Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

είναι + ή - που είμαστε ο πρώτος σταθμός του τουρ στην ευρώπη πιστεύτε?? ή απλά αδιάφορο???

Ισχύει!! Έχεις π.μ.

Στα + φρέσκοι, ξεκούραστοι και με όρεξη
Στα - ίσως να μην έχουν ακόμα μπεί σε πρόγραμμα περιοδείας κλπ κλπ

Εγώ πάντως θεωρώ ότι είναι καλό.

Thx dude

κι εγώ στο καλό το βλέπω. εκτός αυτού που είπες θα γουστάρουν πιστεύω με τις υπερβολικές εκδηλωσεις λατρείας που θα προβούμε (σε σχέση με τους ξενέρωτους αμερικάνουσ) και θα καυλώσουν πιο πολύ :smiley:

Ουυυυ πολύ χαλαρά αυτό!!!

ειλικρινά (έχοντας δει τισ αντιδράσεις μου όταν είδα τoν ross the boss και όταν παίξαν οι wotan manowar) δε ξέρω πόσο υπερβολικές και ηλίθιες αντιδράσεις θα έχω στο live :lol::lol::lol:

To λιγότερο γραφικές ελπίζω!!!

ένα σου λέω, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να έρθω λαδωμένος και με γάντια γυμναστηρίου :lol:

υπαρχει κανεις που θελει να ανταλαξει δυο εισητηρια Παρασκευης με Σαββατο?

Δεν λέω ότι δεν παίζει ρόλο το setlist σε μία συναυλία. Παίζει. Αλλά υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά. Ήχος και απόδοση της μπάντας.

το πρινσιπαλ αλήθεια απο ήχο γενικά τι λέει?

Όποτε έχω πάει… Αλκίνοος Ιωαννίδης, Kreator, Helloween, μια χαρά ήταν:):!:

Δεν είναι άσχημα αλλά εξαρτάται και από το γκρουπ και τους μηχανικούς του.

Βασικά πρώτη φορά θα ακούσουμε τόσο δυνατό ήχο εκεί μέσα. Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Bασικά στην τελευταία συναυλία των Motorhead εκεί ματώσαν τα αυτιά μας. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν το καλύτερο. Αν τα υπερβάλλουν οι Manowar θα γίνει σκατά ο ήχος…

βλέπω να κουφαίνομαι :lol:

Στο ticketarena.gr πουλάνε εισιτήρια και για τις 3 μέρες :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

οχ…

Οκ πραγματικά αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει ιδιαίτερα. Διότι 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ.

1. Κράτησαν εισιτήρια για να θεωρηθεί sold out να δημιουργηθεί ένας ψιλοπανικός και να φτάσουμε στα 3 live
  2. τυπώσαν κι’άλλα και μια τέτοια προοπτική ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορεί να είναι καλή

πραγματικά ελπίζω όσο τίποτα άλλο να είναι το πρώτο αλλά επίσης πραγματικά φοβάμαι οτί είναι το δεύτερο… (τραμπάκουλα καμια πληροφορία???:D)