Συμφωνώ απόλυτα με Megatherion που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και συνοψίζει ότι ήθελα να πω με τα ποστ μου, απλά μου αρέσει να μιλάω με γρίφους και παραβολές όπως ο Ιησούς, πχ όταν λέω “μπειμπι όιλ και χνουδωτά σώβρακα” εννοώ “τετριμένοι ρυθμοί χιλιοπαιγμένες κλίμακες ανούσιοι στίχοι και φα μινόρε ολοκληρώματα σε dx απόσταση της υπερφίαλης κλίμακας του ρε και Κάθε Τι Καλού Και Χνουδωτού εις την τρίτη” αλλά δεν θέλω να σας μπερδεύω με τεχνικούς όρους, προσπαθήστε παρακαλώ να διαβάζετε πέρα από τις λέξεις.
Και τέλως πάντων γιατί να αναλύσουμε την μουσική πλευρά των Manowar, δεν τον έχω ακούσει καν τον δίσκο, αλλά, ως Άνθρωπος, Πολίτης του Κόσμου και πάνω από όλα Έλλην Υπήκοος έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου.
Χαίρομαι να συζητάω στο topic για το Ε.Ρ. με άτομα που δικαιολογούν πλήρως τους χαρακτηρισμούς τους για τα συγκεκριμένα τραγούδια όπως ο megatherion και με άτομα που δεν το έχουν ακούσει καν όπως ο Ain_Elohim. Ο επόμενος παρακαλώ…
Φίλε Χρηστάρα πάρτο χαμπάρι, όσο ασχολείσαι και απαντάς στα ποστ του τόσο ΚΑΥΛΩΝΕΙ και παίρνει αφορμές να συνεχίζει το σπάσιμο των @@. Παράτα τον μωρέ, σιγά τώρα.
Έχω καταλήξει ότι αυτή είναι η μοναδική αποτελεσματική τακτική ενάντια σε όλες τις καρακομπλεξάρες εναντίον των Manowar. Δοκιμάστε το κι εσείς.
εχετε δικιο να λετε οτι κοροιδευουν αδικα και υπερβολικα ορισμενες φορες τους manowar. Αλλα η αποψη δεν απαντω στους κομπλεξικους επειδη σε αυτο που λενε ΠΙΘΑΝΟΝ να εχουν δικιο και δεν εχω τι να πω ουσιαστικο ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη κομπλεξισμου και ηλιθιοτητας. Καλυτερα απαντησε με επιχειρηματα και διαφωνησε.
το πήρα σήμερα και επιτέλους το άκουσα σε κανονικό στερεοφωνικό, όχι mp3 και μαλακίες που ανεχόμουν τόσο καιρό. μιλάμε τα έσπασα ακόμα περισσότερο με την ηχάρα που έχουν τα κομμάτια.
μολις ακουσα το “φαδερ” στα “ελληνικα”
εμμμ.αχμμ…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