Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Απ’ότι μούπε ο Sok, έχει στο Μετρόπολις στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελειώνουν:):!:

παιδες εχω tickets για παρασκευη 45? each πμ ιφ γιου αρ σερτσινγκ 8)

ανέκαθεν λάτρευα Manowar…μαζί με Iron Maiden αποτέλεσαν τα πρώτα μου ακούσματα… παρά τα πολλά χρόνια που πέρασαν…εξακολουθούν να βγάζουν ωραίους δίσκους… ίσως όχι όπως τα παλιά αλλά και πάλι ακούγονται ευχάριστα…

τους Manowar τους είδα στο rockwave όπου και ήταν Headliners… πριν από Manowar έπαιζαν οι πολυαγαπημένοι μου Mercyful Fate… δε θα ξεχάσω τους καραγκιόζηδες που φώναζαν τον King να φύγει…για να βγούν οι Manowar… η συνέχεια βέβαια δεν τους δικαίωσε…

παρότι αγαπημένοι μου οι Manowar…στο Rockwave ήταν πραγματικά ΑΠΑΙΣΙΟΙ… ο ήχος τους ήταν τόσο δυνατός που σε απόσταση 500 μέτρων από τη σκηνή και τα αυτιά ακόμα πονούσαν… όπως καταλαβαίνεται με την ένταση να είναι σε εξωφρενικά επίπεδα η ποιότητα του ήχου ήταν άσχημη… δυσκολευόσουν να ακούσεις τη φωνή μέσα σε τόσο θόρυβο… ενα ακόμα στοιχείο που δε μου άρεσε…είναι ότι άλλαζαν τα τραγούδια τους συγκριτικά με την εκτέλεση των άλμπουμ… τελευταίο αρνητικό στοιχείο : Οι παπαρολογίες που κάθε τρεις και λίγο έλεγαν από το μικρόφωνο…
απλά έλεος… πόσες και πόσες φορές σκέφτηκα : απλά σκάσε και τραγούδα

δεν σας κρύβω πως με την παρέα μου σηκωθήκαμε και φύγαμε από το Rockwave πολύ πριν τελειώσουν οι Manowar… πραγματικά δεν τους άντεχα άλλο… όποιος πει οτι σε εκείνη τη συναυλία έπαιξαν καλά…απλά αφήνει την αγάπη του για το συγκρότημα να τον τυφλώνει (και να τον κουφαίνει)…

παρά τα προαναφερόμενα… και παρά το εξωφρενικά υψηλό εισητήριο των τωρινών τους συναυλιών…αποφάσισα να τους δώσω ακόμα μια ευκαιρία…και πήρα εισητήριο… είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε όταν όλη η Ελλάδα προγραμματίζει ταξίδι εδώ…εγώ που είμαι δίπλα δε θα μπορούσα να λείψω :slight_smile:

κρατώ μικρό καλάθι όμως… και ελπίζω αυτή τη φορά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων :wink:

παιδες πωλουνται 2 εισητηρια για την παρασκευη 18 Μαρτιου! οποιος ενδιαφερεται p.m. :slight_smile:

δε γίνεται να "λατρεύεις’ τους manowar και να σε χαλάνε σε βαθμό να λες σκάσε και τραγούδα! αυτοί είναι οι manowar με τις ιδιοτροπίες τους και τις ιδιαιτερότητες τους! αυτοί είναι με τις γραφικότητες τους ,και αυτό το attitude που έχουν είναι που, εκτός απο τη μουσική, έχει δημιουργήσει αυτό το δέσιμο με τους οπαδούς! γιατί αν δεν υπήρχαν οι λόγοι του de maio, δε θα υπήρχε to army of immortals.δε θα υπήρχε και το master of the wind.πόσοι έχουν ταυτιστεί τόσο πολύ με τους οπαδούς τους???
μόνο αυτοί είναι τόσο κολλημένοι, γιαυτό κι έχουν δημιουργήσει αυτό τον “στρατο” :slight_smile:

“αποφάσισα να τους δώσω ακόμα μια ευκαιρία…”

ανακουφήστικαν τώρα :stuck_out_tongue:

Υ.Γ
No offense για το ανακουφήστικαν, καλαμπουρίστικα στο λέω!8)

Ετσι μεγαλε δωστους μια ευκαιρια κριμα ειναι…
Παρεπιπτοντως για ρωτα κανεναν που ηταν στην συναυλια τους το 07 να σου πει.
Επισης στειλτους ενα mail με παρακληση να χαμηλωσουν την ενταση γιατι σε ενοχλει καθως και να μη βγαλει λογο ο chief!Τελος πεστους να αλλαξουν και ονομα γιατι ειναι πολεμοχαρες!

