Απλά μαργαριτάρι…?Επιεικής είσαι.Μιλάμε,αν του έφερνε έστω και λίγο,παίζει να μιλάγαμε για το καλύτερο κομμάτι τους τα τελευταία 20 χρόνια.
Ενδιαφέρον απάντηση του αρχηγού όταν ρωτήθηκε για το hail,kill and die (για τον τίτλο του ουσιαστικά):
Basically its saying fuck you to all of the people who dont like manowar.because you’ve alwasy got those people who say "there is not a manowar song that doesnt say hail,kill,blood,death,fire ant all that stuff, and thats true. There always have been songs like that and there will always be because thats what we do. So this song is a ay of saying “Oh, you dont like it? Then i guess we’ll do it more!”.What more could we do than “Hail and kill”?How about “Hail,kill and die” motherfucker!
σε ,δικιά μου ελεύθερη μετάφραση, λέει κάτι τέτοιο: “Μας κατηγορούν για γραφικούς. Ναι είμαστε γραφικοί και γουστάρουμε και θα γίνουμε ακόμα πιο γραφικοί, άντε και γαμηθείτε”.
Αρχηγάρα :’)
ναι ρε λες και δεν το ξέραμε
Οι Manowar είναι more than a religion … αν δεν μπορείς να αντέξεις τα καραγκιοζιλίκια…you are not my friend :!:
τέρμα γραφικοί αλλά αγαπάμε όπως και να 'χει
2-3 καλα κομματια ειναι ο δισκος,touch the sky,gringo k righteous glory,τ αλλα δεν μου λενε κατι
Νομίζω πάντως ότι είναι από τους δίσκους που παίρνουν μια καλή κριτική σε επίπεδα 7-8/10, είναι καλοπαιγμένοι και με καλή παραγωγή, αλλά είναι τόσο ανέμπνευστοι και τόσο εκτός χρόνου που σε 3 μήνες κανείς δεν θα θυμάται ούτε μισό ριφ. Άντε ίσως οι manowar είναι μια εξαίρεση λόγω μεγέθους και λόγω ιδιαιτερότητας οπαδικής αφοσίωσης (λες και είναι ποδοσφαιρική ομάδα). Αλλά την αξία του δίσκου εκεί την κατατάσσω με τα ταπεινά μου αυτιά.
Αν παίρνουν 8 στα 10 οι δίσκοι που σε 3 μήνες δε θα θυμάται κανείς μπορώ να ελπίζω επιτέλους σε έναν καλό βαθμό πτυχίου.
Σε τι εξετάζεστε, σε δισολίες;
Αυτό που λέω είναι προσωπική εκτίμηση και τη σχημάτισα ανά τα χρόνια διαβάζοντας κριτικές (κυρίως) στο hammer για άλμπουμ συγκροτημάτων που έχουν ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο τους.
Αυτό είναι για μένα το πρόβλημα του Hammer.Έδινε στο κάθε καλό δισκάκι (του 7) οχτάρια αβέρτα.Και στο τέλος της χρονιάς κανείς δεν τα θυμότανε πολλά από αυτά.
Εγω παντως το δισκακι το ακουω εδω και ενα μηνα και δε το εχω βαρεθει. Ενα 7 το παιρνει ανετα. Απλα λειπει το τραγουδι κραχτης.
Βασικά,γιατί όταν οι acdc,οι motorhead ή οι maiden (που λατρεύω και τους τρείς για να μην παρεξηγηθώ) όταν βγάζουν έναν καλό δίσκο που όμως είναι υποδιέστερος μεγαλείων τύπου ace of spades,number of the beast κλπ είναι respect και δεν επιτρέπεται να πεί μισή κακή κουβέντα κανείς,ενώ αν οι manowar δεν βγάλουν από “hail to england” και πάνω,βγαίνουν φτυάρια αμμέσως;Μήπως κάποιοι τελικά ότι και να άκουγαν θα τα εβγαζαν;λέω έγω τώρα…το μικρό και αθώο κορίτσι
Ταπεινη αποψη μου επειδη οι Manowar προσφερουν χαμηλοτερες ποιοτικα κυκλοφοριες απο τις υπολοιπες μπαντες που ανεφερες. Ισως κι επειδη περιοριζονται κι απο μονοι με τα δικα τους κολληματα.
Κακά τα ψέμματα αυτό που λέει η Άννα ισχύει. Απλά ισχύει νομίζω γενικότερα και όχι όσον αφορά την αποδοχή του The Lord of Steel. Περιέργως ο κόσμος το έχει υποδεχτεί με μετριοπάθεια και χαριστική διάθεση συγκριτικά με παλιές κυκλοφορίες τους που ήταν και πολύ καλύτερες βασικά. Πάντως όπως και να χει η μάζα είναι πολύ πιο ανεκτική στις κουτσουκέλες άλλων συγκροτημάτων, είτε στουντιακές, είτε συμπεριφοράς, styling κτλ κτλ.
