Manowar - The Lord Of Steel

τρολιά είναι να μου λες εσύ ότι όντως είναι μαύρα χάλια ότι έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, εφόσον από τα ποστ σου ξέρω ότι δεν ισχύει. το ότι ο καθένας έχει την άποψη του οκ, προφανώς και είναι δεκτό. απλά αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ,όχι το ότι σε κάποιον “φανατικό” δεν αρέσει ο δίσκος (δικαίωμα του, αλίμονο), αλλά το ότι δηλώνει κάποιος και καλα φαν κτλ και είναι γεμάτος ειρωνία και κράξιμο για τη μπάντα. αυτά τα δύο για μένα δεν συνάδουν. με την δικιά μου χαζή λογική ρε παιδί μου, δε λέω ότι εγώ είμαι σωστός.

To album εχει καποια πολυ καλα κομματια :

‘‘Righteous Glory’’, ‘‘Touch The Sky’’, ‘‘El Gringo’’ και ‘‘Born In A Grave’’.

Απο κει και περα τα υπολοιπα και να μην τα ακουγα ποτε, δεν θα εχανα κατι…

για το Lord το γραψα μονο βασικα.Μεχρι Warriors προσκυνω απαντα

έγινε misunderstanding τότε 8)

…κάπου εκεί είμαι κιεγώ…το ‘‘Righteous Glory’’ είναι αυτό που μαρέσει περρισότερο:):!:

μου κάνει εντύπωση που είμαστε λίγοι “πιστοί” manowarrios (:p) στο forum.
ο δίσκος είναι κάτι παραπάνω από απλά καλός. δεν είναι συγκλονιστικός αλλά είναι ακριβώς ότι περίμενα πως θα κυκλοφορήσουν. Σαφώς καλύτερος ως σύνολο από το GOW. εκτός των 2 τελευταίων τα οποία θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις ως φιλερ τα υπόλοιπα τραγούδια βγάζουν μανογουορίλα…
την αμαρτία μου για την παραγωγή και τον άνταμς την έχω πει σε προηγούμενο ποστ αλλά και η αλήθεια είναι πως όσο το άκουγα τόσο περισσότερο μου άρεσε

Το γούσταρα πολύ το νεο album!!!
Τα πρώτα 5 κομμάτια γαμάνε, το black list ειναι μέτριο, expendable, el gringo & annihilation αρκετά καλά και το hail, kill & die γαμάει.

Απο την εποχή του fighting the world οτι βγάζαν οι Manowar διχάζει…καλύτερα έτσι!!
Για ακόμη μία φορά θα ξεχωρίσουν οι true απο τους false

Δε χρειάζεται,ξεχωρίζετε καιρό οι false.

Ρε μποιζ πότε βγαίνει στα μαγαζιά αυτό;

σεπτέμβρη-οκτώβρη να υπολογίζεις.

Eυχαριστώ! :slight_smile:

Το αλμπουμ δεν ειναι τοσο ασχημο. Ακουγεται ευχαριστα, και με το χρονο θα αγαπηθει και αυτο, οπως και το gods of war. Μαρεσε που αφησαν τα ορχηστρικα. Ο ηχος ειναι λιγο περιεργος στις κθαρες και ο Ανταμς δεν ειναι αυτος που εχουμε συνηθησει, αλλα τραγουδαει πολυ καλα. Γενικα ειμαι ικανοποιημενος.

εχει αγορασει καποιος τη metal hammer εκδοση?του ηρθε?

εμένα μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί, οπότε λογικά από βδομάδα θα έχει έρθει.

πριν λιγο ηρθε κ εμενα

An katalava kala h ekdosh auth periexei ena teuxos tou metal hammer (uk) me kapoies extra selides gia tous manowar, den einai kapoio dedicated teuxos opws ta fanpack p.x. tou slash h twn rush. Swsta?

ναι,.

Euxaristw file. Kai poio teuxos tou metal hammer einai? auto me tous black sabbath exwfullo?

δεν ξέρω τι έχει εξώφυλλο. το issue 233 ειναι

*λογικά κανένα σφυρί :stuck_out_tongue:

ηρθε σημερα το πακετο!!!καλη μου ακροαση