Manowar - The Lord Of Steel

αντε γιατι θα τρελαθουμε σε λιγο

και οσοι δεν εχουν ‘ασχοληθει με Motorhead την τελευταια δεκαετια’ ειναι μαλλον γιατι ειτε τους βαρεθηκαν, ειτε ειναι πιο κουλ να ακους τα 80’s. προσωπικη μου αποψη πως τα 00’s τους ειναι τουλαχιστον ισαξια με τα παλαιοτερα και το λεω με καθε ειλικρινεια

εντιτ
πρεπει να σταματησουν καποτε αυτα τα υπαρξιακα του μεταλα σε καθε κυκλοφορια μεγαλης μπαντας, πως τα 80’s εχουν φυγει εδω και 20 χρονια και δεν βγαινουν καθε χρονο hail to england (που και να βγει κανα τετοιο, ποτε δε θα εχει την ιδια αντιμετωπιση με εκεινα τα τοτε αλμπουμς)

Αυτό που λες πάντως δεν είναι απαραίτητα υπαρξιακό του μεταλλά, παίζει απλά οι μεγάλες μπάντες να βγάζουν (και) κακούς δίσκους πλέον. Δεν αναφέρομαι στους motorhead btw. Για το Lord of Steel πάντως, θεωρώ ότι είναι από τα άλμπουμ που θα μαζέψουν πολλή σκόνη στις περισσότερες δισκοθήκες μετά από τις πρώτες ακροάσεις.

μωρε δεν λεω πως βγαζουν αριστουργηματα, ουτε μιλαω για σενα. αλλα δε γινεται καθε φορα που βγαινει αλμπουμ απο μεγαλη μπαντα να πεφτει το ιντερνετ απο τη γκρινια και τη κλαψομουνιαση. ουτε η μουσικη τελειωσε για ενα αλμπουμ που δεν το θεωρουμε καλο, ουτε η ιστορια μιας μπαντας χαλαει.
και γενικα εχουν προβλημα οι τυποι που περιμενουν 4 χρονια για να ακουσουν καινουργια μουσικη (και αν ακουσουν), δηλαδη ποτε θα βγαλουν αλμπουμ οι manowar, maiden, metallica κτλ, απογοητευονται μολις βγαινει και αρχιζουν την κασετα. ε τι περιμενες ρε φιλε, ποση εμπνευση να εχει μια μπαντα, ποση καβλα για το ιδιο πραγμα. ιδιο πραγμα ο 25αρης, ιδιο ο 60αρης? (μονο οι μοτορχεντ βγαζουν ιδια και καλυτερα :p)

ανοιξτε τα αυτια σας (δεν το λεω για κανενα απο δω, αλλωστε για να εισαι γραμμενος σε μουσικo φορουμ, λογικα θες να ακουσεις και τιποτα παραπανω απο maiden)

το lord of steel δεν το εχω ακουσει ακομα ξερωγω…γενικα μιλαω

ετσι!

σαγαπω :smiley:

Καλα εγω το θεωρω για το καδο, το ειπα εξ αρχης αλλωστε, απλα εχει μια ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ και ενα που ακουγεται πολυ ευχαριστα. To Hail Kill & Die ειδικα, ειλικρινα το λεω με εκνευρισε, αν ειχα το cd θα εκανε παρεα εξω στην αυλη σα σουβερ για το φαι της γατας. ;p

Αν κι ομολογω πως αυτο το τελευταιο το ειπα μονο για να σε πικαρω. ;p

Τους “περαστικους” δεν τους μετραω καν, παντα καποιοι πεταγονται μονο για να κραξουν. Αυτη τη φορα βλεπω να τα λενε και οπαδοι των Manowar που μεχρι προτινος δεν ειχαν εκφραστει ποτε ετσι για το συγκροτημα. Και οντως το προηγουμενο δεν μου αρεσε, αλλα εδω ρε συ ακους το μισο δισκο και απορεις, ξυνεις κεφαλι μηπως και καταλαβεις τι ειχαν στο μυαλο τους.

Ναι, είναι ν’ απορεί κανείς πραγματικά πώς έβγαλαν τέτοιο δίσκο οι Μάνογουορ το ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ.

