια που τους ακούω και δεν θα μπορέσω επειδή έκλεισαν και τις 3 συναυλίες στη Θεσσαλονίκη. Έλεος ρε παιδιά. Όσο τρελός κι αν είμαι με Manowar δεν πρόκειται να παω. Δηλαδή ο άλλος που έρχεται από Κρήτη να τους δει, που θα βρει τα λεφτά για τη διαδρομή? Τι να πω. Έλεος!!!

απόσο έχω ακούσει είχαν δημιουργηθεί θέματα το 2007. Τώρα φίλε για να μην είμαστε άδικοι ,κι εγώ αθηναίος είμαι, τα παιδιά απο β.ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια τραβιούντε συνεχώς αθήνα! δεν τους τρέχουν απο τα μπατζάκαι πιστεύω:)
μια φορά θα γίνει η αντίθετη διαδρομή, ασ μη γκρινιάζουμε τόσο!
καταλαβαίνω οτί για κάποιον που δε δουλευει και δε μπορεί να κάνει τα κουμάντα του είναι δύσκολο, αλλά αν γουστάρεις πολύ να τους δεις κάποιες θυσίες να βρεις να κάνεις,όπως πολύ που θα πάμε!

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου και εννοείται πως δεν θέλω να πω κάτι αρνητικό για τους φίλους μας στη Β. Ελλάδα. Και δουλειά έχω αλλά (πέρα από το οικονομικό θέμα) διστυχώς δεν προλαβαίνω να ανέβω Θεσσαλονίκη και ούτε να πάρω ρεπό εκείνες τις μέρες από τη δουλειά. Γενικά αν ήταν Αθήνα θα μπορούσα να τα βολέψω πιο εύκολα, αλλά anyway. Τι ακριβώς είχε γίνει το 2007 στο March Metal Day?

τιποτα συγκλονιστικό, απλά γράφτηκε ΙΣΤΟΡΙΑ :slight_smile:

δεν τα ξέρω με πολλές λεπτομέροιες, απλά μου είχαν πει οτί τα είχαν σπάσει πολύ με τους διοργανωτές τότε σε βαθμό να είχε ακουστεί οτί δε θα ξαναρχόντουσαν!

ρίξε αλάτι στη πληγή tramp:p

Τρίτη μέρα…πριν απ’την πρώτη όμως, την Πέμπτη 17\03\2011…το λέει και στο σάητ του Χάμμερ και στο τίκεταρένα:):!:

best manowar live εν ελλάδι μακράν του δευτέρου.

κυκλοφορει η φημη οτι μια απο τις 3 μερες θα παιξουν ολοκληρο το achilles.τελοσπαντων ο διοργανωτης ειναι μεγαλος παπαρας,κοιταει να βγαλει οσα περισσοτερα μπορει,αντι να μεταφερει το λαιβ σε μεγαλυτερο χωρο εξαρχης.τι να πεις πια,λες και εχει να κανει με παιδακια και οχι με ανθρωπους που δουλευουν,εχουν οικογενειες κτλ.αλλα τι να κανουμε που οι manowar δεν ειναι ενα τυπικο συγκροτημα(ακομα και τωρα που εχουν καταντησει σχετικα αξιοθρηνητοι) και πονταρουν σε αυτην την αρρωστια μας.

ξερεις κανενα διοργανωτή που να μην κοιτάει την τσέπη του???

ναι ρε φιλε αλλα αυτος το παραχεσε.ανα 5 μερες,προσθετει και νεα ημερομηνια.τραβα τεντωσου ρε promoter της κακιας ωρας.και εδω να πω οτι ειμαι ενας απο αυτους (τα θυματα?)που θα πανε και τις 3 μερες.τα κουω και απο τη γυναικα μου,θα χασω και μεροκαματο στη δουλεια και θα κανω και ποσα χλμ οδικως απο λευκαδα για να τους δω.αναθεμα την ωρα που ακουσα manowar πριν τοσα χρονια και κολλησα αιωνια.

Κοινώς η κρεβατομουρμούρα είναι πιο σκληρή από το metal! :stuck_out_tongue:

αν τελικά δεν καταφέρω να πάω την πέμπτη και παίξουνε το Achilles, θα κάνω φονικό

H κρεβατομουρμουρα ειναι Heavy as hell.

Τωρα για τα ζητηματα τα οργανωτικα. Δεν θα μπω καν στον κοπο να απαντησω για το θεμα της αποστασης.
Οσο για τον χωρο?? 1000 φορες να παιξουν σε ενα μικρο, ζεστο συναυλιακο χωρο που θα κανουν ενα τριημερο που θα γραψει ιστορια. Ασε που ετσι μπορουν να τους δουν και οι καυλωμενοι πανω απο μια φορες.

3 μέρες με πιθανόν διαφορετικά σετλιστ και σύνολο 6 ώρες ή 1 μέρα με ένα σετλιστ και 2 ώρες.

Αυτό είναι το δίλλημα που τίθεται;

Αυτοί που θέλουνε μία συναυλία (ή απλά δεν μπορούνε για πάνω από μία) ας κάνουν την επιλογή τους και ας αφήσουν όποιους μπορούν να πάνε και στις 3 να το χαρούν.

Όλα τα άλλα (γιατί 3 σε μικρό χώρο και όχι μία σε μεγάλο, γιατί τις ανακοινώνουνε μία μία και όχι όλες μαζί, γιατί δεν με αφήνει η γυναίκα μου γιατί γιατί γιατί) είναι να χαμε να λέγαμε.

Αντί να χαιρόμαστε, φτάσαμε στο αντίθετο άκρο.

Α, ούτε από Θεσ/νίκη είμαι, ούτε ανύπαντρος, ούτε φοιτητής / άνεργος, ούτε κολλητός του προμότερ.

Καλά, για το αξιοθρήνητοι, δεν το σχολιάζω καν.

Προσωπικά ως Αθηναίος έχω δεi live στην συμπρωτεύουσα κυρίως σε κλειστούς χώρους (Principal, Mύλος, Υδρόγειος) και τα προτιμώ από μεγάλους χώρους…

Εντάξει ίσως το λέω εκ του ασφαλούς. Πάντως προτιμώ που γίνεται στο Principal παρά σε γήπεδο.