ο ηχος προσωπικα μου φανηκε 1 χαρα…(βρισκομουν 2η σειρα μπροστα απο τον logan)
πολυ καλυτερος απο οτι περιμενα και σιγουρα καλυτερος απο το 2007…
ισως να ηταν λιιιιγο πιο δυνατος απο οτι επρεπε αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα…
ο adams πολυ καλος αλλα σιγουρα ειχε 1μικρη “τεχνικη βοηθεια” σε καποια σημεια…
το μπασο και τα ντραμς ακουγονταν 1 χαρα επισης…
δεν ξερω αν ειναι μονο δικη μου εντυπωση αλλα νομιζω οτι μετα το hail and kill και για την διαρκεια του υπολοιπου σετ δυναμωσαν την ενταση του μπασου ή κατεβασαν ενταση φωνης/κιθαρας…νομιζω οτι ειχε μεγαλη διαφορα ο ηχος απο εκεινο το σημειο και μετα σε σχεση με πριν…
Για όσους φοβούνται οτι δεν θα προλάβουν το τραίνο στις 1:40 έχω να πω οτι γενικά η Θεσσαλονίκη είναι μικρή… μόνο σε ενδεχόμενο δική τους καθυστέρησης ή πολύ χοντρής κίνησης θα έχετε πρόβλημα να πάτε απο το πρίνσιπαλ με οποιοδήποτε μέσο στο σταθμό των τραίνων σε τόση ώρα! Μπορεί το πρίνσιπαλ να είναι έξω απο την πόλη αλλα είναι πολύ κοντά (10 λεπτά το πολύ με αμάξι) απο την τελευταία πυκνοκατοικημένη περιοχή… και ο δρόμος είναι μεγάλος, οπότε δεν παίζει θέμα. Στην τελική απο το να περπατήσετε απο τον Λευκό Πύργο μέχρι τον σταθμό που δεν είναι και μικρή απόσταση με τα πόδια πάρτε ένα ταξί… δεν θα σας βγει ακριβά και θα σας πάει αμέσως! Είναι μια διαδρομή 5 λεπτών με το αμάξι χωρίς κίνηση.
Χθες εντωμεταξύ γύρισα σπίτι χαράματα και δεν ΑΝΟΙΓΕ το φόρουμ, δεν ξέρω τι φταίει αλλα απο ότι φαίνεται έξω χαλάνε μετασχηματιστές, εδώ ρίχνουνε σέρβερ! Είδα τον λόγο του Joey και με πήραν τα ζουμιά και ήθελα να γράψω όπως είναι φυσικό αλλά δεν μπορούσα. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ!!!
Απο χθες το πρωί είμαι στην τσίτα λέμε!! Μέχρι να τους δω στο σανίδι δεν μπορώ να το πιστέψω… ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!!! Εσείς που ταξιδεύετε καλό ταξίδι και καλή δύναμη!!! ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΑΠΟΨΕ!!!
[SPOILER]Αχ και να άκουγα ένα mountains…[/SPOILER]
Βλέπω κανείς δεν είναι ενεργός αυτή τη στιγμή… Άλλοι θα λυπόντουσαν εγώ όμως ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!
και αυτό γιατί ξέρω οτι οι brothers of metal ταξιδεύουν για να τα κάνουμε
[SIZE=“7”] ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟΨΕ!!![/SIZE]
[SIZE=“7”]ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!![/SIZE]
να κάνω κι εγώ την καθυστερημένη μου ανταπόκριση (hotel με wirelles σου λέει μετά…πρέπει να τρέχω στο κωλονετ καφε γαμώ!)
