Φυσιογνωμικά και κινήσεις… δεν αναφέρομαι εννοείται σε επίπεδο.
ρε δεν αφήνετε τα ούρμπαν λέτζεντς λέω γω και βάλτε κανένα βιντεάκι από μασσαχουσέτη που έχει κόσμο στον εξώστη. εκεί τι έγινε? τον πιάσανε μαλάκα το Ντεμαιο? αλλά εκεί ειναι χώρος συναυλιών και όχι πρώην μπουζουκτζίδικο (γιά να εξηγούμαστε, μιά χαρά ήταν τελικά το πρίνσιπαλ αλλά ο εξώστης με τα τραπεζάκια φανερώνει αμαρτωλό παρελθόν, οι σαμπάνιες και τα γαρύφαλα λείπανε). αλλά τέσπα όλες τις μέρες είχε κόσμο στον εξώστη απλά όχι στα πλάγια αλλά στο κέντρο και πίσω από τους προβολείς.
και όσοι παραπονιούνται γιά τα ξενοδοχεία κλπ να μας πούνε σε ποιά ξενοδοχεία πάνε και βρίσκουνε τους μετάλλικα ξέρω γω και βγάζουνε φώτος και παίρνουνε υπογραφές. δεν έχω δει ποτέ κανέναν να παραπονιέται. εγώ πάντως το 07 ήμουνα στο λόμπι του ιντερκοντινένταλ στη μιάμιση το βράδυ με τον Ανταμς και τον Σκοτ και τα λέγαμε στους καναπέδες. ούτε βύσμα, ούτε τίποτα. τα υπόλοιπα είναι γιά εσωτερική κατανάλωση και μόνο
Kαμια σχεση ομως !!!
Λες και υπαρχει μεγαλη ποικιλια κινησεων για εναν μπασσιστα και λες οτι τον αντιγραφει κιολας ! Ο,τι ναναι #-o
Και φυσιογνωμικα εντελως αλλη φατσα ειναι.
Τελος παντων, κατσε ακου το συγκροτημα απο το cd γιατι πραγματικα γαμανε, ενω στα λαιβ ο ηχος εβγαινε αρκετα μπουκωμενος και δεν μπορουσε κανεις που δεν τους εχει ακουσει προηγουμενως, να αντιληφθει τις κομματαρες που εχουν.
Χωσε ‘‘Eye Of The Storm’’, ‘‘300’’, ‘‘Virtue Of Malice’’ να γουσταρεις !
εγω παντως το 99 μια χαρα πηγα στους Metallica στο ξενοδοχειο και ειχε καμια 20αρια ακομα κ υπεγραψαν σε ολους!
μονο ενα bootleg δεν υπεγραψαν :lol:
τωρα για τη συναυλια, εγω θα μιλησω για την Πεμπτη που πηγα και ηταν ολα μια χαρα, περασα πολυ καλα, χωρις να ειμαι ο μεγαλυτερος οπαδος τους. πολυ καλος ηχος, εξισου καλη η αποδοση της μπαντας και το set list οτι πρεπει (νταξει, παντα ο καθενας μας θα θελει το ταδε αντι για το δεινα, αλλα απο τη στιγμη που ακους ολοκληρο το Battle Hymns γιατι να γκρινιαζεις?).
κατα τα λοιπα, τους Manowar τους ξερουμε, αυτοι ηταν παντα και σε οποιον αρεσουν. ισα ισα που αυτη τη φορα οι “υπερβολες” τους ηταν σε πολυ ανεκτα (για εμενα τουλαχιστον) επιπεδα. και δεν εβαλαν τη μουσικη τους σε 2η μοιρα (οπως εχει γινει στο παρελθον), οποτε ηταν ενα πολυ ομορφο βραδυ!
απ οτι διαβαζω την Παρασκευη και το Σαββατο ηταν ακομα καλυτερα, οποτε οσοι πηγαν πρεπει να περασαν καλα!
υγ: τωρα αυτο με τον εξωστη, τα τσιγαρα κλπ ειναι σιγουρα υπερβολες απο πλευρας της μπαντας. το ιδιο ελεγα και στους Maiden στο Περιστερι για παραδειγμα, το ιδιο θα πω κ αν ο Hetfield κοψει τραγουδι στη μεση για το χ,ψ λογο. αυτη ειναι η αποψη μου.
