MANOWAR - Release Athens Festival 22/6/22 Πλατεια Νερου

Την Tετάρτη 22 Ιουνίου 2022, οι βασιλιάδες του metal, Manowar, επιστρέφουν στο Release Athens! Η ακλόνητη αφοσίωση των Ελλήνων Manowarriors τους φέρνει ξανά στην Πλατεία Νερού σε μια υπερπαραγωγή άνευ προηγουμένου, με μια “killer” setlist γεμάτη αθάνατα κλασικά τραγούδια και ένα ειδικό δώρο μόνο για τους Έλληνες οπαδούς!

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά στην Ελλάδα και θα μοιραστούμε το φόρο τιμής μας προς το θαυμαστό παρελθόν και την κουλτούρα της χώρας. Η υποδοχή στο Release Athens 2019 ήταν φανταστική και μας οδήγησε να τιμήσουμε εκ νέου τον Όμηρο και τα έπη του, όπως σχεδιάζαμε χρόνια” είπε ο ίδιος ο Joey De Maio σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα.

Οι Manowar θα παρουσιάσουν το "The Revenge Of Odysseus”, εμπνευσμένο από την “Οδύσσεια”, ως φυσική συνέχεια του κλασικού “Achilles, Agony and Ecstasy in Eight Parts” μέσα από το “The Triumph Of Steel” που κλείνει τα 30 χρόνια.

Το νέο τραγούδι ηχογραφήθηκε στη χώρα μας με καλεσμένους τους σπουδαίους ηθοποιούς μας, Κώστα και Κωνσταντίνο Καζάκο, οι οποίοι υποδύθηκαν τον Οδυσσέα και τον Τηλέμαχο αντίστοιχα. Τίμησαν το ομηρικό έπος καθώς το απέδωσαν σε Αρχαία Ελληνικά, σε μετάφραση του Σάκη Τόλη των Rotting Christ!

Η περιοδεία με τίτλο, “CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22”, θα γιορτάσει τις επετείους έξι εμβληματικών δίσκων! Τραγούδια που ενώνουν και εμπνέουν, μέσα από ένα ηχητικό και οπτικό υπερθέαμα!

40ή επέτειος του “Battle Hymns”
35ή επέτειος του “Fighting The World”
30ή επέτειος του “The Triumph Of Steel”
20ή επέτειος του “Warriors Of The World”
15η επέτειος του “Gods Of War”
10η επέτειος του “The Lord Of Steel”

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 18/11 στις 11 μ.μ. προς 45 ευρώ.

Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 115 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Public, Wind, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης.

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

To 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα “Release The Earth From Plastic”. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερα, σύντομα.

3 Likes

Φωτιά, ατσάλι και σπέρμα!
Αν παίξουν όπως το 2019, γίναμε!

3 Likes

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

1 Like

Αν κ θα παω, ξενερωνω πολυ που η μαλλον τελευταια μου εμπειρια μαζι τους, δεν θα χει τραγουδια απο την ιερη τριαδα, αλλα απο το Lοrd of Steel. Ξερω οτι θα χαλαστω, αλλα χαλαλι τους

1 Like

2 Likes

Crushing the enemies of metal :rofl: :rofl: :rofl:

Μανδραπήδα μόνο και μόνο για να ακούσω ΕΠΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΝτεΜάιο.

7 Likes

τελευταια στιγμη και εαν για μενα. δεν εχω θεμα με τους Manowar δεν ξαναδινω στο release δεκαρα τσακιστη.

3 Likes

4 Likes

Για όσους πήραμε τετραημερο πέρσι, παίζει καμία τράμπα;;

2 Likes

5cc84e01b24a0947d59040f8cabad500

Ήμουν το 2019 και πέρασα υπέροχα. Ωστόσο, αυτήν τη φορά δεν…

Οι επιλογές, σεβαστές μεν, αλλά μού θυμίζουν μία κατάσταση του να πηγαίνεις στον πόλεμο με τόξο, όταν διαθέτεις πυρηνικό οπλοστάσιο. Αν, δε, είναι η τελευταία επίσκεψή τους, ε, τότε, δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να παραβλέπονται τα μεγαλεία, ρε πούστη μου.

2 Likes

εντωμεταξυ εαν η μεταφραση ειναι σαν τα αγγλικα του τοτε αστο καλυτερα…

2 Likes

Μπέρδεμα. Υποτίθεται μπορείς να αλλάξεις ότι πήρες το 2020 με ότι θέλεις από φέτος αλλά μόνο αφου ανακοινωθούν όλοι οι headliners. Τότε όμως θα έχουν τελειώσει τα early bird. Εν τω μεταξύ έβγαλε και για φέτος διήμερο manowar priest με 75. Είχα βγάλει priest early με 40 ευρώ. Κανονικά πρέπει να πάρω την νέα προσφορά με τα 75 και να περιμένω να κάνω τράμπα το παλιό 40άρι με κάτι άλλο ( πχ Cave που με ενδιαφέρει ) αλλά το ερώτημα είναι : Είναι καιρός για τέτοιες λογικές σκέψεις ή θα φάμε νέο κρέμασμα; Επίσης εσύ που έχεις τετραήμερο και εγώ που έχω τριήμερο και με δεδομένο ότι τους mercyfull δεν τους πολυκόβω να έρχονται , δεν θα ήταν λογικό να μας ανταλλάξουν την ημέρα ; Δύσκολος γρίφος!

Θα γελασει και το ποικιλοχρωμο εριφιο

Το απεδωσαν στα αρχαια οποτε τι μεταφραστηκε ακριβως;

Το μετέφρασε απ’ τα αγγλικά

5 Likes
2 Likes

μεταφραστηκε στα αρχαια ελληνικα απο αγγλικο κειμενο…

6 Likes

Πάμε να σπάσουμε το γραφικομετρο και ζμπουτσαμας

4 Likes

πραγματικα ολη η φαση δεν ξερω απο που να την πιασεις και που να την αφησεις.

1 Like

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η Τελική Μάχη, όπως ονομάστηκε η προηγούμενη περιοδεία, δεν είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και άφησε, δυστυχώς ,επιζώντες εχθρούς του metal, αφού οι “Βασιλείς” αναγκαστικά επανέρχονται για να τους συντρίψουν!

Όλη αυτή η προσμονή και οι αναβολές όμως, εικαστικά και εκ πρώτης όψεως, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, αφού η αφίσα του event κρίνεται επιεικώς απογοητευτική!
Που είναι οι ημίγυμνες, πληθωρικές γκόμενες πεσμένες στα τέσσερα να δηλώνουν υποταγή και προθυμία στον αγέρωχο πολεμιστή με το μεγάλο… σπαθί; Αυτά με τις δάφνες πάλι, θυμίζουν κάτι παλιά μπουκάλια λικέρ ή σοκολάτες υγείας που έχουν στην ετικέτα δαφνοστεφανωμένα τα βραβεία που κέρδισαν σε φεστιβάλ γευσιγνωσίας!

Επίσης, εύλογα προκύπτει η απορία: είθισται, όταν υπάρχει ένας “τιμώμενος” δίσκος που συμπληρώνει Χ χρόνια, να τον παίζουν (τον… δίσκο) ολόκληρο ή σχεδόν ολόκληρο στην περιοδεία αυτή.
Τώρα με έξι δίσκους να… τιμώνται, τι θα πρωτοπαίξουν; Άσε που είναι και η Οδύσσεια στη μέση!

10 Likes