Στα του δίσκου πάντως τώρα που το έχω ακούσει πολλές φορές, καταλήγω ότι είναι στενάχωρα μέτριο και ουσιαστικά αδιάφορο. Πρέπει να είναι ο μόνος δίσκος Manowar που δεν έχει ούτε ένα τραγούδι που να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ!
Βασικά λάθος κάνεις, όσοι δεν είναι οπαδοί (με την ποδοσφαιρική έννοια του όρου) μια χαρά έκραξαν το τελευταίο maiden (που είναι ένας εξίσου βαρετός, αδιάφορος και ανέμπνευστος δίσκος) ενώ πραγματικά για κυκλοφορίες από ac/dc και motorhead τουλάχιστον από κόσμο που γνωρίζω, δεν έχω εντοπίσει μισό άνθρωπο να έχει ασχοληθεί ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια.
Τέλος, μην τρελαθούμε κιόλας, πότε οι manowar έγιναν ίσα και όμοια με τους από πάνω;
για Motörhead, σοβαρά τώρα? δεν είμαι και fanboy, αλλά έχω την αίσθηση ότι συνεχίζουν και γαμάνε.
βασικά ξαναδιαβάζω το αποπάνω ποστ και δηλώνω μπερδεμένος σχετικά :P.
και εγω περίεργα το διαβαζω. να παω πάντως οτι οι Motorhead εδω και 10 χρόνια γαμάνε σύμπαντα στις κυκλοφοριες τους
its not the proper place ,nor the proper time, to start this conversation
:lol2: Ειναι καποιο inside joke??
χαχαχαχα Όχι ρε, σοβαρά μιλάω. Καλά για να είμαι 100% ειλικρινής ήθελα να τσιγκλίσω και λίγο. Πάντως για motorhead ρε μάγκες επιμένω, δεν έχω κουβεντιάσει με κάποιον που να γνωρίζει τι σκατά κάνουν τώρα, πολλώ δε μάλλον να ξέρουν 2-3 νέα κομμάτια και μιλάω για τύπους που ασχολούνται με τη μουσική, όχι μπαρμπάδες που τα παράτησαν το 93.
Πάντως και για μένα το καλύτερο motorhead ever βγήκε αυτόν τον αιώνα και είναι το we are motorhead.
βασικά εγώ το αντίθετο έχω δει. πολλοί μιλάνε για ντροπή,για ξεφτίλα,για προδοσία, για τον μπασίστα που κατέστρεψε τη μπάντα κτλ κτλ κτλ. ειδικά αν δεις ποστ στο φ μπ .βγαίνει ο καθένας και ποστάρει ότι του καυλώσει, από το sign of the hammer λέγοντας κρίμα για τη κατάντια της μπάντας, μέχρι ένα τραγούδι από ένα συγκρότημα που έχει κυκλοφορήσει ένα ντέμο το 2007 ξέρω γω συνοδευόμενο από σχόλιο του στυλ " αυτό είναι έπικ μέταν, όχι οι παπαριές του ντεμάιο".
Α και σε όσους αρέσει το καινούργιο είναι από γραφικοί εώς και εχθροί της μπάντας :lol:
Τουλάχιστον τα μισά κομμάτια τους στα live είναι της τελευταίας δεκαετίας και το “In The Name Of Tragedy” συγκεκριμένα τσακίζει κόκκαλα.
Άλλο πράγμα όμως παίζουν οι MOTORHEAD και οι AC/DC, άλλο οι MAIDEN και άλλο οι MANOWAR.
Το κοινό όλων είναι όμως ότι κατά βάση πρόκειται για μπάντες με τα ίδια πάνω-κάτω άτομα για δεκαετίες, συνεχίζουν και υπάρχουν και κυκλοφορούν αξιοπρεπέστατους δίσκους και δίνουν λαηβάρες.
Το γιατί σε κάθε νέα τους κυκλοφορια πρέπει να γίνεται τέτοιος χαμός που δεν έφτασαν το αποκορύφωνμα των 3-4 μνημειωδών δίσκων τους, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζονται αυτόματα σκουπίδια από διάφορους αστείους ιντερνετικούς “κάφρους”, είναι ζήτημα της ανάγκης κάποιων για “να ξεχωρίζουν απ τα πρόβατα” και υπόκειται στην επιστήμη της ψυχολογίας.
Γενικώς οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι το “Lord Of Steel” έχει 4-5 καλά κομμάτια και αυτό είναι μια χαρά κατόρθωμα για μια μπάντα που αριθμεί 30 χρόνια ύπαρξης. Αν κάποιος ψάχνει την πιο φρέσκια υπερεπική μουσική εκεί έξω, ένα σωρό μέρη υπάρχουν να κοιτάξει.