Manowar - Thunder In The Sky EP

Ελα ρε μλκ, καταλαβαινεις τι λεω, δεν ειναι και πολυ κομψο να καθομαστε να συζηταμε αν ο Quorthon ειναι πιο ρεζιλης απο τους Manowar η αν επινε πολλα ουζα, αυτο δεν ειναι κριτικη, gossip ειναι.

Το γεγονος να μην το θεωρει και τοσος κοσμος βαρετο ουτε που σας παιρναει απο το μυαλο ε? Ελεος ρε παιδια με την παγκοσμια συνομωσια των Ελλοχιμ εναντιων των Manowar, μανια καταδιωξης λεγεται αυτο.

ΟΚ και εμενα αγαπημενη μου μπαντα ειναι η Summoning και ο μαλακας ο Παναγιωτακης εβαλε στο Let Mortal Heroes Sing Your Fame 2/10, πρεπει να βαλω τα κλαματα και να αρχισω να καταριεμαι τον αδικο ντουνια και το πουλημενο χαμερ? Χαλαρωστε!

Παιδες, η κριτικη ειναι παρομοια παντου, σε ολες τις χωρες . Απλα οι βλακες πιανουν διαφορετικα θεματα αναλογα με την περισταση . Να θυμισω σχολια που λεγονται εδω (Αγγλια/Ιρλανδια) του τυπου ‘Οι Μανογουορ ειναι διασημοι στη Γερμανια επειδη οι Γερμανοι δεν εχουν παρει χαμπαρι ποσο αστειοι ειναι οι στιχοι τους’ , και πολλες αλλες βλακειες που μπορειτε να διαβασετε σε φορουμ φεστιβαλ οπως το download και το bloodstock . Παντα ετσι θα ειναι , τους Μανογουορ η’ τους γουσταρεις η’ τους μισεις, παει και τελειωσε . Τουλαχιστον να μην τα ισοπεδωνουμε ολα μεσα στην κριτικη μας, ετσι ?

Mayhem πήγαινε στο thread των Iron Maiden να δεις μερικές βαθμολογίες. Απλά κοίτα τις βαθμολογίες και π.χ. αν εσένα είναι ο αγαπημένος σου δίσκος το Somewhere όλο και κάποιος θα υπάρχει που θα του χει βάλει 5. Ντάξει αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Μη χαλιέσαι τόσο…τώρα θα μου πεις όμως αυτός έγραφε σε περιοδικό , χειραγωγεί , καθοδηγεί απόψεις…ε ντάξει άμα πια είσαι 14 και χωρίς να έχεις ακούσει κάτι λες ότι είναι μαλακία τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Έτσι κι αλλιώς αυτό θα φανεί μόλις πας να συζητήσεις με το άτομο αυτό και του πεις : “γιατί είναι μάπα ο δίσκος…?”

Σορι φιλε, αυτο λεγεται ‘δυο μετρα και δυο σταθμα’ . Αν τολμησει περιοδικο και πει τιποτα κακο για το number of the beast θα τους παρουν με τις πετρες .

Ποιοι ρε αδερφε. Εδω ολος ο κοσμος τους θαβει γιατι βγαινει ο Χαρις καθε χρονο καλυτερος μπασιστας στο δημοψηφισμα λες και φταιει το περιοδικο για αυτο.

Btw δεν ειμαι και κανας τρελος φανμποης μεηντεν, απλα το αναφερω.

αυτό ακριβώς!!!
η είσαγωγή του quorthon στην κουβέντα έγινε ώστε να γίνει αντιληπτή η μεροληψία του κόσμου απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα. π.χ. είναι “φυσικό” να λέει κάποιος πόσο ρεζίληδες είναι οι Manowar (φτηνό gossip, κατινιά κλπ.) αλλά απαράδεκτο εαν γίνει η αντιπαραβολή με κάποιο άλλο πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής. αυτό αγωνίζομαι να πω με τόσα πόστς. μιλήστε γιά τη μουσική του γκρουπ επιτέλους! τι σχέση έχουν οι χαρακτηρισμοί και το πόσο κόπανος είναι ή δεν είναι κάποιος μουσικός?

θεωρία συνομοσίας είναι κάτι που μένει στην ουσία αναπόδεικτο. εδώ μιλάμε με αποδείξεις. αν ξεβαρεθώ και αποκτήσω ξαφνικά μπόλικο χρόνο, θα πάρουν φωτιά τα σκάνερ. τα γραπτά μένουν φίλε μου.

Ρε συ, δεν ειπα οτι ειμαι γενικως κατα του gossip, εχει και αυτο την πλακα του, απλα το θεωρω ακομψο οταν γινεται προς καποιον που εχει πεθανει, ε οι Manowar ζουνε ακομα, τι να κανουμε :stuck_out_tongue:

Οσο για το δευτερο τι να μου αποδειξεις ρε Τραμπακουλα? Οτι υπαρχει οντως συνομωσια εναντιον των Manowar? Τι να σου πω. Παντως μην ξεχνας οτι για καποιους κολλημενους και εσεις (οι Ανωριμοι) μερος αυτης της συνομωσιας ειστε, αφου τους κοροιδευετε συμφωνα με τα κολλημενα μυαλα τους (θυμασαι προφανως το σκηνικο στο παρτυ του ροκιν).

Τεσπα επειδη δυο πραγματα στην ζωη δεν πρεπει να κανεις και ειναι α) να προσπαθεις να μιλησεις με γαυρο για ποδοσφαιρο και β) να διαφωνεις με οπαδο των Manowar για την μπαντα την κανω σιγα σιγα:D

Peace:)

Δεκτο αυτο που λες. Εγω αναφερομαι σε δισκοκριτικες και οχι σε δημοψηφισματα ομως, που στο κατω-κατω δε με ενδιαφερουν. Γνωμες και γουστα ειναι αυτα …

Γνωμες προφανως, αυτο λεω.
Να σου δωσω ενα παραδειγμα, οταν βγηκαν οι Mael Morgha στην σκηνη με τον τραγουδιστη γυμνο αποτην μεση και πανω με παντοφλιτσα, κιλτ και warpaint εγω που ειμαι φαν καραγουσταρα, καποιος εξωτερικος παρατηρητης ομως προφανως το θεωρει γραφικο και γελοιο, οπως και εγω μπορει να κανω χαβαλε για τα γουνινα σωβρακακια, αυτο που λεω ειναι μην σκατε, αφου εσεις γουσταρετε στα @@ σας τι λενε οι αλλοι :slight_smile:

Δεν πρέπει να τα κάνεις φίλε μου,γιατι και στο α) και στο β) ο αλλος θα έχει πάντα δίκιο :smiley:

εννοείται peace αδερφέ γιατί εγώ δεν είμαι ο μανογουράς που δυσφημίζει το συγκρότημα με τις πράξεις του όπως αυτός που ήρθε και μας χάλασε το λάηβ ή ο οποιοσδήποτε που κοπάνησε το σταματούκο. εγω δείχνω το σεβασμό μου προς τη μπάντα με την αφοσίωσή μου και την αγάπη προς τη μουσική τους και όχι με τραμπουκισμούς

συνομοσία μπορεί να μην υπάρχει (γραφικός ο χαρακτηρισμός ούτως ή άλλως) αλλά ρεύμα και τάση υπάρχει και παραυπάρχει και αυτό είναι που σχολιάζουμε εδώ.

Αυτο το δεχομαι, το να λες οτι ειναι ιδιοτελης το βρισκω γραφικο. Κοιτα τι γινεται, οταν μια μπαντα φερεται με εναν τοσο αλαζονικο τροπο (δεν το λεω για κακο) ειναι λογικο οτι πολλους απο τους αδιαφορους θα τους κανει εχθρους. Οχι ομως οτι καποιοι επιτηδες θαβουν τους Manowar γιατι εχουν καποιο σκοτεινο σχεδιο ρε παιδι μου.

Btw δεν ειπα οτι εισαι το ιδιο με τον παπαρα στο λαηβ σας προφανως, απλα θελω να σου δειξω που φτανουν μερικοι που κολλανε στον οπαδισμο τους τοσο πολυ και οπως πολυ σωστα ειπες πρωτα απ’ολα δυσφημιζουν το συγκροτημα, γι’αυτο εχει περασει καπως ετσι η στερεοτυπικη εικονα του κολλημενου μανογουορα.

Morgoth νομίζω ότι αυτό που εννοεί ο Τραμπάκουλας είναι ότι πολύ απλά το κόμπλεξ των αντιμανογουορικών έχει καταντήσει πια ανυπόφορο, και εγώ προσθέτω ότι κατά κάποιον τρόπο συντηρεί (ως “αντίβαρο”) τη γραφική και αν θες κάπως μισαλλόδοξη πτυχή της “Μανογουορίλας” στυλ εκείνου του τύπου στο live των Ανώριμων (που ειρρήσθω εν παρόδω ήταν ακριβώς δίπλα μου και τα είχα δεί όλα! :lol::lol::p).

Τώρα αυτό το κόμπλεξ δε χρειάζεται να εμπεριέχει ιδιοτέλεια και συνωμοσίες για να είναι αξιοθρήνητο. :wink:

True.
Απλα πολλοι θαβουν τους Μανογουορ για να τσαντισουν τους κολλημενους οπαδους τους σαν αντιδραση.
Φαυλος κυκλος ειναι βασικα η ιστορια.

χαχα και εδω (Ειρε) ετσι βγαινουν στη σκηνη :lol:

Προσωπικα εγω σκαω με την αδικη κριτικη φιλε μου , ειναι σα να σου λεω και εγω οτι οι mael… ειναι για τα πανηγυρια λογω σκηνικης παρουσιας . Δεν θα με πεις βλακα ?

Μα το λενε πολλοι ρε συ, ε οκ γουστα ειναι αυτα, δεν θα σκασω κιολας :wink:

Ακολουθήστε την πολύ καλή συμβουλή της φωτογραφίας. Α ρε ΠΑΤΕΡΑ… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αρχισαν οι χαζομαρες παλι?[-X

γιατί σταμάτησαν ποτές?

To θρεντ έχει φτάσει τις 29 σελίδες. Μόνο θρεντ που να αφορούν το EP από εδώ και πέρα αν έχετε την καλοσύνη. Θενκ γιου, νο χαρδ φηλινγκς