Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

χαχα… σαν Κρητικός μιλάει :lol:

Ο Joey μόλις είπε οτι ακόμα ένας αν περάσει το κάγκελο σταματάει την συναλια. Χαλάρωσε μπσηλε.

Τι εννοείς ανεπανάληπτο?
Από σαρδελοποίηση πώς πάει?

Ρε αστάλντο…πως γίνετε να βλέπεις συναυλία και να γράφεις στο ροκιν? :stuck_out_tongue:

έχει μαζί σου λαπτοπ?

Και απο ηχο σε σχεση με χθες?Απο τα χειλη σου κρεμομαστε!!!

Εννοώ οτι το κοινό γελάει και δέρνει. Πολυ καλύτερο απο χτες.

Η μπάντα χτες μου φάνηκε λιγο καλύτερη. Ο ήχος οκ ίδια με χτες πάνω κάτω. Μπροστά σίγουρα σαρδελοποιηση.

Πατάτα iPhone μάγκα μου.

Setlist day 2

[SPOILER]Manowar
Death tone
Metal daze
Fast taker
Shell shock
The dark avenger
Battle hymns
Sun of death (guitar solo)
Brothers of metal
Blood of my enemies
Thor
Heart of steal
william’s tale
Hail and kill
Thunder in the sky
God or man
Let the gods decide
Hand of doom
Kings of metal
Power

Encore

Joey’s speech
Warriors of the world unite
Sign of the hammer
Black wind fire and steal
The crown and the ring
[/spoiler]

Εχω την εντυπωση οτι το χθεσινι ηταν λιιιιιιιγο καλυτερο!Αντε να δουμε κι εμεις οι αυριανοι τι θα μας κατσει!

Μόλις γύρισα σπίτι…
1 έχω να πω… ζωντανά ανακαλύπτεις πόσο καλή είναι η μπάντα! Σαν τους μετάλλικα ένα πράμα, άλλο να τα βλέπεις σε βίντεο και άλλο να είσαι εκεί.

ο ήχος εκεί που καθόμουν ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟΣ, ο τελειότερος που έχω ακούσει ζωντανά. Άκουγα τα πάντα πεντακάθαρα και ας ήταν τόσο δυνατά! Έμεινα μαλάκας… και έχω πάει σε αμέτρητες συναυλίες…

Κάποιες παρατηρήσεις όμως…

1. Αν δεν αρέσει στον ντεμάιο να περνάνε τα κάγκελα, ας έχει σεκιουριτάδες να την φυλάνε!!!
  2. Παραπήγε το κακό με τους σεκιουριτάδες που ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑ**ΜΕΝΗ ώρα κάτι έψαχναν με τους φακούς γύρω γύρω!!! Έγινε κάτι που μου διέφυγε; Πήρε το μάτι μου ένα θρασύτατο παλικάρι που κρυβόταν οπότε παίζει να τον έψαχναν αλλα μην μας σπάτε και τα καρύδια! Το άλλο; Σε φάσεις οι σεκιουριτάδες έριχναν το φως των φακών τους στις μηχανές… Ενοχλεί το συγκρότημα όταν βαράει ένα φλας;
  3. Ο ήχος απο το hail and kill και για 2-3 τραγούδια ακόμα ήταν απαράδεκτος. Πέρα όμως απο αυτό το ψεγάδι στην υπόλοιπη συναυλία ήταν φοβερός όπως είπα και πάνω.
  4. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ να έχουν κλειστό τον εξώστη;;;; Για να δημιουργήσουν ευκολότερο sold out? για την πάρτη τους (δεν ήταν για αυτό, αλλιώς θα ήταν γεμάτο με παπάρες)? πάνω χωράει σίγουρα 200-300 άτομα!!!
  5. Ο τύπος που κοιμόταν στην γωνία τι ιστορία ήταν; Κόσμος έβγαινε φωτό μαζί του και αυτός δεν ξυπνούσε. Ξύπνησε στο τέλος και παρατήρησα οτι οι σεκιουριτάδες δεν τον έλεγαν τίποτα…
  6. Και σε κάποια φάση ο διοργανωτής είδε που κάποιος τραβούσε βίντεο με ένα κινητό και στράβωσε και πήγε να δει απο πιο κοντά, μέχρι που βεβαιώθηκε οτι αυτό που τραβούσε το παιδί δεν ήταν τίποτα άλλο απο μια μαύρη θολούρα (κινητό ντε και φουλ σκοτάδι) οπότε έφυγε… λίγδα!!