Btw, το ότι θα τον θεωρούσες για τον κάδο παιζόταν στο 1.02 στη betfair. :smiley:

Δεν έχω ακούσει ακόμα τίποτα. Ποιά είναι η κομματάρα;

το born in a grave εννοάει.

Μόλις το άκουσα και συνυπογραφω

για άκου και κανένα άλλο και πες. το δικό μου πουλέν του δίσκου είναι το touch the sky 8)

[B]The Lord of Steel[/B]
Manowarriors
[B]Born in a Grave [/B]
[B]Righteous Glory [/B]
[B]Touch the Sky [/B]
Black List
[B]Expendable[/B]
[B]El Gringo[/B]
Annihilation
Hail Kill and Die

τα boldαρισμένα γαμάνε…από εκεί και πέρα μια χαρά ακούγονται και τα υπόλοιπα με τα 2 τελευταία να είναι λίγο πιο αδύναμα

[SPOILER]δεν διεκδικώ δάφνες αντικειμενικότητας καθώς έχω μεγάλο κόλλημα με τους manowar εδώ και πολλά χρόνια[/SPOILER]

ετσι τα επιλεγω και εγω οταν βαζω να ακουσω το δισκο,μονο που αλλαζω Black List με Expendable

Το Touch ειναι το δευτερο που μου αρεσει. Απο τα υπολοιπα, ολοκληρο κομματι να το Γουσταρω, με τιποτα, ενα ριφφ εδω, ενα σολο εκει, και παει λεγοντας. Αν κρατουσαν ολες τις καλες τους ιδεες εγραφαν αλλα δυο γαμηστερα κομματια με ανεση κι εβγαζαν μια EPαρα κι ολα καλα.

Εμενα το El Gringo συνεχιζει να μου φαινεται το καλυτερο του δισκου μαζι με το Touch the Sky παντως.

Κατα τα αλλα μετρια πραγματα, αλλα θα συμφωνησω με Κρισπ, οκ, Μανογουορ ειναι εν’ετει 2012, ενας αξιοπρεπης δισκος με 2-3 κομματαρες ειναι το μαξιμουμ που μπορεις να περιμενεις απο τετοιες μπαντες, οκ που και που γινονται θαυματα τυπου Dystopia Πχ, αλλα δεν μπορεις να το απαιτεις κιολας.

Ε ούτε καν, 2-3 καλά τραγούδια στην αρχή και μετά ξεφούσκωσε κι αυτό…

Accept, riot, kreator είναι τρεις μπάντες που μου ήρθαν με μια πρόχειρη σκέψη στο μυαλό οι οποίες συνεχίζουν να κυκλοφορούν δισκαρες.

έτσι γιατί η ηλικία νομίζω ότι είναι φτηνή δικαιολογία!!!

θα έβαζα και τους μεηντεν αλλά για να μη φανεί ότι τρολαρω δεν το κάνω!!!:stuck_out_tongue:

Εντιτ: βάλτε και jag panzer…

Καλά αν έβαζες και maiden ειδικά μετά το τελευταίο…8O

Εεε… Κοίτα!!! επειδή κ εγώ είχα την εντύπωση ενός δίσκου αδιαφορου κ αρπαχτής, τον είχα παρατήσει αλλά τον ξαναακουσα πριν καμμία βδομάδα και μόνο αδιάφορος και αρπαχτή δεν είναι…
ίσα ίσα που έχει 5 κομματαρες μέσα, που δεν γράφονται κάθε μέρα!!!

Off topic ended…:slight_smile:

Τελικα αυτο το αλμπουμ παιζει να μου εχει δημιουργησει μια απο τις ποιο περιεργες γνωμες για δισκο που ειχα ποτε.Παρολο που δεν εχει μεσα κανεναν απολυτως υμνο σε σχεση με τα παλια στανταρ( δεν εχει ενα Bridge of Death και ετσι δηλαδη) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ PLAYLIST! Μα για καμια Παναγια ομως…Ολα τα τραγουδια μου αρεσουν παρα πολυ,αλλα παραλληλα εχω και την αισθηση οτι επρεπε να υπαρχει κατι παραπανω,χωρις ομως αυτο να μου αφαιρει την διασκεδαση. Μονο οι Μανογουορ θα μπορυσαν να μου το κανουν αυτο :lol:

μου φαίνεται ότι ώρες ώρες μπερδεύουμε την βούρτσα με άλλα πράγματα:lol: