Βασικά και τα δύο μαζί θα έλεγα εγώ
έχετε χάσει τη φάση που έπαιρνε αναβολικά. τρελό γέλιο.
Λάθος ημέρα, αυτό είναι Sabaton!
Πρωτη φορα κ στην Κυπρο, αλλα αυτο που με σκαλωσε ιδιαιτερα ειναι η προσθηκη του Into Glory Ride στο ποστερ για εκει. Αν ισχυει γενικοτερα θα χει παλι μεγαλες στιγμες
H φετινή, επειτειακή περιοδεία ήταν για:
40 χρόνια “Battle Hymns”
35 χρόνια “Fighting The World”
30 χρόνια “The Triumph Of Steel”
20 χρόνια “Warriors Of The World”
15 χρόνια “Gods Of War”
10 χρόνια “The Lord Of Steel”
Όταν μεταφέρανε ουσιαστικά τις συναυλίες σε Σκανδιναβία-Γερμανία που ήταν πριν την Ελλάδα για το 2023, μάλλον επειδή ήταν προγραμματισμένες σε κλειστούς χώρους, διεύρυναν τον επετειακό χαρακτήρα, συμπεριλαμβάνοντας:
40 χρόνια “Into Glory Ride” και
35 χρόνια “Kings Of Metal” (το '23)
Καλώς ή κακώς, πρώτη συναυλίας της περιοδειας 4 μέρες πριν την Αθήνα είναι η Κωνσταντινούπολη, οπότε θα ξέρουμε.
Οχι οτι υπηρχε περιπτωση να λειπω δε πα να παιζανε μονο το lord of steel σε λουπα αλλα η επισημη(τροπον τινα) προσθηκη του defender στο setlist ε οσο να ναι εναν ενθουσιασμο μου τον προκαλει.
Ειπώθηκε κάτι τέτοιο;
Να ειναι καλα ο ανθρωπος αλλα σαν παρουσια και σαν παιξιμο(βλ. ιντρο battle hymns στο live της Αθηνας) δεν μου κολλησε στους manowar.(κατα τα λοιπα εξαιρετικος drummer)
Πολυ δυνατο το σετλιστ, αρκει να μεινει ετσι και να μην ειναι και τρολια
Τελικα ειναι warm up φαση που κανανε στην Γερμανια σαν Lords of Steel, oποτε εχει πολυ βαση
Γράφει “Dark Avenger” και στο καπάκι “Defender” ή με γελούν τα ματάκια μου;
Παράδοση πνεύματος.
Mακαρι να ειναι αυτο!!
Αυτά είναι…Αν το setlist είναι το ίδιο κ στις επόμενες warm up συναυλίες λογικά θα είναι κ εδώ το ίδιο με προσθήκη ίσως κανένα δίλεπτο από revenge of odysseus
Συγγνωμη, λεει Defender + Gates of Valhalla συνεχομενα; Και μετα θα συνεχιστει η συναυλια; Ποιος ειχε αυτη την ιδεα; Στη θαλασσα θα πηδαμε.
Καλά δεν είναι και σίγουρο , μπορεί να μην αντέξει το ρεύμα τους Manowar
Ή να μην αντέξει ο διοργανωτής να πληρώσει τόσες κιλοβατώρες που θα κάψουν
Δλδ, ξεκινάει συναυλία με Manowar. Oκ το έχουμε ξανακούσει… Συνεχίζει με Dark avenger και ένας λυγμός συνταράζει το στήθος. Πάμε στο Defender και μέχρι εδώ γλιτώνουμε το έμφραγμα οριακά.
Και ξεκινάει ο Eric “Valhallaaaaaaaaaaaaaa…”
Να ζήσει κάποιος να ειδοποιήσει τους οικείους.
παίδες η εικόνα του κινητού με το σετλίστ είναι από 4 Ιουνίου…
υπάρχει και σετλιστ 5 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο, σαν Lords Of Steel, ελαφρώς διαφορετικό…
όσοι θέλετε να “σποιλεριαστείτε” πατήστε… Manowar Concert Setlist at Jovel Music Hall, Münster on June 5, 2022 | setlist.fm