Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

ρε παιδιά,σαν πολύ δεν πεφτετε να τους φάτε???
οι πρώτοι είναι ή οι τεέυταίοι που έχουν τις παραξενιές τους? καλές ή κακές,λογικές ή παράλογες.
δηλαδή άμα αυτα τα έκανε ένα άλλο γκρουπ τέτοιες αντιδράσεις θα υπήρχαν???
ή είναι γνωστός στόχος οι manowar???

Υ.Γ
τα πάνω δεν υσχίουν για paul γιατί κι ας κράζει είναι true metal brother :wink:

:bow2::bow2::bow2:

@ Elric83 Αν λες για εμενα το αν γουσταρω και αγαπαω τους Manowar το ξερουν οσοι εχουν διαβασει post μου για αυτους. Αλλα μην κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε και τι μας γινεται…

δε το λέω συγκεκριμένα για σένα,έχουν υπάρξει αρκετοι που κραζουν γενικά.
και αυτό που είπα, ότι αν ήταν άλλο γκρουπ δε θα κράζαν τόσο το υποστηρίζω!
εγώ που τους υποστηρίζω με αυτά που λεώ, δεν είναι γιατί πχ συμφωνώ 100% τυφλά σε κάθε κινησή τους κτλ κτλ κτλ. Αλλά θεωρώ άτοπο να ξενερώνω με τη μπάντα που λατρευω για τέτοια σκηνικά! στα δικά μου μάτια ειλικρινά μου φαίνοντε πολύ μικρα το να ενοχληθεί ένας 60χρονος απο το τσιγάρο ή να ενοχληθεί ένας άλλος 60 χρονος απο τo crowd surfing( τη στιγμή που υπάρχει βεβαρημένο ιστορικό στις η.π.α με τα κεφάλια που άνοιξαν από τις βερμαχτ-μη το ξεχνάμε!!!) Κι όσο για τα βιίντεο, κι εμένα μου έσπασε τα νεύρα ο σεκιουριτάς που επί 10 λεπτά προσπαθούσα να τον πείσω οτί δεν είμαι paparazzi για να πάρω το κινήτο μου μαζι, αλλά δε το έκανα κοσμοιστορικό γεγονός! σιγά μη χαλαχτώ την ώρα που άιζουν οι θεοί επειδή θέλουν να προφυλάξουν τα πνευματικά τους δικαιώματα στη τελική!!! (μπορείς να το πεις υπερβολή, αλλά έτσι είναι.) με τους metallica δεν έχω δει να πεφτει τόσο πολύ κραξιμο που είναι οι μεγαλυτεροι ρουφιάνου στο metal!!! (μη ξεχνιόμαστε ε???napster) και για τους metallica όμως προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει που κανανε ότι κάνανε,δε θα με ξενερώσουν για αυτό! πόσο μάλλον οι manowar που είμαι τόσο βλαμμένος για τη πάρτυ τους :slight_smile:
αλήθεια, αν κάνανε την μήνυση οι manowar στο ναπστερ, θα είχαν πέσει όλοι να τους φάνε ή όχι??? (ρητορική ερώτηση…)

Συμφωνω οτι οι Manowar ειναι ευκολος στοχος και ηταν, ειναι και θα ειναι μοδα να τους κραζουν. Και αν ειχαν κανει οτι οι Metallica με το Napster θα ετρωγαν περισσοτερο κραξιμο. Αλλα οχι οτι και οι Metallica δεν εφαγαν πολυ κραξιμο τοτε. Αλλα αλλο Napster και αλλο να μην με αφηνουν να βγαλω μια φωτογραφια για να την εχω για ενθυμιο ρε γαμωτο. Για ενθυμιο απο μια μπαντα που γουσταρω, να βλεπω την φωτογραφια και να θυμαμαι οτι εζησα.

ρε παιδια στο λαιβ του σαββατου προσεξε κανεις τον ερικ να κανει κωλοδαχτυλο σε καποιον στα αριστερα της σκηνης.αυτος ο καποιος ηταν ο κολλητος μου ο οποιος απλα χοροπηδαγε σαν μανιακος και εσπρωχνε τον κοσμο!ενημερωστε αν το προσεξε κανεις.και να προσθεσω οτι καλα καναν και δεν παιξαν τιποτα απο το into glory ride,το μερος σιγουρα θα γκρεμιζοταν και θα χαμε νεκρους κει μεσα.αυτο που εγινε στο battle hymn ειδικα στο λαιβ του σαββατου δεν το χω ξανανοιωσει σε καμια συναυλια που χω παει,σε κανενα τραγουδι.μεγαλες στιγμες που μονο οι manowar μπορουν να προσφερουν.

ρε συ, αυτό που σου είπε και ο pumpkin πιο πάνω.άμα δεν ήσουν προκλητικός σε γενικές γραμμές έβγαζες. κι εγώ πχ το βιντεάκι από το heart of steel το έχω. το έβγαλα τη πρώτη μέρα βέβαια που ήταν πιο light τα πράγματα,δεκτό. όμως και την τρίτη μέρα (που υπήρχε ο μεγαλύτερος έλεγχος) υπήρχαν πολλοί που βγάλανε! τώρα αν έκατσε τη στιγμή που το έβγαλες να σε τσιμπήσει ο άλλος,είσαι και λίγο γκαντέμης ρε man! αλλά,ειλικρινά, σου φαίνεται τοοοοόσο παράλογο να μη θέλουν να βιντεοσκοπεί ο κάθε άσχετος τα πάντα???