τώρα ειλικρινά δε ξέρω τι να πω όταν ακούς live τους θεούς στο ένα μέτρο να λένε στα καπάκια (χωρίς λόγους,γκόμενες,μηχανές κτλ κτλ κτλ) τα dark avengr,battle hymn,brothers fo metal,blood of my enemiew,thor,kings of metal,heart of steel,hail and kill.ειλικρινά δε νομίζω οτί υπάρχουν λόγια!! αυτό δε που έγινε στο battle hymn δε το έχω ξαναδει σε συναυλία (φαντάστείτε πόσος κόσμος περίμενε πόσα χρόνια για να το ακούσει live και κάντε την εξίσωση:p) προσωπικά έριξα ότι μπινελίκι έχει το λεξιλόγιο μου εκείνει τη στιγμή συνοδευμένα με ενα ναι μπροστα :lol:( ναι γαμω την/τον/το και βάλτε ότι λέξη σας έρχεται στο τελος)
στο heart of steel δε νομίζω να έμεινε άνθρωπος που δεν ανατρίχιασε εκεί μέσα…
το δίδυμο blood of my enemies-thor πρόσφερε απλά υλικό για να τον παίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα…
από πλευράς μπάντας μπορώ να πω οτί ήταν πάρα πολλοι κεφάτοι, τρόμερός ο ερικ και εννοείται ένα μεγάλο respect στον demaio για τον λόγο του ( οτί θα άκουγα τον προφήτη να λέει ζήτω η ελλάς επαναλαμβανόμενα δε το είχα ονειρευτεί ποτέ:p)
το live γάμησε παιδιά.απλά και όμορφα.και γάμησε γιατί μόνο οι manowar έχουν τέτοια κομμάτια που σε αγγίζουν στη ψυχή.απλά τα πράγματα! σε τρομερά κέφια η μπάντα,τρομάζω στη σκέψη τι έχει να γίνει εκεί μέσα αν παίξουν σήμερα ή αύριο κάτι απο into glory ride ή κανεναν ύμνο τύπου bridge of death/mountains/gyanna.
Υ.Γ
respect στην live αναμετάδοση απο astaldo :lol:
[SPOILER]μπύρες σήμερα ε!!![/SPOILER]
“εσείς οι έλληνες ξέρετε να γαμάτε”
δε περιγράφω άλλο :lol:
ενταξει δεν τους περιμενα τοσο καλους, ολα αψογα, τους ειδα οπως ακριβως ηθελα. σχεδον τελειο και το σετλιστ, 2-3 θα μπορουσαν να λειπουν μονο.
τα 4 τελευταία αν λείπανε και ήταν στη θέση τους καμμιά κλασσικούρα ,θα αφήναν πίσω θύματα:p αλλά δεν έχω παράπονο,μόνο και μόνο που είχαν τόση όρεξη και παίξαν τόσο καλά μου αρκει
μάλλον δεν έχεις πάει σε πολλές συναυλίες …
μπα έχω πάει σε πολλές μπορώ να δεχτώ βέβαια οτί επείδη το βλέπω πολύ υποκειμενικά το κρίνω έτσι ,οκ.
απλά την ενέργεια που βγήκε όταν έσκασε το riff εγώ σε άλλο live δεν την έχω ξανανιώσει αδερφέ.κι επείδή ήμουν και ένα άπλωμα του χεριού μπροστά απο τον eric είχα φύγει για valhalla εκείνη την ώρα:D
Ετοιμος κι εγώ για τη συναυλία!Ωραίο σετλιστ,ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια!
Υ.Γ.Astaldo αν το δεις πάρε με τηλ!
Αστεία πράγματα…! :lol::lol::lol:
απλα τα εσπασαν τρομερο live :respect:
πάμε για να σκοτώσουμε με δύναμη σήμερα και να πολεμήσουμε το κόσμο 8)
τελικα στο ακυρο εντελώς θα ειμαι και γω εκει …βρηκα τσαμπα τικετ :lol:
- Άλεξ γαμιεσαι
- Φτάσαμε και σημερααααααα
kala εροιμάσου για πιτ αποπάνε
Θα ξαναγράψω μετά απο καιρό! Ακουσα καλά λόγια για τη Πέμπτη!
Καλα να περάσετε οι της Παρασκευής!
Εγώ περιμένω Σάββατο! Τι να λέμε τώρα…μετράμε αντίστροφα!
Αφού σ είπα εγω είμαι φλωρος. Μόνο στους Χατ Τρικ χτυπιεμαι.
Astaldo εσυ που κανεις την live αναμεταδοση,σημερα εχει support?
Ναι και νομίζω παίζουν και αύριο.
Το κοινό σήμερα ειναι ανπαναληπτο απλά. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στο Battle Hymn…