Αυτά τα λίγα :slight_smile:

Εν ολίγοις, ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να τους δω και να ακούσω ζωντανά τα αγαπημένα μου κομμάτια απο τα οποία έλειπαν φυσικά μερικά… δεν πειράζει, ας ελπίσουμε να έρθουν ξανά με ακόμα πιο πολλά παλιά κομμάτια!!

Σε κανα 2 κλασσικές στιγμές με πήραν τα ζουμιά… :cry:

EΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΛΙ!

Τι γινεται με αυτους τους τυπους του Principal?Πως την εχουν δει?Μου τη σπαει παρα πολυ!

Ήταν ιδέα μου ή στην μισή συναυλία σήμερα δεν ακουγόταν καθόλου η κιθάρα (παρά μόνο στα σόλο, τα οποία ήταν προηχογραφημένα)?

Νταξ παμμέγιστος μαλάκας ο DeMaio για το σκηνικό με το Crowd Surfing, ξενέρωσα οικτρά σε αυτό το σημείο.

Απέραντη δακρυσμένη ηδονή στα Battle Hymn, Blood of my Enemies και Sign of the Hammer…αλλά σε σχέση με το 2007 που τους είχα δει στην Αθήνα, εμφανώς κατώτερη εμφάνηση.

ΚΑΥΛΑ και ΘΑΝΑΤΟΣ,αν εξαιρεσεις ενα μικρο διαλειμμα 3 κομματιων[SPOILER]thunder in the sky που δεν με τρελαινει και τα God or man Let the gods decide που δεν τα ειχα ακουσει ποτε[/SPOILER] αντε και τα σολο στα οποια ψιλοβαρεθηκα μεν,αλλα μου χρειαζοταν η παυση μετα τον ολεθρο των ΕΠΩΝ που προηγηθηκαν.
Σε θορ και μπλαντ και μπατλ χυμν και χεηλενκιλ ξεφυγα.Πολυ ομως.

Σιλμπλασιρκ πως γινεται το χθεσινο να ηταν καλυτερο?Σημερα ειχε τα ιδια με χτες + αλλα 3.Δεν βγαζει νοημα.

Πολυ περηφανοι ελληνες εκει μεσα παντως,στα " ζητω η ελλας " και " το αιμα σας ειναι αιμα ηρωων "του ντεμαιο σαν χαζα ουρλιαζαν τα περισσοτερα.

Εκεί που καθόμουν εγώ ακουγόταν τέλεια η κιθάρα… Γιατί νομίζεις οτι τα σόλο ήταν προηχογραφημένα; Δεν λέω οτι αποκλείεται, σε φάσεις αυτό πιστέψαμε με τον φίλο μου για τα φωνητικά σε 2-3 σημεία αλλα ήταν απλά μια υποψία και όχι σιγουριά!

Αυτό με τον DeMaio το δικαιολογώ μόνο για την ασφάλεια όπως και τον εξώστη, πχ μην πέσει κάποιος κάτω, αλλά και πάλι… βάλε σεκιουριτάδες… τους έφερες που τους έφερες, κάντους και κάτι πέρα απο το να κάνουν σωματικό έλεγχο και να βγάζουν τις μπαταρίες απο τις φωτογραφικές… την επόμενη φορά θα ράψω τσεπάκι στο μποξεράκι δίπλα απο τα @@ μου να δεις τι μπαταρία θα πάρουν…

Εγώ καθόμουν τέρμα-τέρμα πίσω, στο μικρό “μπαλκονάκι” με τραπεζάκια που είχε ακριβώς μπροστά από την είσοδο. Και ενώ μέχρι και στο Blood of my Enemies η κιθάρα ακουγόταν τέλεια, από εκείνο το σημείο και μετά ακούγαμε μόνον το μπάσο και κιθάρα μηδέν (δηλαδή, φαινόταν να πατάει τάστα ο Λόγκαν αλλά δεν έβγαινε κανένας απολύτως ήχος) ενώ η κιθάρα “ζωντάνευε” μόνο στα σόλο! Αυτό ακριβώς με κάνει να πιστεύω πως ήταν τα σόλο play-back. Μπορεί και να κάνω λάθος, τι να πω…

Χθες ειχε το House Of Death,επισης τα τραγουδια του Ep δε με ενθουσιασαν και τελος ειδα φευγαλεα το setlist και ειχα την εντυπωση οτι δεν επαιξαν το Kings Of Metal #-o.Μη βαρατε!