Ήμουν και εγώ την πέμπτη στην συναυλία, υπεραπίστευτη καύλα, από την αρχή μέχρι το τέλος ακόμα και όταν θυμάμαι το τι γινόταν μέσα. Άκουσα τα περισσότερα από αυτά που ήθελα καθώς δεν τους είχα ξαναδεί αλλα κλάιν μάιν, ευχαριστημένος είμαι ίσως τα ακούσω την επομενη φορα που θα ξανάρθουν!
Προς όλους τους μαλ***πιτουράδες που δεν ξέρω γιατί γραφουν ότι κακια-βλακεία του καυλώσει: ποιος ακούει manowar γιατί είναι καλά παιδιά και κατεβάζουν τα ανήμπορα γατάκια που έχουν κολλήσει ψηλά σε ένα δέντρο η βοηθάνε τις ηλικιωμένες γριούλες με τα ψώνια να περάσουν απέναντι τον δρόμο? Tους ακούμε γιατί τα τραγούδια τους γαμάνε και μας αρέσουν οι καφρίλες στις συναυλίες τους. Σταματήστε τα παρατράγουδα, οποιος ήρθε στην συναυλία και την απόλαυσε ας γράψει για το πόσες φορες έχυσε στο battle hymn η οποιο άλλο τραγούδι γούσταρε και το άκουσε (εγώ έχασα το μέτρημα και στα 2!) και όποιος δεν γούσταρε ή δεν πήγε ή και τα 2, τον έχουμε γραμμένο και ας μην ξαναπατήσει σε συναυλία τους ώστε να αφήσει κανένα εισητήριο για τους υπόλοιπους true manowar fans.
Τα λέμε από κοντά στο επόμενο τους live greek warriors and brothers of metal and may the sign of the hammer always be our guide! Hail to gods! \M/
True of the true metal of steel manowar fans*
Ένα άσχετο σχόλιο για το 2007 επειδή βλέπω που γράφονται διάφορα για σνομπάρισμα και απαξίωση! Βασικά το 2007 συνολικά είχε περισσότερο κόσμο από ότι είχαν οι 3 αυτές συναυλίες μαζί. Απλά ο κόσμος ήταν μουδιασμένος επειδή η προηγούμενη τους εμφάνιση ήταν στο Rockwave και δεν θα την έλεγες και πολύ πετυχημένη! Αλλά όσοι πήγαν τελικά ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω! Μετά το 7 και τις τωρινές οι αμφισβητίες είναι πλέον πιο γραφικοί από ποτέ!
για το live της παρασκευης που πηγα εχω να πω τα εξης…
δεν θα μιλησω για τη ταλαιπωρια που περιμεναμε 1 ωρα απ’εξω για να μπουμε… οκ…
το κλαμπ μου φανηκε πολυ καλο και δεν ηταν τοσο πηχτρα τελικα!!!
τους Crosswind τους ειχα ακουσει κανα δυο φορες αλλα ουτε κρυο ουτε ζεστη, το ιδιο και στο live…(ο τραγουδιστης τους πολυ καλος)
και παμε στη μεγαλη στιγμη…
με το που ξεκιναει το Manowar και μεχρι το τελος του Battle Hymn ηταν σκετη καυλα…
απο κει και περα με εξαιρεση τα Thor, Sign of the Hammer, Βlood of my enemies και Hail & kill η playlist δε με ικανοποιησε…
ηθελα αλλο ενα τουλαχιστον κομματι απο τα μεγαλα επη τους…
βεβαια δεν ξερω τις αλλες 2 μερες τι παιξανε και αν μπορει καποιος να ποσταρει τις playlists και απο τις 3 μερες αλλα θα ηθελα ενα Mountains η ενα Secret of steel η ενα Bridge of death η ενα Hatred κατι βρε αδερφε…
τελος παντων σε γενικες γραμμες ηταν πολυ δυνατο live και γουσταρα πολυ…
αντε να μας ξαναρθουν και Αθηνα αυτη τη φορα!!!
