Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

το χέτε πάρει χαμπάρει οτί θα ακούμε 3 μέρες live τους manowar??? :D:D:D:D:D:D:D:D
άκουγα στο αμάξι τώρα που γύρναγα το dark avenger και κατάλαβα οτί δε το έχω συνηδητοποιήσει τι θα γίνει :lol::lol:

Ακούω το Mountains… θα κλάψω αν το παίξουν!!!

έχουμε καμμιά ιδέα αν θα παίξουν όλο το battle hymns με την κανονική σειρά του ή θα παίξουν όλα τα κομμάτια μεν, αλλά χωρίς κάποια συγκεκριμένη σειρά??

Λογικά δε θα πρέπει να το παίξουν όλο συνεχόμενα;;;

Εγώ στο μυαλό μου έχω το setlist έτσι: αρχή με την μία BH και μετά φουλ πόνο με κλασικούρες!!!

Λογικα θα το παιξουν οπως και στην Γερμανια το 2008…ολο με την Σειρα εκτος απο το Manowar που ξεκινησαν ! :-k

5 Μαρτίου η πρώτη συναυλία στις ΗΠΑ όπου και θα δείξει. Ακολουθούν άλλες δύο εκεί και μετά είναι το τριήμερο εδώ οπότε θα έχουμε ένα δείγμα αναφοράς.

είναι πολλές οι μέρες ως την 5 μαρτίου…πρέπει να πάρουμε μια τζούρα απο κάτι ως τότε:lol:

Εγώ προσωπικά ακούω όλο το Achilles αυτή τη στιγμή!!! Μια χαρά τζούρα ειναι!!!

[I]Oh Achilles let thy arrows fly / into the wind where eagles cross the sky / to take my mortal blood and mix it with sand / it was foretold I will die by thy hand / into Hades my soul descend.[/I]

29 και σήμερα.

το πότε θα γράψω σε κανένα report :“soon many will fall we’re storming the wall, stones fall like snow from the sky” και δε θα χρειαστεί να πάρω άδεια για τις συναυλίες θέλω να δω :lol:

[B]File thy report and gain thyself a promotion to VALHALLA![/B]
[B]Death to false managers.[/B]
(φωνή-αφήγηση Joey De Maio αλα GoW)

:smiley:

Πουλάει κανένας εισιτήριο για Σάββατο?Τα εισιτήρια για Πέμπτη πότε βγαίνουν στα μαγαζιά?

Βγήκαν σε Σαλόνικα!

εγώ παράγγειλα απο τον τικετ-δεν έχω ιδέα απο επαγγελματισμό-αρενα :stuck_out_tongue:

Κ γω για να αποφύγω τους “επαγγελματίες” ρωτάω… :stuck_out_tongue:

Μιλησα με no remorse και μου ειπαν οτι θα φερουν τη Δευτερα.

Joey DeMaio calling all warriors to Kerkrade, NL on April 8th, 2011!

άντε κάλεσε και hellenic warriors να γουστάρουμε :smiley:

Έχω εισητήριο για Σάββατο και θέλω Παρασκευής. Υπάρχει κανείς;

Ανυπομονω για μηνυμα DeMaio στην ελληνικη Στρατια Των Αθανατων… Λετε να παιξουν ολο το Achilles? Μετα οποιος δεν παει την μερα που θα το παιξουν θα βριζει και θα καταριεται… Πανικος λεμε…

Καλά αν παίξουν όλο το Achilles μετά από το ΒΗ ντάξει τι να πω…

ΚΑΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