Manowar - The Lord Of Steel

12345

Αφηστε τους να κραζουν ρε!!!Οσοι ειμαστε πιστοι στρατιωτες παντα θα γουσταρουμε με χιλια!!!By moonlight we rideeeeeeeeeeeee:lightsabre:

Και τα μικρά του τα μερμηγκάκια, χειροκροτάνε μ’ ενθουσιασμό

[SPOILER]Συγνώμη Μάνο εκεί που βρίσκεσαι, για την άθλια χρήση.[/SPOILER]

Που να μην ημουνα και οπαδος δηλαδη τι θα ακουγα…

ω ναι, είμαστε ο στρατός του Ντεμάιο και περιμένουμε την εντολή του για να κατακτήσουμε τον κόσμο στο όνομά Του :bow:

Εδιτ: πάντως εγώ τον συνδυασμό “είμαι οπαδός και πωρωμένος με manowar αλλά στα τελευταία 10 ποστ που κάνω τους κράζω επειδή είναι ξεφτίλες”, σορρυ αλλά δεν μπορώ να τον καταλάβω :slight_smile:

Λοιπον εκτος του οτι δε θα δωσω λογαριασμο σε κανεναν για το πια μπαντα γουσταρω ή οχι,μαλλον με μπερδευεις με αλλον.
Το πρωτο μου ποστ σε αυτο το thread ειναι στη σελιδα 13 οπου λεω την αποψη μου για το δισκο.Τωρα απο κει και περα που βρισκεις τα υπολοιπα 9 που λεω ποσο ξεφτιλες ειναι,σε παρακαλω δειχτα μου και μενα.Αυτο με το εξωφυλλο μου φανηκε μαλακια και το ειπα,και η γνωμη μου δεν αλλαζει.

Δεν σε υποχρεωσε κανεις να αλλαξεις τη γνωμη σου απλα καποιοι διαφωνησαμε μ’ αυτο που ειπες. Δεν εχει κανεις ασυλια επειδη ειναι οπαδος η ο μπατζανακης του ΝτεΜαϊο η ο Οντιν ο ιδιος. :wink:

α)δε θυμάμαι να ζήτησα ούτε να δώσεις λογαριασμό ούτε να αλλάξεις την άποψη σου.
β)το σχόλιο που έκανα το έκανα αναφερόμενος και σε άλλους(είναι πολύ συχνό φαινόμενο πλέον στα ιντερνετικά στέκια να εμφανίζονται διάφοροι δηλώνοντας καμμένοι manowarαδες που παρόλα αυτά κράζουν φουλ την μπάντα) , με αφορμή τα δικά σου ποστ.
το 10 που είπα προφανώς ήταν χρήση υπερβολής για να δώσω έμφαση σε αυτό που είπα, αλλά το γεγονός ότι δηλώνεις οπαδός από τη μία και από την άλλη τους κράζεις έντονα δεν αλλάζει:

δεν λες μόνο ότι αυτή η κίνηση είναι μαλακία αλλά δηλώνεις ότι είναι συνήθεια πλέον από τη μπάντα να κάνει μαλακίες.

εδώ απάντησες στο ποστ μου περί αμαύρωσης της εικόνας τους, δηλώνοντας ότι δε μπορούν να την αμαυρώσουν άλλο. στο δικό μου λεξιλόγιο αυτό πχ σημαίνει ότι κάποιος έχει ξεφτιλιστεί στα μάτια μου (δε μπορεί να πέσει πιο χαμηλά στην υπόληψή μου.)

όχι ότι έχει σημασία η από πάνω ανάλυση, απλά για την κουβέντα. μη νομίζεις ότι τα βγάζω απτο κεφάλι μου.

Αν εισαι δηλαδη οπαδος μια μπαντας πρεπει να αποδεχεσαι οτιδηποτε κανει?
Οσον αφορα την “εικονα” τους θεωρω οτι υπαρχει μεγαλο επιπεδο γραφικοτητας, αυτο εννοουσα απαντωντας σου ετσι.
Οσον αφορα το εξωφυλλο το μονο που ηθελα να πω ειναι οτι περιμενω πως και πως να δω το καινουριο και μου σκαει στα μουτρα μισοκρυμμενο,δεν εννοουσα κατι παραπανω.
Λογω ανυπομονησιας το ειπα και μονο.
Τωρα για τα υπολοιπα αν αναφεροσουν γενικα οκ το δεχομαι,νομιζα οτι ελεγες για μενα.
Ισα ισα που το μονο που “εκραξα” απο το δισκο ηταν ο ηχος του μπασου και χαρηκα πολυ που τελικα θα αλλαξει.
Γενικα μου αρεσε πολυ σαν συνολο.
Οποτε απο μενα κλεινει εδω,αλλωστε ξεφευγει και απο το θεμα.

MANOWAR ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ…

19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΕΛΙΚΑ, ΛΙΓΟ ΓΑΜΗΣΑΚΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…ΤΟ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ…

μια χαρά έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος…ο νέος με τη γαμάτη παραγωγή καθυστερεί :stuck_out_tongue:

Μα δεν έχει πάρει κανένας είδηση:

1. Αποκαλύφθηκε η εξωφυλλάρα σε όλο της το μεγαλείο.
    (Αν και θα ταίριαζε καλύτερα σε best of)

2. Επικούρα το νέο κομμάτι (αν και πιο αργό σταματάει)

3. Πρώτο live σήμερα για το πρώτο πόδι. Για να δούμε τί και πώς…

μια χαρά το έχουν πάρει μυρωδιά…απλά ποστάρουν στους Manowar στο thread “groups & artists”

ρε παιδια ο ηχος του μπασου δεν εχει αλλαξει πουθενα σ’οτι εχει ανεβει μεχρι τωρα στο ιντερνετ.με αγωνια αναμενουμε το setlist απο τη συναυλια τους.

λανθασμένη θεώρηση καθότι έχω την εντύπωση ότι ο δίσκος ακόμη βγαίνει, για την ακρίβεια μπαινοβγαίνει…

αυτο συνηθως ειναι καλο για τους οπαδους τους. καμμενο αλλα καλο. οπως ειναι οι αναφορες στην μπυρα πχ για τους οπαδους των Tankard.

Σημερα με το born in the grave πηγα να καψω τα ηχεια στο αμαξι και εκεινη την στιγμη αποφασισα οτι ειναι το κομματι που με καυλωνει περισσοτερο απ ολα τα αλλα του δισκου :smiley:

Πήρε κανείς το CD?

Περιμενα να ακουσω πως θα ειναι η αλλαγμενη παραγωγη και η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα.Ακουγεται πολυ μπουκωμενο ρε γαμωτο…
Δυστυχως τελικα οπως ηταν η Hammer Edition μου αρεσε περισσοτερο :? :? :?
Οποτε εγω προς το παρον δεν το πηρα ακομα.
Αν το ακουσε και κανενας αλλος πειτε μια γνωμη να δω αν ειναι μονο ιδεα μου…