Καλή ακρόαση! Το άκουγα κι εγώ πάλι σήμερα, με τραβάει να το ακούσω και αυτό είναι τουλάχιστον ευχάριστο! Αυτά τα 2 τελευταία κομμάτια να ήταν λίγο καλύτερα…
περιμενω να φυγω απ τη δουλεια πως κ πως
έχω διαβάσει σε σχόλιο κάποιου ότι και καλά ο αρχηγός είπε ότι η τελική ε΄κδοση του δίσκου θα έχει διαφορετική παραγωγή επειδή δεν έμεινε πολύ ευχαριστημένος, καθώς και ένα έξτρα κομμάτι. έχει δει κανείς κάτι τέτοιο??
δεν έχει πάρει κάτι το αυτί μου αν και … τώρα το κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με την παραγωγή;
Κατι ειναι και αυτο…
AN ισχύει! έψαξα λίγο στο ιντερνετ αλλά δε βρήκα κάποια δήλωση σε σαιτ, οπότε παίζει να είναι και δημιούργημα του τύπου που το είπε.
Έτσιιι…
ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ HAMMER, ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Κ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΕ LORD OF STEEL HAMMER EDITION, NA EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΠΑΣΟ…
Μ’αρέσεις. Απαντάς στα δικά σου posts
Σίγουρα θέλουμε άλλο εξώφυλλο (και κατά προτίμηση λίγη ηχητική) διόρθωση.
Τα άλλα δε διορθώνονται (τίτλοι κλπ) και να θέλουμε…
Ε μαλλον σε μενα απαντησε
βασικά έχει δίκιο, στο δικό μου ποστ απάντησα :lol:
Άλλο εξώφυλλο θα έχει σίγουρα. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Toτε προσκυνω!
…όλο και καμιά εκπληξούλα θά’χει…λέμε τώρα:p :!:
Απ’ όσα έχω ακούσει από τον δίσκο μόνο για το Born In A Grave και το Righteous Glory μου έχουν κάτσει καλά. Για κάτι “γεμίσματα” του στυλ Hail, Kill And Die και Manowarriors δεν κάνω καν σχόλιο…
ωραιο δισκακι θα ελεγα αλλα τι bridge of death τι black list ενα και το αυτο
:-s:-s:-s
Ενταξει με ολα αυτα που διαβαζω σημερα πιστευω πως εχει ερθει το τελος της μουσικης.
Βεβαια το “Black List” ειναι ελαφρως καλυτερο…
razor προφανως αστειευεσαι…
γιατι ρε παιδια τοσο μαργαριταρι ηταν αυτο που ειπα?μου φερνει στο μυαλο το bridge of death