Παιδες πηγα και στα 3 show…ΟΙ MANOWAR EINAI ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ EVER…ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.HAIL AND KILL TO ALL METAL BROTHERS.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ…ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ INTO GLORY RIDE !!
Το καλυτερο σετλιστ του 3μερου ηταν σημερα λοιπον,αλλα δε νομιζω να ξενερωσε ιδιαιτερα καποιος που πηγε τις προηγουμενες.Εμενα προσωπικα ο σβερκος μου ακομα πιασμενος ειναι.
ρε πατατα σε καθε λαηβ της συγκεκριμενης περιοδειας παιζουν ολο το δισκο battle hymns.και ναι ο ντεμαιο ελληνικα μιλουσε.προσωπικα δεν πιστευω οτι τα εμαθε απ εξω αλλα του τα σφυριζαν απο ακουστικο,αλλα μικρη σημασια εχει.
Απλά ήρθανε και 3 μέρες και τα γάμησαν όλα!Κάθε μέρα και καλύτεροι με αποκορύφωμα σήμερα!!Συμφωνώ με τον astaldo για το battle humns!Υπέρτατη στιγμή δύναμης έντασης και πόρωσης!!Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο!!
Έτσι απλά
[B]OTHERS BANDS PLAY
MANOWAR KILL[/B]
To καλύτερο setlist xωρίς Blood of my enemies και Thor? Δεν θα συμφωνήσω…
[SPOILER]Kαλα ουτε εγω συμφωνω στο ‘‘καλυτερο’’(για μενα ειναι της 2ης ας πουμε γιατι αριθμητικα εχει τα περισσοτερα τοπ οφ δε τοπ ΕΠΗ),απλα θα ελεγα οτι της 3ης οπως το βλεπω ειναι πιο ισορροπημενο απο την οπτικη του fan,δε κανει καπου κοιλια για το κοινο και λογω gods made heavy metal και metal warriors συνολικα φανταζομαι οτι θα εγινε ο μεγαλυτερος πανικουλης απο ολο το 3μερο(ασχετα αν αυτα+το fighting the world εμενα δε με πολυενθουσιαζουν σα κομματια).Bεβαια Call to Arms,Sons of Odin και King of Kings τα χω ξανακουσει απ’αυτους στη προηγουμενη περιοδεια,oποτε.Kill with Power δυναμη απ’την ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ.
[/SPOILER]
to sum it up,τωρα που τελειωσε το πανηγυρι:1)γυρναω Αθηνα σε μερικες ωρες εχοντας στη βαλιτσα υπεροχες αναμνησεις.Η προετοιμασια,το ταξιδι,η αναμονη,ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΛΑΙΒΣ,ο χαβαλες,τα παντα.Η ΦΑΣΗ γαμησε και εχω να θυμαμαι τα καλυτερα.Θεσσαλονικη φακιν ροκς:)
2)Το Πρινσιπαλ σα χωρος(απο οπτικης αποψης κι απο αποψης φιλινγκ)γαμαει Φαζ,Γκαγκαριν κτλπ.
3)[COLOR=“Red”][SIZE=“4”]MANOWAR[/SIZE][/COLOR]
[I]’‘ολες οι αλλες μπαντες να πανε να γαμηθουν.ΧΕΒΙ ΜΕΤΣΟΛ ΜΕ ΑΡΧΙ[B]Ν[/B]ΙΑ’’ :!:
Joey De Maio,18/03/2011[/I]
[CENTER][I]they’ll watch us rise with fire in our eyes…
they’ll bow their heads,their hearts will hang low…
then we’ll laugh and they will kneel…
and know this heart of steel was…
too hard to break,too hard to hold.[/I][/CENTER]
Όλα καλά ρε παιδιά αύτα που λέτε.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ [SIZE=“4”][FONT=“Arial Black”]ΕΠΗ[/FONT][/SIZE] ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?
[SPOILER]Gates Of Valhalla
Revelation (Death’s Angel)
March For Revenge (By The Soldiers Of Death)
Bridge Of Death
Army Of The Immortals
Defender
Holy War
Achilles, Agony And Ecstasy
Spirit Horse Of The Cherokee
Guyana
Mountains
Kingdom Come
Wheels Of Fire
Blood Of The King[/SPOILER]
ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ?
τα spoiler συνεχιζετε να τα βάζετε για να μην δουν τα κομμάτια αυτοί που θα πάνε στο τέταρτο live ?
Καταπληκτικά χθες, υπέροχη συναυλία και άκουσα κια κομμάτια που ήθελα!
Πολύ καλό live με κορυφαίες στιγμες το Battle Jymn και γενικά όλο το άλμουμ!
Καθόλου άσκοπη ομιλία με το κοινό. Η μπάντα χάρισε 21 22 πόσα ήτανε τραγούδια απανωτά στο κόσμο, με υπέροχο αποτέλεσμα! Αν κάτι δεν μου άρεσε ήτανε λίγο ο ήχος στο fighting the world, όπου το κατέστρεφε λιγάκι…
Όσον αφορα το σκηνικό στο Brothers of Metal, από όσο άκουσα έγινε ένα παρόμοιο με τον De Maio για stage diving. Ελπίζω και το σημερινό να έγινε για πλάκα, γιατί είναι χοντρή παπαριά τώρα να σταματάς και να αρχίζεις απο την αρχη το κομμάτι για ένα τσιγάρο!
Όσον αφορά τους ασφαλίτες είναι δουλειά των Manowar δυστυχώς…Κάτι θα πάθουνε άμα βγάλει ο κόσμος κανα βιντεάκι. Λες και ο κόσμος θα βλέπει αυτά και δε θα πηγαίνει συναυλίες…μη δούνε κανένα με κινητό, αμέσως με το φακό…μακακίες…
Περάσαμε τέλεια και όταν οι Manowar θέλουν να παίξουν…παίζουν και τα γαμάνε όλα. 25 τραγούδια το ένα πίσω από το άλλο, οκ υπήρχαν τα κλασσικά σόλο και λογύδρια αλλά κάτι τέτοια είναι αναμενόμενα στους Manowar.
Απλώς εντάξει μαλακία να κόβεις συναυλία για έναν μαλάκα που κάπνιζε. Αλλά ΟΚ μια χαρά γενικά, 2,5 χορταστικές ώρες και χάρηκα που άκουσα και Fighting the World!!!
ωπα κατσε εχεις δικιο το ειδα βιαστικα και νομιζα οτι ελειπε μονο το Thor.
Οχι τοτε το δικο μας ηταν το καλυτερο
Λοιπόοοοοοοον επιτέλους πίσω Καβάλα μετά από 4 ανυπέρβλητα live. (D.R.I. και 3 MANOWAR).
Δεν το κρύβω ότι δεν ήξερα κατά πόσο θα γυρνούσα απογοητευένος από τις εμφανίσεις των MANOWAR. Θες ότι γενικά ως τυπάδες είναι μαλάκες (το διαπίστωσα προσωπικά αρκετές φορές); Θες ότι αδικούν τον εαυτό τους συνήθως με τα τραγούδια που επιλέγουν; Θες ότι την τελευταία φορά που τους είδα το καλοκαίρι στην Σόφια ήταν απόλυτη απογοήτευση; Όλα αυτά με έκαναν να κρατάω κάποιες επιφυλάξεις.
[B]ΠΕΜΠΤΗ[/B]
Setlist (σε spoiler για να μην γεμίζει η σελίδα):
[SPOILER]
Manowar
Death Tone
Metal Daze
Fast Taker
Shell Shock
William’s Tale
Dark Avenger
Battle Hymn
Brothers of Metal Pt. 1
Blood of My Enemies
Thor (The Powerhead)
Kings of Metal
Heart of Steel
Warriors of the World United
Hail and Kill
House of Death
Hand of Doom
Thunder in the Sky
The Power
Encore:
Black Wind, Fire and Steel
The Crown and the Ring #
Manowar Play Video
Death Tone Play Video
Metal Daze Play Video
Fast Taker Play Video
Shell Shock Play Video
Dark Avenger Play Video
William’s Tale Play Video
Battle Hymn Play Video
Brothers of metal Play Video
Kill With Power Play Video
Metal Warriors Play Video
Fighting the World Play Video
Heart of Steel Play Video
The Gods Made Heavy Metal Play Video
Sons of Odin Play Video
Call to Arms Play Video
Hail and Kill Play Video
Sign of the Hammer Play Video
Hand of Doom Play Video
Kings of Metal Play Video
King of Kings Play Video
Warriors of the World Play Video
Black Wind, Fire and Steel Play Video [/SPOILER]
Σχεδόν sold out αν και ο Joey είπε ότι έγινε τελικά sold out αλλά δεν έχει σημασία. Τρελό μπάσιμο και πανζουρλισμός με το Manowar. Ακολουθεί όλο το υπόλοι tracklist του BM με τρελλούς ρυθμούς χωρίς παύση. Μόλις άρχισαν οι πρώτες νότες του Dark Avenger συγκίνηση… τεράστιο κομμάτι. Ο δε Sir Christopher Lee τι να λέμε ανατριχίλα.
Και κάπου εκεί φτάνουμε στο κομμάτι που ήθελα να ακούσω περισσότερο από κάθε άλλο… Battle f’cking Hymn. Δεν υπήρχε απλά αυτό που βίωσα εγώ προσωπικά και φαντάζομαι και αρκετοί ακόμα. Ότι και να πω είναι λίγο. Που να φανταστώ ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο τις άλλες δύο μέρες. Συνέχεια με τρελές επικούρες μέχρι και το Hail And Kill. Ε μετά ας το παραδεχτούμε έκανε κοιλιά το setlist με 4 από τα “καινούρια” το ένα μετά το άλλο. Τέλος πρώτου μέρους και επιστροφή με ομιλία DeMaio στα “ελληνικά”. Οκ γέλασα δε μπορώ να πω. Είχε τον χαβαλέ του. Black Wind, Fire and Steel στην μάπα και τέλος πρώτης νύχτας.
[B]9/10[/B]
[B]ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ[/B]
[SPOILER]
Manowar
Death Tone
Metal Daze
Fast Taker
Shell Shock
Dark Avenger
William’s Tale
Battle Hymn
Brothers of Metal Pt. 1
Blood of My Enemies
Thor (The Powerhead)
Heart of Steel
Hail and Kill
Thunder in the Sky
God or Man
Let the Gods Decide
Hand of Doom
Kings of Metal
The Power
Encore:
Warriors of the World United
[B][SIZE=“5”]Sign of the Hammer[/SIZE][/B]
The Crown And The Ring (Lament of the Kings)
[/SPOILER]
Κακά τα ψέμματα όλι ξέραμε πάνω κάτω τι θα ακούσουμε με λίγες αλλαγές. Ο κόσμος αυτή την μέρα ήταν εμφανώς πολύ καλύτερος (αλλωστε ήταν και η πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε) Ζέσταμα και πάλι με Crosswind. Καλοί αλλά μέχρις εκεί.
Εισαγωγή και πάλι με τα ίδια εκτός από το William’s Tale που παίχτηκε αργότερα. Η μπάντα προσωπικά μου φάνηκε λίγο κουρασμένη, αρκετά εκνευρισμένος ο DeMaio (ειδικά το σημείο που είπε για το crowdsurfing ε α γαμήσου αλλά anyway). Το κοινό απλά απίστευτό δεν σταματούσε να ουρλιάζει τους στίχους. ΚΟΛΑΣΗ. Και φτάσαμε στο Battle Hymn πάλι. Ω ΘΕΟΙ!!! Τι ήταν αυτό. Το μπάσιμο μετά την “αφήγηση” απλά ΤΕΛΕΙΟ αλλά ακόμα και αυτό δεν έπιανε μία μπροστά στο μπάσιμο μετά το solo. ΤΙ ΚΑΥΛΑ;;; ΤΙ ΟΝΕΙΡΩΞΗ;;; Νομίζω ότι όσοι ήταν εκεί θα με καταλάβουν οι υπόλοιποι απλά χάσατε. Συνέχεια με πάνω κάτω τα ίδια κομμάτια και πάλι κοιλιά στο setlist πριν το encore.
