Εχω την εντυπωση πάντως οτι ΔΕΝ ειναι η τελευταία τους περιοδεία.
Το αφησαν να εννοηθεί και μετά κατι ακουσα οτι το επόμενο τους album θα ονομάζεται final battle.
Οντως δεν ειναι setlist τελευταίας περιοδείας αυτο. 5 τραγούδια απο το warriors of the world? Τι να τα κανουμε? 2 ειχαν απο δαύτο στην προηγούμενη περιοδεία και επαιζαν και πιο πολλά τραγούδια.
Γενικά η κοροιδία πήγε σύννεφο…
Οχι τίποτε αλλο, αλλα δεν εχει και τα τελευταία τους album το Spotify για να μάθω “τους στίχοι”
Τους εστειλα κι εγω στο Facebook να παίξουν τίποτα από Into Glory Ride τα νιαμου να πούμε. Με γράψανε φυσικά αλλά ο αγώνας τώρα ξεκινάει κουφάλες!
Call to arms κομματάρα ρε!
“Also new member here. Nice to meet u all. To tell u the truth I really feel blessed to have lived in the times of Manowar. I cant imagine life without their music. I have to agree though with xenbast. The setlist lacks the major key of Manowar music for me. The unbelievable epicness of their first 4 albums. No other band has even approached that kind of music. It makes me sad because last tours had some of these anthems. Mountains or Secret of Steel for example. My two faves along with Bridge of Death and GUyana. I really feel that a setlist without any songs from these or Battle Hymns, Defender, Dark Avenger, Revelations etc is a great heavy metal setlist but not a great Manowar setlist. I hope there will be a couple of adds for the following dates. I am seeing them in Athens and Munich”
Χαχα παιδια την αληθεια λεω. Το χω σκεφτειπολλες φορες. Ακουω πχ το Mountains κ σκεφτομαι τι τυχη ρε φιλε. Γεννηθηκες την εποχη που παιζει αυτη η απιστευτη κομματαρα. Γενικα η μουσικη περιεργη φαση.
Ειναι meta. Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν γραψει τετοια πραματα.
Τους έχασα το 2007, ήμουν φαντάρος και το 1999 είχα να δω Metallica και Maiden, δεν έπαιζαν λεφτά και για rockwave … 17 χρονων ήμουν ρε φίλε να πούμε. Άντε άκου pearl jam παλιοφλωρε! Λιθοβοληστε τον γκραντζα!