αχαχαχαχαχα, προσκυνώ :respect:
brothers είμαι στο γραφείο και δε μπορώ να ηρεμήσω…
sound the chaaaaaarge into glory rideeeeeeee
over the top of their vanguished priiiiiiide
BY MOONLIGHT WEEE RIIIIIIIIDE
TEN THOUSANDS SIDE BY SIIIIIIIIDE
Ας ποσταρω κι εγω κατι προτωτυπο!Οι Manowar ειναι ΘΕΟΙ!!!Δεν ειμαι ο μεγαλυτερος οπαδος τους,αλλα καταφεραν οχι απλα να με συγκινησουν αλλα να με συγκλονισουν συθεμελα!O Adams ειναι ασυλληπτος,ενας απο τους καλυτερους τραγουδιστες ever!Ημουν στο live του Σαββατου,highlight το Battle Hymn και απο εκει και περα ΜΟΝΟ ΥΜΝΟΙ!!!Συμφωνω με ολα οσα λεει ο Τραμπ!Ηταν η πρωτη φορα που τους ειδα και πηγα προκατειλημενος,εχοντας ακουσει τοσα πραγματα ολα αυτα τα χρονια!Σιγουρα εχουν και οι ιδιοι ενα μεριδιο ευθυνης,αλλα αυτη τη φορα εβαλαν τη μουσικη μπροστα.Οταν θελουν ειναι η μεγαλυτερη μπαντα του συμπαντος!Ο ηχος ηταν παρα πολυ καλος και τρομερα δυνατος.Οσο για τον λογο του DeMaio,υπαρχουν δυο πλευρες να το δεις,η θετικη και η αρνητικη,προσωπικα,δεν με ενοχλησε γιατι τους αγαπησα γι’αυτη τη γραφικοτητα που εκπεμπουν!Και κατι τελευταιο,αποκλειεται νοημων ανθρωπος(και δε νομιζω οτι ο DeMaio ειναι βλακας,αλλιως αποκλειεται να εφτανε εκει που εφτασε)να ζηταει να κατεβει απο τον εξωστη καποιος που ειναι σε αναπηρικο καροτσακι επειδη ‘‘κανεις δεν ειναι πανω απο εμας’’!
[B]All Hail MANOWAR[/B]
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΥΛΑ.
Θα πω ότι είπα και σε κάτι φιλαράκια μου. Αν δεν το έχει ακούσει κάποιος ζωντανά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συναίσθημα μιλάμε. Όσοι δεν ήταν σε κάποιο απο τα 3 live δεν χρειάζεται καν να μπει στον κόπο να βγάλει χολή. Οι MANOWAR απέδειξαν περίτρανα σε όλους τι είναι μουσικά.
και όσο για τις γκρίνιες που δεν παίξαν αυτά που δεν παίξαν, ίσως είναι και καλύτερα έτσι… για μας δούλεψαν οι manowar ρε! κρίνοντας από την αντίδραση του κοiνού στην “εκπληξη” sign of the hammer, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει οτί δε θα θρηνούσαμε θύματα αν πετάγαν ένα bridge of death??? είτε απο παθολογικά αίτια (εγκεφαλικά, εμφράγματα κτλ κτλ) είτε από τον χαμό που θα γινόταν στο άκουσμα του riff…
για παντα θα ειναι χαραγμενο στο μυαλο μου το τελειωμα της πρωτης μερας του MCFII με μια συγκλονιστικη εκτελεση του Bridge of Death και φωτιες απο παντου…
αυτη η μπαντα ειναι ικανη να αγγιξει την ψυχη σου οταν το θελει
τελικα ξερει καποιος τις playlists και απο τις 3 μερες???
thnx:)
αδερφια ακομα δεν μπορω να ηρεμησω απο την σαββατιατικη ηδονη!!!επισης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παληκαρια astaldo,elric,και τους υπολοιπους που μας ενημερωναν συνεχως live για το τι γινοτανε:respect:
κι ομως το ζητησε…[-X[-X
τελος παντων κραταω τις ωραιες αναμνησεις απο το λαηβ…