ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΑCHILLES!!!
προτιμω να ακουσω 5-6 κομματια στην θεση του οοοοποια και αν ειναι αυτα
μακαρι αν το παιξουν να μην ειναι την μερα που θα παω!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΑCHILLES!!!
προτιμω να ακουσω 5-6 κομματια στην θεση του οοοοποια και αν ειναι αυτα
μακαρι αν το παιξουν να μην ειναι την μερα που θα παω!
Ας το παίξουν την μέρα που δε θα πας!
Το σκεφτηκα και εγω αυτο, αλλα μιλαμε για το Achilles, οποτε… Αλλωστε σε 2 ωρες και αν σκεφτεις οτι το Battle Hymns ειναι γυρω στα 36 λεπτα, θα εχουν χρονο για αρκετα ακομα, αρκει να μην γαμηθει με τους λογους του ο DeMaio…
achilles και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεεεεεεεε!!! και θέλω και λόγο πριν το τραγούδι οτί μόνο οι manowar έχουν τα αρ…δια να παίζουν 28 λεπτά κομμάτι live:p
και όταν χωθεί το hector storms the wall θα καβαλήσουμε τα άλογα και θα πάμε να πάρουμε πίσω τον ναό της αφροδίτης στη έφεσσο!:lol: (την αγ.σοφιά την αφήνω να την πάρουν πίσω οι βυζαντινοί :p:p:p)
αυτα ειναι νεα!!!βρηκα τον χρονο να γραψω κατι…ειδα στις προηγουμενες σελιδες εναν να διαμαρτυρεται για το γεγονος πως το live θα γινει εδω πανω!!Φιλε! αν κατσω να σκεφτω τα εξοδα που εχω κανει για να βλεπω λαηβ στην πρωτευουσσα θα βγλω αριθμο ισαξιο με τον μισθο που παιρνεισ σε εναν χρονο λογικα…δηλαδη δεν επιτρεπεται να γραφεισ κατι τετοιο για μενα!Εχεις και παραπονο?ενταξει δεν το συνεχιζω απλα σκαλωσα που το ειδα πριν…εγω μαγγες εχω εισητηριο γα παρασκευη και για σαββατο δεν εχω βρει ακομα δυστυχως…αν βρω για σαββατο θα ειμαι και σαββατο αλλιως θα τιμησω τη πεμπτη αλλα 135 Ε δεν εχω μονο για manowar γιατι περιμενουνε πολλα στην σειρα!!πρεπει να βρουμε το ξενοδοχειο μαγγες!εγω λογικα θα μπορεσω να τσιμπησω και μια τετοια πληροφορια απο τον ιδιο που μου ειχε πει και για το 3ο λαηβ…πρεπει να οργανωθουμε και να κανουμε επιτηρηση απο εξω απο το ξενοδοχειο μεχι να βγουνε!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ναι ναι πρεπει…αν μαθεις σε ποιο ειναι το σφυρας και σε μας ε
Panw apo to 50% twn eisitiriwn tis 3is synaulias twn MANOWAR sti Thessaloniki exoun ginei kapnos mesa se 3 meres!!! Speuste sto ticketarena.gr giati den einai sigouro pws tha perisepsoun gia ta simeia propwlisis kai i pempti 17 Martiou tha einai i teleutaia mera! DEN tha yparksei alli mera! Rock!!!
Καλή φάση
πρέπει να βρούμε καμμιά καλή γκόμενα, να την στείλουμε ημιγυμνη στο ξενοδοχειο , να βγει ο demaio και να κάνουμε πέσιμο τότε :lol:
φαντάζεστε για κάποιο περίεργο να παίξουν defender???:!:
Όλα παίζουν
και το τέλος είναι όλα τα λεφτά … old version!!!
εγώ πάντως του θέλω όσο πιο λαδωμένους και σέξυ γίνεται!!! :lol:
πςςςςςςς τι μας θυμισες !!! η καλυτερη συναυλια που εχει γινει ποτε !!!μακαρι να ξαναγινει για να ξαναπαμε !!!
Παίζει να ήμασταν και μαζί τότε στο Festival, με το Μιχάλη και ΣΙΑ.
Πάντως έχω καλό προαίσθημα για τα φετινά live στη Σαλόνικα.
Σας ειχα δει…εγω μονος ειμουν χεχε !
εννοειται!
ελπίζω αυτή η στροφή στην ηχογράφηση του battle hymns από την συνέχεια της δημιουργίας του hammer of the gods να μην είχε να κάνει μόνο με εταιρίες,management κτλ , αλλά και εμ μία στροφή στις “ρίζες”.
ρε μαγγες θα κανονισουμε ροκινκ συναντηση σαλονικα?
Καλησπερα σε ολους!
τετοια γουσταρω να γινουν ξανα
Λιωσιμοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!