Το τέλειο έγινε τελειότερο!Σπείρανε και σήμερα!!θεωρώ πως παίξανε καλύτερα από χτές!ο ήχος πάνω κάτω ο ίδιος και ο ΕΡΙΚ τα έσπασε ακόμα πιο πολύ σε σχέση με χτές!!Οι σεκιουρατάδες γμθκαν σήμερα!¨ηρθαν να μου πάρουν τισ μπαταρίες από την κάμερα και μόνο που δεν πλακωθήκαμε!Καραγκιόζηδες με όλη την σημασία της λέξης!!Επίσης πήρε το αυτί μου από κάτι τρελούς γερμανούς που ακολοθούν και γνωρίζουν το συγκρότημα από κοντά οτί ετοιμάζουν dvd από την περιοδεία και θα περιέχει και σκηνές από εδώ!Για αυτό και οι κάμερες στη σκηνή πάνω και για αυτο μάλλον και όλα τα σκηνικά με τις φωτογραφικές τουσ φακούς και τα κινητά!

H κιθαρα ακουγονταν απλα το μπασο ηταν σε απειρως δυνατοτερη ενταση. Καποιος που ηταν σε φαση “παρατηρω με προσοχη” καταλαβε οτι πααααρα πολλα μερη ειτε σε κιθαρες ειτε σε φωνητικα ηταν προηχογραφημενα.

Το σετ λιστ [B]με[/B] αρεσε εχοντας βεβαια καποια πολυ μουφα σημεια (τα γραψανε και πιο πανω). Τι ονειρο ειδες να βαλεις 3 τραγουδια απο το louder… ειλικρινα δεν καταλαβα.

Καραγκιοζιλικι και πατος του demaio στο λογυδριο του… απο τη μια απορω τι ακριβως κοροιδευουμε στα μπουζουκια και την ανιτα πανια, απο την αλλη αυτη ακριβως τη μογγολιαση αγαπησαμε στους manowar και ξεραμε το οτι ειναι εγκεφαλικα νεκροι.

Αν υπηρξε ανθρωπος που πηρε στα σοβαρα τα λογια του ντε μαιο, σιγουρα δεν εχει καποιον ρολο σε μια οργανωμενη κοινωνια ανθρωπων. Επισης αν με εβλεπε η μανα μου στα 27 μου να αποθεωνω εναν καραγκιοζη σαν και αυτον σιγουρα θα ειχε απογοητευτει.

Α και τα σολος ηταν επιπεδου μπασιστα venom (μου διαφευγει το ονομα του)

Ομως…

… Οταν αυτη η μπαντα βγαινει με το ομώνυμο τραγουδι, αποφασιζει να παιξει battle hymns και thor… τοτε υπαρχει κατι μαγικο που δεν θα βρεις σε καμια αλλη μπαντα του πλανητη. Προσοχη δεν λεω οτι οι manowar ειναι το καλυτερο συγκροτημα (που νταξει δεν ειναι) αλλα οτι εχουν κατι που δεν περιγραφεται το οποιο τους κανει μοναδικους.

Ισως αυτος ο τσαμπουκας, η μη επαφη με την πραγματικοτητα και η “κοσμαρα” να ειναι τελικα αυτα που τους εκτοξευουν επι σκηνης.¨

Θα συμφωνησω με τον φιλο που εκανε τη συγκριση live manowar-metallica. Και οι 2 κατι εχουν σστη σκηνη που σε συνεπαίρνει. Μαζι με judas priest είναι οτι καλύτερο μπορει να δει κανεις στο μεταλ κατ’εμε.

Ο καραφλοχαιτας Cronos ειναι αυτος που ψαχνεις φιλε μου!

Εγώ ξέρω οτι άμα ακούσω mountains και bridge of death ζωντανά μαζί με μία εμφάνιση των judas priest τα έχω δει όλα πλέον και μπορώ να πεθάνω ήσυχος :smiley: