Επιστροφή στα πάτρια εδάφη λοιπόν μετά από ένα 4ήμερο στη valhalla
να κάνω κι εγώ τη κριτική μου γιατί δεν είχα νετ στη σαλονίκη και μου έλειψε το ποστάρισμα:lol:
Βασικά ότι και να πω είναι λίγο,πραγματικά…Μερικά πράγματα δε περιγράφονται με λέξεις! ή τα ζεις και τα νιώθεις ή δε καταλαβαίνεις ποτέ περι τίνος πρόκειται…
Αυτό το συναίσθημα που έβγαινε ακούγοντας το battle hymn δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να το νιώσουν άλλοι,αν δεν ακούνε manowar.ξέρω πόσο γραφικά ακούγονται αυτά σε πολλούς αλλά είναι καλώς ή κακώς η πραγματικότητα. οι manowar (με τα καραγκιοζιλίκια τους,με τα κολλήματα τους,με τις εμμονές τους, με με με με ) είναι το μεγαλύτερο metal συγκρότημα. και είναι το μεγαλύτερο metal συγκρότημα επειδή έχει δημιουργήσει ύμνους που σου μένουν στη ψυχή,όχι στα αυτιά και στο μυαλό. κι όταν ακούς μετά απο χρόνια αναμονής έναν τέτοιο ύμνο,συγκινείσαι. δε διασκεδάζεις, δεν χτυπιέσαι,δε πορώνεσαι.ΣΥΓΚΙΝΕΙΣΑΙ!!!
ένιωσα πραγματικά τυχερός που κατάφερα και έζησα αυτό το 3ήμερο.
τώρα σχετικά με τις επιλογές τραγουδιών και τα σετλιστ κτλ κτλ κτλ ,ντάξει δε ξέρω γιατί μπορεί να γκρινιάξει κάποιος!! ναι οκ δεν παίξαν into glory ride ,ούτε gyanna,mountains,bridge of death.δεκτό.ξέρουμε όμως οτί είμαστε στο 2011, και όχι στο 2007 !!! και ,συγνώμη κιόλας, αλλά όταν το σετλιστ έχει :
dark avenger,battle hymn,blood of my enemies,thor,sign of the hammer,hail and kill,heart of steel,kill with power, black wind fire and steel,metal warriors,fighting th world (χώρια το υπόλοιπο battle hymns και τα “καινούριγια” ) τότε δλδ δεν μιλάμε για επιλογή ταγουδιών που γαμάει???
κι εγώ γουστάρω την rtb εποχή και το έχω πει πολλές φορές, αλλά αλίμονο όταν οι θεοί παίζουν τέτοιες κομματάρες να γκρινιάξω!!!
τώρα για highlight στιγμές…ντάχει το battle hymn κάθε μέρα είναι ένα όνειρο ζωής οπότε βγαίνει εκτός συναγωνισμού! οπότε για μένα νικητής βγαίνει το σκάσιμο του μπάσου στο sign of the hammer την δεύτερη μέρα! εκεί που όλοι περιμέναμε το black wind fire and steel για να τελείωσει μια απίστευτη μέρα και εμφάνιση (για μένα η καλύτερη απο τις 3) σκάει η έκπληξη της βραδιίας… ONWARD POUNDING ,INTO GLORY RIDE- SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE!!! κι ο κόσμος στα ουράνια… στιγμές πραγματικά ανεπανάληπτες!!!
οι manowar κύριοι και κυρίες είναι οι θεοί του μεταλ και κανείς δε θα πλησιάσει ποτέ στο να γίνει λατρεία όσο αυτοί.ΛΑΤΡΕΙΑ-ΑΡΡΩΣΤΙΑ-MANOWAR
OTHER BANDS PLAY - MANOWAR KILL
Υ.Γ
επίσς προσωπικό highlight το ότι έπιασα τη μπακέτα του donnie την παρασκεύη, μου υπόγραψε στο εισητίριο και βγήκα και φωτό μαζί του