απόσο γνωρίζω ουσιαστικά μόνοι τους το διοργανώνουν. ο τύπος που φαίνεται σαν διοργανωτής δε ξέρω κατά πόσο πέρνει αποφάσεις για εισιτήρια κτλ κτλ κτλ
τι εννοεις μόνοι τους? φυσικά και υπαρχει διοργανωτής ο οποίος παίρνει ΟΛΕΣ τις αποφάσεις και είναι αυτός που έχει το πρίνσιπαλ. η μπάντα απλά θα παίξει και θα αμοιφθεί.
διορθώσε με αν κάνω λάθος,που πιθανόν να κάνω. απλά είχα ακούσει οτί και καλά λόγω κάποιων σκηνικών που είχαν γίνει το 07 με τους διοργανωτές τις συναυλίες αυτές ουσιαστικά τις κανονίζουν μόνοι τους. π.χ για το πόσα τικετ θα βγουν στη κάθε μέρα ,για το ότι επέλεξαν εκείνοι μικρό μερος να παίξουν κτλ.
τραμπ αν τα ξέρεις καλύτερα εσύ πάω πάσο γιατί παίζει να είναι ραδιο αρβύλα αυτα που άκουσα!
Νομίζω το Evolution TV Show διοργανώνει
και εγω κατι τετοιο ακουσα,αλλα ουτε εγω ξερω τι παιζει ακριβως…
O Aραβίδης του Evolution TV να είναι και ιδιοκτήτης του Principal; Απίθανο.
Μάλλον πρόκειται για συνδιοργάνωση μεταξύ των δύο γιατί αν πλήρωσε και ενοίκιο ο Αραβίδης δε βλέπω πως είναι δυνατό να “βγεί” οικονομικά με 1200-1500 εισιτήρια τη βραδυά.
Πάντως καθαρή διοργάνωση του Principal δεν είναι, το καταλαβαίνεις αν συγκρίνεις την αφίσα με άλλες για δικές τους διοργανώσεις.
Tη Δευτερα τα τικετακια στο NO REMORSE!!!
παντως θα ταν πιο δικαιο γιαυτους που
θα πανε πανω απο μια μερα
να υπηρχε μειωμενο εισητιριο
η ουσια βρισκεται στο πως θα γυρισουμε
απο το show παρασκευης σε σαββατο πισω να
δουμε paradise lost χωρισ να πληρωσουμε
μια 50ρα για τα εισητηρια του λεωφωρειου
λογικα αυτοι που θα ανεβουν με πουλμαν σιρινα-γρηγορης πανε για το
τρικουβερτο γλεντι ετσι δεν ειναι?
και θα γυρισουνε κυριακη
ενταξει παρασκευη θα κιμοιθουμε στο δρομο
σε σλιπινγ παγκ
οποιος μου λυσει το γριφο αυτον θα ειναι O
god of thunder
κανονοκα το kings of metal πρεπει να λεει
‘‘manowar manowar sleeping on the road’’
manowar fans sleeping on the road βσκ, οι manowar κανονικα θα εχουν τη ξενοδοχειαρα τους
[SPOILER]καλα ενα αστειακι καναμε μη βαρατε :!:[/SPOILER]
Paides mporei na mou steilei kapoios plirofories se pm sto forum gia ta poulman pou tha anevoune pano oste na kleisoume k to metaforiko ego k 2 filarakia mou apo athina? (kanena tilefono an ginete kiolas gt ta genika ta eipan kati palikaria se proigoumena post)
σιγά τα ωά…και πάνω σε καρφιά κοιμόμαστε :lol:
δεν παίζει να έχει ασχοληθεί το γκρούπ με τέτοια θέματα. επειδή είχα κάνει επαφές γιά συναυλία λίγο πριν κλείσουν γιά Σαλόνικα, αυτό που ψάχνανε ήταν promoter που να αναλαμβάνει τη αμοιβή και το κόστος παραγωγής υπογράφωντας τα ανάλογα έγγραφα που θα τους διασφάλιζαν νομικά.
δεν είμαι τόσο μέσα στα πράγματα για να γνωρίζω καταστάσεις οπότε i trust you!
ζω για να δω τον adams να τρωει τσουρεκι τερκενλη και σαντουιτς με γυρο με κετσαπ μουσταρδα.και demaio να βγαινει βολτα στην παραλια και να την πεφτει στους κοριτσαρους που βγαζει η σαλονικα.και φυσικα να τρωει χυλοπιττα.
Ναι αλλα την βολτα στην παραλια να την κανουν με τα δερματινα…αυτα που φορανε στο live.
Στην Αθήνα δίνει κανά δισκάδικο εισιτήρια; ή τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη;:):!:
Σαλόνικα το tickethouse και το metropolis.
Αθήνα το No Remorse (???) νομίζω
Ρε γμτ, πως το ψηνα ν ανεβω κι εγω, αλλα ειναι πολυ δυσκολη η περιοδος… Αν ηταν Αθηνα και 45 τα εδινα διχως δευτερη σκεψη, αλλα το μαλλι για το ολο ταξιδι θα μου παει μια 150ρου και δεν…
Θα μου πεις τους εχεις δει 2 φορες… αλλα… Τραμπ, καλα να περασεις ρε, τωρα ηρθε η δικη μου σειρα που ζουλευω.
Θέλω [B]Μessage from Joey DeMaio to the greek brothers and sisters[/B]. Είναι αδικία αυτό που γίνεται…
Ε ναι… για Αμερικάνους έβγαλε, για Ιταλούς και γείτονες έβγαλε…
Εμείς που θα κάνουμε 3 συνεχόμενα sold out??