μήπως πήρατε πρέφα και την κλανιά του Ντεμαιο πριν το metal warriors το σάββατο? νομίζω πως έκλασε γιά να δείξει την περιφρόνηση του προς τους παρευρισκόμενους υπάνθρωπους!

επειδη πολυς λογος γινεται να πω κ εγω την αποψη μου περι του θεματος… νομιζω οτι τα περι ασφαλους διεξαγωγης της συναυλιας ειναι καθαρα θεμα διοργανωτων… δεν εχει κανενα λογο να ανακατευεται η μπαντα με τετοια θεματα εκτος αν επιρεαζει την αποδοση της και μη μου πει κανεις για το τσιγαρο οτι φοβοτανε ο ανταμς μη του κλεισει η φωνη γιατι θα τρελαθω!!! εμενα μου φαινονται γραφικοτητες ολα αυτα… οπως και ο λογος του ντι μαιο…

το κολοδάχτυλο το έκανε σε αυτόν που κάπνιζε, αφού του είχε πει 2-3 φορές να το σβήσει και αυτός τον έγραφε στα @@ του.

καλα του εκανε…

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:bow:

επίσης να καταγγείλω πως ο παρκαδόρος του πρίνσιπαλ μου ζήτησε φιλοδώρημα, υποπτεύομαι σκοτεινό δάκτυλο Magic Circle Music. μα καλά τσίπα δεν έχουν και θέλουν να κονομήσουν μέχρι και από τα πάρκινγκ!

σωστος φιλαρακο και εγω μπορεσα και εβγαλα μερικες φωτο το σαββατο,και την φωτογραφικη περασα μεσα αλλα δεν την ειχα σηκωμενη σε ολη την συναυλια ετσι και αλλιως η καυλα ηταν μεγαλη για να σκεφτομαι της φωτογραφιες εκεινη την ωρα:D

:p:p:p:p:p:p

@elric (σε καφετερια μετα το λαηβ της παρασκευης): “ε και τωρα ο ψηλος πηγε και χτυπησε τον πιτσιρικα επειδη εκανε ενα τετοιο???”

(ολα τα νερα κατω)…χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Kαταλαβα τι συγκροτιμα που ελεγα οτι σεβεται τους φανς , αρχισε να καταρεει κριμα κριμα [-X [-X πολυ ασχημο αυτο με τον αωαπηρο και τον ντεμαιο ,σεβομαι οτι θελουν να ναι ασφαλεις αλλα να αποφευγεις τους φανς που εχεις γραψει τραγουδια για αυτους ειναι απαραδεκτο…η κανεις κατι που το νιωθεις η δεν το κανεις…

έπος! με καλό ήχο! από το Σάββατο

κοιτάχτε ρε παιδιά που καταντήσαμε…ήρθαν,γάμησαν,έπαιξαν 2.5 ώρες και πάλι βρίσκουμε πράγματα να κράζουμε!!!

πως το λένε στα chatίστικα αυτο??? α ναι… LOL!!!

Το γεγονος οτι μετα πιο τα συγκεκριμενα live το θεμα ορισμενων ειναι το ποσο "κακα"
παιδια και ποσο politically incorrect ειναι οι manowar πραγματικα με ξεπερναει.
Σχεδον ολοι οι μεγαλοι καλλιτεχνες ειναι σνομπ,ιδιοτροποι,“γραφικοι”,κυκλοθυμικοι και οτι αλλο βαζει ο νους του ανθρωπου.Τους απολαμβανεις γιαυτο που σου προσφερουν ο καθενας με την τεχνη του και στα παπαρια σου αν δεν σου κανουν για παρεα.
Καταλαβαινω βεβαια πως αν θες οπωσδηποτε κατι να πεις και μουσικα δεν βρισκεις τιποτα για να γκρινιαξεις θα το ριξεις σε αναπηρους,ανημπορους,χαροκαμενους κλπ

Υ.Γ ετσι απο περιεργεια τα ιδια λεγατε οταν ο Dickinson διεκοψε την συναυλια στο ΑΝΟΙΧΤΟ του Περιστεριου επειδη αναψε πυρσος η εκει δεν αγγιζουμε γιατι κανει τζιζ?

πες τα ρε φίλε! έχει καταντήσει κουραστική αυτή η ιστορία! Άπειρες καραγκιοζιές κατά καιρούς από μέταλ ήρωες αλλά όλοι τους έχουν το απυρόβλητο εκτός των Manowar! Ποζεριές, ηλίθιες δηλώσεις, αντιοπαδικές συμπεριφορές κτλ κτλ! Για ότι θες μπορώ να βρω πολύ χειρότερους και με παραδείγματα!! Απλά πονάει το πάθος που βγάζει στους οπαδούς τους η ποιότητα των τραγουδιών που έχουν γράψει!