Θέλω μια χάρη από όλους.
Ό,τι setlist σκάσει εδώ (είτε από τις 2-3 συναυλίες πριν την Ελλάδα, είτε από την Πέμπτη 17/03) να μπαίνει σε [B]spoiler[/B].
Θέλω να έχω την αίσθηση της έκπληξης μέσα στο live, πέραν του Battle Hymns.
Πετάχτηκα να πάρω εισιτηριο από το Μετροπολις.
[I]Δε μας τα έχουν φέρει ακόμα και δε ξέρουμε πότε θα μας τα φέρουν… Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να τα είχαμε ήδη… [/I]
#-o
Μας δουλεύετε κύριε διοργανωτά; Με το στανιό να τα πάρουμε από το ιντερνετ με 3 ευρω προμήθεια; Ε λοιπόν εντάξει, θα το πάρω απο κει, δε θέλω να το ρισκάρω καθόλου. Αλλά…
…Κούλα μ’ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο προμότερ!΄:lol:
χέστους μωρέ…θα δούμε 3 μέρες manowar:!::!::!::!:
τι να μας πούνε
Υ.Γ
μόλις μίλησα με τικετ-λέγε με επαγγελματία-αρένα και είπε οτί ακόμ αδεν έχουν βγει εισιτήρια!
Θα δούμε 3 μέρες; Τόση ώρα προσπαθώ να κάνω login το κωλοσάιτ τους. Βάζω το password που μου έχουν στείλει με υπενθύμιση και [I]“υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία σας”[/I]. Ε ρε διπλός πέλεκυς που τους χρειάζεται.
Καθολου μα καθολου ψυχραιμια δεν εχετε οι μανογουεραδες
Παμε με τρελα και την Πεμπτη !!! :vibrate:
heart of steel???
Στα γερμανικά
Γιατι ετσι?για να κοιταμε σαν χανοι???
#-o
Ποιος ο λογος να το παιξουν στα Γερμανικα???δεν νομιζω…μπορει να μην το παιξουν και καθολου…τα τελευταια χρονια παντως μονο στην Γερμανια ( λογικο ) το παιζουν με τους γερμανικους στοιχους…
It is with great regret that we announce the loss of our Brother of True Metal Markus Ott.
The world has lost the great soul who translated ‘Heart Of Steel’ into German and was one of our dearest friends.
Our brother has surely entered the halls of Valhalla.
Our sincere condolences go out to his family and friends.
In honor of this great warrior, we will be playing ‘Herz aus Stahl’ every night on our forthcoming shows.
We all miss you brother! But we will meet again.
Your Brothers Of Metal,
Eric, Karl, Donnie, Joey and all at Magic Circle Entertainment.
γι’αυτό
Έχουμε και λέμε:
Ένας λόγος πριν από το ‘Heart Of Steel’ στα Γερμανικά
Ένας λόγος για Έλληνες προμότερς και Αθήνα … (μπορεί και να τον αποφύγουμε)
Ένας λόγος για το λόγο που επανηχογράφησαν το ΒΗ
Θα σκεφτώ κι άλλα:)
Και ενας λόγος για το true metal και τους φλώρους
ένας λόγος πριν το achilles τη μέρα που θα το παίξου ότι μόνο εκείνοι έχουν τα balls να παίζουν τέτοια κομμάτια live!
παίζει να έχουμε και λόγο για τη μακεδονία και ότι είναι ελληνική κτλ κτλ κτλ, και να υπάρξει υπόσχεση οτί στο μέλλον θα γράψουμε τραγούδι για τον Μέγα Αλέξανδρο, που ήταν the greatest kick ass mother fucker of all times :lol:
Πάντως μου αρέσει που αυτοσαρκαζόμαστε, δεν περιμένουμε τους απ’έξω να μας τα πούνε:lol:
Γιατί οι απ’έξω έρχονται να τα πούνε μόνο και μόνο από κακία ξέρω γω έτσι για να μας την πούνε.
Αλλά who cares??? ΕΜΕΙΣ ξέρουμε!!!
δεν νοείται συναυλία Manowar χωρίς λόγο Demaio. προσωπικά πληρώνω εισιτήριο ακόμα και αν το μενού περιλαμβάνει ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ
δεν νοείται συναυλία χωρίς λόγο και χωρίς κολομπαρού να τρίβεται σε όποιον διαλέξουν να παίξει μαζί τους!:lol:
…δεν νοείται συναυλία χωρίς λόγο, χωρίς κολομπαρού να τρίβεται σε όποιον διαλέξουν να παίξει μαζί τους…
…και χωρίς τον DeMaio να αδειάζει ένα κουτάκι μπύρας πάνω του χωρίς να πίνει ούτε δυό γουλιές!
MANOWAR ΡΕΕΕΕ!!!
ΥΓ: [I]long time ago / you trιed to tell me son / people try to hold on / I said noooo no no[/I]
27 και σήμερα
:lol:χα!χα!χα!χα!χα!χα:@
αχ!αχ1αχ1αχ1α
χα!αχ1αχ1αχ1χα!χα!χα!χα!πραγματικα εσκασα στα γελια
καλη φαση να κλανει ο demaio
και χειροκροταμ]ε ολοι χα!χα!χα1χα!:lol::lol:
ευχομαι να μη γινει τη μερα που θα παω δεν
ειμαι τοσο φανατικος χα!χα1χα1χα1χα1χα:lol::lol:8)8)