όπως είπε ενας φίλος πιο πάνω οι manowar είναι αρρώστια. το ότι κοιτάνε κάποιοι να βγάλουν όσο παραπάνω μπορούν, είναι δυστυχώ ή ευτυχώς αναμενόμενο.επίσης,το ότι θα τους δω 3 φορές * 2 ώρες και όχι 2 ώρες ,ακόμα και ολόιδια να είναι τα σετλιστ, το θεωρώ μεγάλη τύχη. δε θα αντάλλαζα με τίποτα ,εγώ προσωπικά πάντα, τις 3 μέρες για μία για να βολεύει παραπάνω κόσμος.συγνώμη που είναι εγωιστικό αυτό που λέω (γιατί είναι), αλλα με τις αρρώστιες έτσι συμβαίνει! και δε μιλάω αφ ύψηλου ,από αθήνα είμαι και εκτός τα 164 που έχουν ΄φυγει για εισιτήρια βάλτε πόσα θα φύγουν για μεταφορικά,3 μέρες διαμονή και φαγητό κτλ κτλ. κι αυτά τα έξοδα δε θα τα κάνω μόνοεγώ φυσικά αλλά και πολλοί άλλοι. για να καταλήξω κάπου λοιπόν, όταν έχουμε φτασει να είμαστε άλλοι 35,άλλοι 31,άλλοι 28 και ακόμα ακούμε το mountains kai δακρύζουμε, είμαστε αιώνια “γραφικοί” και δωσμένοι σε αυτό το συναίσθημε που μόνο οι manowar βγάζουν. κι όπως συμβαίνει παντού στη ζωή και στη κοινωνία, αυτά τα πολύ έντονα συναισθήματα πάντα είναι προς εύκολη εκμετάλευση.
τι λετε για COURAGE?
1 Rodahal 4.500 personen
2 Campo Pequeno http://www.campopequeno.com/#/CP.RIA.Espectaculo;component/epFicha.dyn.xaml
(βαλτε κ αγγλικα ρε πορτογαλιαααααααααααα)
3 Trädgårn
Capacity exists to accommodate up to 1700/500 (mingle / seated) guests and events tailored to the conditions and requirements.
4 St. Jakobshalle
We have several multi-purpose rooms and halls with capacities ranging from 50 to 11,000 people, suitable for many different kinds of events
5 Agora
the theatre has a capacity of 1800.
- O2
through to gigs by top international artists for over 3,000 fans in its main auditorium.
δεν βρηκα για το παλαντιουμ…αυτες ειναι οι χωρητικοτητες στα μερη που θα γινουν οι συναωλιες…το μικροτερο ηταν το πρινσιπαλ, εξ ου κ οι 3 μερες…σαλουδος…
Καλύτερα να μη γκρινιάζουμε!
Χθες “μαλωνα” με ένα φίλο μου για τη τιμή των 45 ευρώ!
Αυτός άσχετος με το μέταλ, θεωρεί ότι θεωποιούμε ένα καλλιτέχνη και στο κάτω κάτω τι σημαντικότερο έχει κάνει από άλλους; Επίσης θεωρεί υπηρεσία το τραγούδι τους προς εμας τους πελάτες και χτυπάνε με τέτοια τιμή…
Εγώ λέω πως όλα λίγο πολύ στις μέρες μας έχουνε τη τιμή τους. Καλώς ή κακώς ο καθένας κοιτάει να βγάλει φράγκα. Αλλά 45 ευρώ για manowar και σε τέτοιο χώρο, δηλαδή λίγοι και καλοί και με καλύτερη παρακολόυθηση του λάιβ, (όχι σαν τα βακεν που βλέπεις απο οθόνες τελικά!) αξίζουνε, + ότι οι MANOWAR είναι TΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΙ!
Aπλά…αυτό του εξηγούσα…αλλά δεν έλεγε να καταλάβει!
Γιαυτό να χαίρεσαι που έρχονται, και κάποιοι θα τους δούνε λάιβ, που δεν τους είδσανε ποτέ, γιατί ακόμη να μην είναι το καψιμό τους, ειναι εμπειρία!
Εκτιμάτε, έστω ότι κι αν έγινε για κέρδος, υπάρχουν 3 συναυλίες για να βολευτούνε αρκτετοι! Και μέσα σε 1000 άτομα η ατμόσφαιρα θα είναι καλύτερη από αλλού!
Αυτά τα πολλά…
για να το γυρίσουμε στην παραφιλολογία για το σετλιστ, εγώ για να μαι ειλικρινής το έχω δεδομένο οτί τη μία μέρα θα το παίξουν το achilles!!
Βασικά θα ακούσουμε πολλάαααααα ωραία κόλπα!!!
Μακάρι να παίξουν και ολόκληρο το Achilles… και το Bridge of Death… και το Gates of Valhala… και το Secret of Steel και και και…
Μαθαμε κατι για no remorse? Θα φερει τικετακια και για την Πεμπτη 17 Μαρτιου?
Ξέρει κανείς πως πάει η προπώληση;;; Πέμπτη πάω Σαλόνικα και θέλω εισιτήριο για ένα φίλο. Παίζει να είμαστε τόσο uber και να κάνουμε τόσο γρήγορα sold out???
sold out και η τριτη μερα και κατι ακουγεται οτι θα μπει και
αλλη μερα:!:
μαλλον τεταρη 16\3/2011
ετσι μειονονται και οι μερες αναμονης του live
πιο γρηγορα και οπως παμε προς τα πισω θα γινει τελη φεβρουαριου
παο τι φαινεται
και η τριτη σολντ αουτ??? ας κλεισουμε μια βδομαδα παρτυ και διασυρμου να τελειωνουμε:D
Όχι ρε τι sold out ηρέμησε!!! Στο ticketarena ακόμα πουλάνε!
Και 16/3 έχει DRI οπότε άκυρο
Πλακα κανει ο Sodomaniac προφανως.
Ενα δευτερο εισητηριακι επιβαλλεται…
εγώ ψήνομαι να γίνει 7ήμερη manowarιάδα! με αθλήματα όπως ξιφομαχία, τσεκουρομαχία, αγώνες με άρματα,ιππασία, τοξοβολία και grant event μονομαχία σε αρένα :lol:
ηρθαν λεει και τα εισητιρια
στο νο remorese
αλλα εουν φερει μονο 1
θα γινει λεει μαχη ποιος θα το παρει
θα διργανοθουν αγωνες κλωτσομπουνιδιων και οποιος
βγει πρωτος θα το παρει καλη τυχη σε ολους
ρε χαβαλε κανω δεν ξερω αν εχουν φερει εισητηρια
παρτε τηλ να μαθετε
επισης μιλησα με τον διωργανωτη και του λεω
''ρε φιλε γιατι
δεν κανεις 50 τις συναβλιες σε πιο μικρους
χωρους των 100
ατομων και να στειλεις μετα τα λεφτα στην ελβετια?"
και μου λεει
“εχεις δικιο δεν το ωργανωσαμε σωστα”
“next time” αυτο μου λεει θα κανουμε
Οταν θα αρχισουν να μιλανε οι διπλανοι σου βουλγαρικα και τουρκικα και θα νιωθεις ξενος θα δεις τι ωραια ειναι η ατμοσφαιρα σε κλειστο χωρο:p:p
They are brothers!!!
σωστός! ούτος ή άλλως στις συναυλίες πας για να ακούσεις τι γλωσσα μιλάει ο διπλανός σου, όχι το εκάστοτε συγκρότημα!!
συγνωμη παιδια…να κανω μια ερωτηση…ποιος ειναι ο τυπος που τους φερνει???