During their soundcheck on Friday afternoon (March 11) for their first of two shows at the Agora in Cleveland, Ohio, [B]MANOWAR blew the power system on the entire city block where the venue is located[/B]. The power company still had not restored power as of last night and the venue was only operating with partial power. As a result, temporary generators had to be rushed in to run MANOWAR’s sound and lights and a lot of extra gear was brought in for the show. Fortunately, the generators worked and the show was not canceled.
[SPOILER]Δε ξερω για σας ρε παιδια. αλλα εγω εχω χασει καθε ελπιδα για παλιες επικες στιγμες:(:(…Απ οτι βλεπω μονο κατι αλλαξοκωλιες μεταξυ Louder Than Hell, Warriors & Gods Of War παιζουν…Οχι οτι αυτα με χαλανε αλλα κ σε ενα Defender η March For Revenge αντι για Sons Of Odin κ King Of Kings δε θα λεγα οχι!!!:p:p
μετα απο ωριμη σκεψη!!!αποφασισα οτι και να παιξουν το μονο που πρεπει ν κανουμε ειναι να τους αποθεωσουμε.60 χρονων ανθρωποι ειναι,προφανως ειναι η τελευταια φορα που ερχονται,παμε να τους αποθεωσουμε για τη μουσικη που μας εχουν προσφερει τοσα χρονια.δεν θα βγει ποτε ξανα συγκροτημα σαν και αυτους(για μενα προσωπικα τουλαχιστον),οποτε hail and kill.all hail manowar!
όταν τα έλεγα εγώ…βγήκαν να με φάνε οι πορωμένοι και σκληροπυρινικοί
ευτυχώς το σετλιστ εχει battlehymns και dark avenger … και ειλικρινά ελπίζω να μην βγάλουν από το σετλιστ το blood of my enemies… οπως εκαναν αποτι βλεπω τελευταία μέρα…
και ελπίζω να μην καταστρέψουν για ακόμα μια φορά τον ύμνο hail and kill
όσο για το σποιλερ ? ακόμα και εγώ που είδα και τα 3 των προηγούμενων ημερών…δεν είμαι σίγουρος για το 40% του σετλιστ οποτε λόττο ειναι…
εντυπωσιακό γεγονός παντως να κανεις τουρνέ με 29- 30 τραγούδια συνολικά…δε το συναντάς συχνά…
προσωπικά ενα τραγουδι θελω πολυ…παρα πολυ… και που παροτι δεν επαιξε στην αμερική εδώ αν θέλουν παίζει … achilles agony and ecstasy … ειδα βιντεο 97 αθήνα το έπαιξαν…τυχεροί οι παρεβρισκόμενοι
[SPOILER]Ρε γαμώ τους Manowar μου!! Τους λατρεύω αφάνταστα, αλλά δεν παίζει να υπάρχει συγκρότημα με πιο λάθος εκτίμηση των τραγουδιών που έχει γράψει!! Είναι δυνατόν τα τραγούδια που αλλάζουν να είναι τα Blood of my enemies και το Thor??? Έλεος να πούμε![/SPOILER]
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα παναγιώτη…
πάμε να τους αποθεώσουμε.ότι και να παίξουν.γιατί οι manowar είναι μοναδικοί, είναι ιδέα και οι ιδέες (όπως έχει πει γνωστός χριστιανός ιεράρχης) δεν αποθνήσκουν.
[SPOILER]και επίσης, είμαι σίγουρος οτί μερικές διαφοροποιήσεις(όχι κατα ανάγκη τεράστιες,οκ) θα υπάρξουν! π.χ δε πιστεύω οτί στην αγγλια δε θα παίξουν το hail to england!!!όπως κι εδώ οτί κάποια μέρα δε θα παίξουν το glory of achilles!(όλο το achilles μου φαίνετε απίθανο για να είμαι ειλικρινής, αλλά ποτέ δε ξέρεις.)[/SPOILER]
και γω το ιδιο πιστεω φιλτατε απο πανω.στο κατω κατω της γραφης 2 ελληνες εχουν στην εταιρια,ενας αυτος ο κυρκος και ο αλλος ο jim immortal που ναι στο merchandise,δεν θα τους εχουν ηδη πει καποιες κουβεντες γιατι οι ιδιοι λογω ηλικιας μπορει να ξεχνανε τι λαχταρανε οι ελληνες manowarriors.τεσπα λιγες μερες μειναν,θα δειξει.και στα χιονια και στα κρυα ελαφρα ταξιαρχια,εμεις εκει πιστοι απο κατω.hail and kill forever more.
έτσι ακριβώς: forever to fight by your side.
γιατί καλώς ή κακώς αυτά που έχουμε νιώσει εμείς οι β(λ)αμένοι οπαδοί τους δε τα έχει νιώσει κανείς άλλος.
Από ότι παρατήρησα τα σίγουρα για το setlist είναι
[SPOILER]Tα 8 του άλμπουμ +
Βrothers of metal,Hail and kill,The power,Warriors of the world,Kings of metal,Hand of doom,Black wind,fire and steel [/SPOILER]