Κλασσικά ομιλία του Joey στα “ελληνικά” η οποία όμως μπορώ να πω ότι με εκνεύρισε αρκετά αυτή τη φορά καθώς έχωνε τις υπόλοιπες μπάντες και κατ’επέκταση τους φαν τους άρα όλους μας. Αλλά οκ γνωστά αυτά. Και εκεί που μετά το Warriors Of The World περιμέναμε Black Wind… σκάει το Sign Of The Hammer. Οκ νομίζω δεν το περίμενε κανένας. Πανικός στον κόσμο. Ε μετά όντως Black Wind και τέλος 2ης μέρας.
[B]8/10[/B]
[B]ΣΑΒΒΑΤΟ[/B]
[SPOILER]
Manowar
Death Tone
Metal Daze
Fast Taker
Shell Shock
Dark Avenger
William’s Tale
Battle Hymn
Brothers of metal
Kill With Power
Metal Warriors
Fighting the World
Heart of Steel
The Gods Made Heavy Metal
Sons of Odin
Call to Arms
Hail and Kill
Sign of the Hammer
Hand of Doom
Kings of Metal
King of Kings
Encore
Warriors of the World
The Crown And The Ring (Lament of the Kings)
[/SPOILER]
3η μέρα και για μένα καλύτερη. Πολύ καλή απόδοση της μπάντας και με κέφια φάνηκε ειδικά προς το τέλος και ο κόσμος πάρα πολύ καλός όπως και της Παρασκευής. Το μόνο μελανό σημείο της βραδιάς ήταν που ο Eric σταμάτησε στην μέση το Brothers Of Metal φανερά εκνευρισμένος για το κάπνισμα. Ζήτησε να σταματήσει ο κόσμος και το τραγούδι άρχισε και πάλι από την αρχή.
Το setlist για μένα ήταν αν όχι το καλύτερο σίγουρα το μόνο που δεν έκανε κοιλιά. Πραγματικά νομίζω δεν θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερο (δεδομένου ότι πλέον δεν παίζουν αυτά που οι περισσότεροι θέλουμε να ακούσουμε). O κόσμος φάνηκε να το διασκεδάζει πραγματικά όπως και η μπάντα αφού δεν έλειψαν τα “παιχνιδάκια” του Adams με DeMaio και Logan. Highlight στο Warriors of the World ο Hamzik έκανε ένα λάθος και ο Ντεμάγιος του έριξε ένα βλέμμα με τόση κακία που παιθαίνεις!!!
[B]10/10[/B]
[B]Summary[/B]
Καταπληκτικό 3ημερο. Μου άρεσε πάρα πολύ που όλη η πόλη, σχετικοί και μη, ήταν σε ρυθμούς MANOWAR. Όπου και να πήγαινες άκουγες για MANOWAR και έβλεπες οπαδούς. Μακράν η καλύτερη στιγμή την Παρασκευή το βράδυ στο Dizzy στα Λαδάδικα όπου έσκασε και ο Hamzik. Φιλικότατος και πρόθυμος να βγεί φωτογραφία με όλους και να υπογράψει ότι ήθελαν.
Πολλά respect σε Paul και Elric. Μαλάκα Elric είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΡΦΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ!!! Χάρηκα πολύ για την γνωριμία.
Αυτά το “ολίγα” για το 3ήμερο. Δεν αναφέρομαι καν σε γεγονότα που εντάξει με εκνεύρισαν (με αποκορύφωμα στο ξενοδοχείο) και γενικά για την συμπεριφόρα μπάντας, crew, διοργάνωσης γιατί δεν έχει νόημα. Πάνω κάτω όλοι τα ξέρουμε. Έγραψα καθαρά πως έζησα το μουσικό κομμάτι και αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.
Και εγώ νιώθω τυχερός που πήγα Σάββατο, πέρασα πάρα πολύ καλά!
Τώρα τα καπρίτσια της μπάντας νταξ, τα ανεχόμαστε και εμείς οι οπαδοί, αλλά ως και ένα σημείο!
Πχ: Ήτανε ανάγκη να διακόψει το τραγούδι γιατί οι άλλοι κάπνιζαν; Η πρώτη συναυλία είναι που καπνίζουν, ή μήπως η τελευταία; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον εκνεύρισε τόσο. Δεν πιστεύω πως το έκαναν για αστείο σαν το περιστατικό με το κροουντ σέρφιντ!
Κοίτα βασικά αν έχεις μια φωνάρα σαν του Eric εεεε πρέπει να την προφυλάξεις. Ε και κακά τα ψέμματα τόσος καπνός εκεί μέσα ε έχει αντίκτυπο στην φωνή! Αλλά οκ θα μπορούσε να περιμένει να τελειώσει το τραγούδι.
Φωνάρα αλλά γέρασε, και έτσι και αλλιώς δεν είναι όπως στα νιάτα του! Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιούσε και μηχάνημα για αντίλαλο και έτσι να ακούγεται καλύτερα. Και άλλοι κάνανε λάιβ στο πρίνσιπαλ αλλά παράπονο για κάπνισμα δεν άκουσα ποτέ.
Τέλος πάντων, δίκιο έχει ότι και να γίνει, αλλά όπως είπες θα μπορούσε να περιμένει να τελειώσει το τραγούδι και μετά να το πεί!
Παντως εχω την εντυπωση οτι τους εκανε σηματα απο αρκετα πιο πριν τα τα σβησουν και τον εγραφαν κανονικα.
Επισης στην τελικη το τραγουδι το ξαναπαιξαν απο την αρχη δηλαδη δε μας αφησαν παραπονεμενους.
Και αν οντως ενοχλουνταν εχει απολυτο δικιο ασχετα αν δεν το θεωρουμε δεδομενο εμεις
Και σκεφτομαι εγω μετα οτι αμα καποιοι δεν σεβονται καποιον που εδωσαν και 45 ευρω για να τον δουν να τραγουδαει που να σεβαστουν εμενα και τον καθενα που δεν γουσταρει τον καπνο τους στη μαπα του…:-k
Στα των συναυλιων η πεμπτη μου φανηκε ελαφρως κατωτερη ενω οι αλλες 2 μερες ισαξια καλες
Αμα αλλαζαν και το σετλιστ παραπανω τις πρωτες 2 μερες οπως ειχαν βγαλει και ανακοινωση οτι θα κανουν θα ηταν και ακομα καλυτερα
Αν συνεχισουν και τα επομενα χρονια να κανουν τοσο καλες συναυλιες ομως να μας ξαναρθουν συντομα και με νεο αλμπουμ αν γινεται
Τι να το κάνουμε το καινούριο. Να έρθουν για το Into Glory Ride 2012. Γίνεται;;;
Εκεί να δείς πόσα κορμιά έχουν να πέσουν!!!
στο πρινσιπαλ για καπνισμα ειχε γινει επισημανση και στους πορκιουπαην τρη,πριν αρχισει η συναυλια,απο τον μανατζερ τους.αλλα κατα τη διαρκεια (που φυσικα αρκετοι αναβαν τσιγαρα) δεν εγινε καμια αλλη παρατηρηση
πηγα και γω χθες…βασικα δε ξερω…κραχτε κι’ολα αλλα δεν εχω βαρεθει ποτε τοσο πολυ σε συναυλια…μπορει να φταιγε οτι ημουν ψιλοπτωμα απο την φορουμομπαλα και γενικα δεν ειχα πολυ ορεξη καθως τελευταια ημουν πιο πολυ ψημενος για death angel…αλλα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα…ερικ ανταμσ πολυ καλυτερος αποτι περιμενα και ας επαιζε συνεχεια με τα εφε,για την ηλικια του καταρρεει το συμπαν με ευκολια…demaio τουλαχιστον αστειος…ο κιθαριστας καλος…ο ντραμερ νταξ καλος…γενικοτερα απο manowar ολοκληρωμενα εχω ακουσει μονο το battle hymn και καποια διασπαρτα…και χθες καταλαβα,που το σετλιστ ειχε απολα μεσα,οτι δεν ειναι και τοσο γαματο καθε δευτερο στιχακι να κανει ομοιοκαταληξια kill-steel …ωραια στιγμη της βραδιας ο demaio και η ομιλια του,που ελεγε ακριβως οτι ειπε και την πρωτη μερα γιατι το δα στο γιου τουμπ,που γελασα αρκετα…και γενικοτερα βλεπωντας τοσο κοσμο να υψωνει γροθιες manowar στον αερα και να τραγουδαει με τοσο παθος και να πιστευει αυτα που τραγουδαει γελασα,οχι με κακο τροπο μη παρεξηγειτε,απλα δε το περιμενα…τελως παντων,σαν μπαντα,ηταν πολυ καλοι,αν εξαιρεσεις κατι στιγμες καραγκιοζιλικιου οπως αυτο με το τσιγαρο,ξερουν να παιζουν πραγματικο heavy metal οπως λιγοι ακομα σε τετοια ηλικια και σε τετοια εποχη,και γενικα τους θαυμαζω που εχουν τον τσαμπουκα να βγαινουν π.χ. ετσι ντυμενοι,να κανει “solo” ο demaio η να μιλαει στα ελληνικα,χωρις να τους νοιαζει τιποτα,γιατι ξερουν οτι οι οπαδοι τους δεν ξενερωνουν με τιποτα…(απο τοτε που αφησαν τις προβιες και μετα)
^^ συμφωνω με τις 3 πρώτες γραμμες του αποπάνω
βαρέθηκα ελεεινα το σαπορτ…ισως επειδη δεν ειναι του γούστου μου… κατα τα αλλα ο ήχος της κιθαρας ήταν καπως περιεργος,δεν ακουγόταν καθαρα παραμόνο στο σολο των τραγουδιων…κατα τα αλλα ηταν ολα οκ και καλα ξελαριγιαστηκα :D…μου την εσπασε αρκετα το οτι σε καθε κομματι το τραβαγαν αρκετα για να το ‘‘κλείσουν’’ ,ε και τα σολο μια ακομα βαρεμάρα…
βασικα περίμενα να γινόταν της πουτάνας μεσα και μου φανηκε περίεργο που ειμασταν οσοι ήμασταν…ίσως ήταν ιδεα μου αλλα πχ Helloween πιο στριμόκωλα είμασταν
πολυ δυνατοι οι manowar ο ηχος γαμουσε
κανανε καποια λαθη σε κανα 2 τραγουδια πχ hand of doomλιγο πριν το τελιωμα του τραγουδιου αλλα νταξει ειναι μες
το προγραμα πολυ κυριλε το μερος
λες και πηγαμε σταματη γονιδη κανα 2-3 τραγουδια δεν τα ηξερα
αλλα ενταξει αυτα που επρεπε να παιξουν τα παιξαν
δηλ blood of my enemies
thor
heart of steel(ευτηχως στα αγγλικα)
σιγα μην ευγαζε τετοιο λογο ο de maio kκαι το παιζαν στα γερμανικα
θα ηταν τελειως ακυρος ο τυπος εχε καποιο ενδιαφερον να τον ακους να μιλαει ελληνικα)
hail and kill
hand of doom
warriors of the world
παιξανε και power hunder in the sky\ kings of metal\brothers of metal
black wind fire and steel\και 2-3 που δεν τα ηξερα και crown and the ring για finale
outro
εγω ειχα πει για το the oath και πεξανε το ομωνυμο
και αυτο κοματαρα sign of the hammer
απλα μου εληψαν τα kill with power-call to arms κανα 2 τραγοδια δεν τα ηξερα
καποιοι ανεγκεφαλοι κανανε crowdserfing και ο demaio
τα πηρε στο κρανιο χαχαχαχαχαχαχαχχα!!!
ρε παιδια δεν σας εχω πει να μη κανετε καφριλικια!!
τελος παντων σε γενικες γραμες το live πολυ καλο
ο λυκος λενε οταν γερναει γινεται ρεζιλι στα σκυλια
αλλα στη περιπτωση του eric adams δεν συμβαινει αυτο ο τυπος γαμαει