δηλαδη ο ανθρωπος δεν εχει δικαιωμα να εχει ασχημες εμπειριες απο τη συγκεκριμενη μπαντα ε? ειναι υπερανω κριτικης? επρεπε να λεει ‘ναι μανογουωρ ααργκ και 100 ευρω θα τα δωσω για να τους δω, δεν με νοιαζει αν μου πιανουν τον κωλο γιατι ειναι μανογουωρ ρε μαλακες’

πραγματικα απορω με καποιους

Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω πληροφορίες για το/τα πουλμαν που θα ανέβουν από Αθήνα? Στείλτε πμ ή δεν ξέρω τι αλλο!

Φυσικα και εχει δικαιωμα.Απο την ωρα ομως που το προβλημα του ειναι ουσιαστικα η ιδια η μπαντα(η ενταση του ηχου και οι λογοι του chief ειναι απολυτως συνυφασμενα με τους manowar) και δηλωνει πως θα παει δινοντας τους μια ευκαιρια τι λες δεν μου δινει και μενα το δικαιωμα να τον κριτικαρω?
Οσο για την τιμη του εισητηριου ταπεινη γνωμη πως για να τους δεις στον συγκεκριμενο χωρο και λιγα ειναι…Ελπιζω να μην σε ενοχλει που θα τα δωσω με χαρα…Με την αδεια σου παντα…

Ενταξει ρε, την γνωμη του ειπε το παιδι… Και μεταξυ μας, φαση εχει να λεει κανα 2 λογια ο DeMaio, αλλα οταν το γαμαει, δεν νομιζω να το προτιμαει κανεις απο το να παιζουν καμμια κομματαρα εκεινη την ωρα…

Επίσης άλλο το γουστάρω την μουσική τους και άλλο το είμαι fanboy.

Όπως στον ένα δε κάνουμε κουμάντο για το που θα σκάσει τα λεφτά του έτσι δε κάνουμε και στον άλλο…

Να πω εδω οτι περιμενουμε να τελειωσει η συναυλια για να ακουσει κι αυτα που …αξιζει ν’ακουσει ο διοργανωτης της για τα καραγκιοζιλικια με το ticketarena.gr.

πατε να ακουσετε μανογουορ ηλιθιοι πιηθηηκοι

μακαρι τα καραγκιοζιλικια να ειναι μονο με το τικεταρενα… κατσε να δουμε πως θα πανε τα live… :stuck_out_tongue:

axxaax mnogoyor mono πιθικοι που θα τραγουδανε

Γι’αυτο περιμενουμε, μηπως χρειαστει να προσθεσουμε κατι.

to whom you are reffering to,please??:-k

Πλησιαζει, πλησιαζει… Αντε να δουμε και το σημερινο setlist απο Cleveland και μην ξεχνατε… spoiler…

μαντέψτε τι περιέχει το spoiler :stuck_out_tongue:

[SPOILER]
Manowar
Death Tone
Metal Daze
Fast Taker
Shell Shock
Dark Avenger
Battle Hymn
Sun of Death
Brothers of Metal
Blood of My Enemies
Thor (The Powerhead)
Herz Aus Stahl
William’s Tale
Hail and Kill
Thunder in the Sky
Hand of Doom
King of Kings
The Power
Encore:
Warriors of the World
Kings of Metal
Black Wind, Fire and Steel
The Crown and the Ring

ίδιο λοιπόν το σετλιστ! βέβαια το ζουμί είναι σήμερα,που έχουν πει οτί εκτός από το battle hymns θα είναι διαφορετικό!

[/SPOILER]

[SPOILER]Μια μονο αλλαγη…επαιξαν το king of kings αντι του house of death…[/SPOILER]