Manowar - Thunder In The Sky EP

Ένα δίκιο το έχουμε όντως όλοι. Αλλά αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι ότι δεν ειρωνευόμαστε τυος Manowar γιατί είμαστε κάποιου έιδους κομπλεξικοί που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, αλλά γιατί είμαστε αληθινοί οπαδοί και μέσα από την κριτική αυτή ελπίζουμε να διορθωθεί η αγαπημένη μας μπάντα, η μπάντα που είναι μέσα στην καρδιά μας (αρκεί να μην μας φράξει τις αρτηρίες και προκαλέσει έμφραγμα).

Φαντάζομαι τον Adams, τρομερό μεσα στην μεγαλοπρέπειά του, τυλιγμένο με ένα μανδύα φτιαγμένο από τρίχες από το εφηβαίο χιλιάδων παρθένων, να ανοίγει αυτό το φόρουμ, χρησιμοποιώντας όχι PC αλλά τον Αστρολάβο των Αντικυθήρων που είναι επικός, και να διαβάζει αυτά που λέμε σφίγγοντας τα χείλη από ντροπή και να σκέφτεται “πόσο μα πόσο δίκιο έχουν…”.

Οπως καποτε ειχε δηλωσει ο ΤΖΟΙ, ‘’ οι Ελληνες δεν ησαν ποτε ετσι, τι να πω, καποιος πρεπει να σας γαμησε τη χωρα’’!!

Μακαρι να μπορουσε να διαβασει τα διαφορα σχολια εδω μεσα (και οχι μονο), θα εβρισκε περισσοτερους λογους για να το ξαναπει, ισως :-k:lol:

εγω θυμαμαι που σε μια συνεντευξη στο χαμερ ειχε πει “ξερω τα οσα εχει περασει ο λαος σας απο τους Τουρκους” και ειχα ανατριχιασει και ενιωσα περηφανος αλλα τωρα που τραγουδησαν το “Πατερα” και στα τουρκικα εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να πιστεψω. νιωθω προδομενος.

Τίποτα δεν χρειάζεται να νιώσεις, απλά ένας σεβασμός για αυτό που κάνουνε και δεν θυμάμαι καμία άλλη μπάντα του χώρου να το έχει κάνει.

Και για αυτά που λες περί μάρκετινγκ, δεν νομίζω πως πιστεύεις ότι ο καινούριος δίσκος θα πουλήσει παραπάνω επειδή αυτό το Ε.Ρ. έχει ένα τραγούδι σε άλλες γλώσσες (και ούτε βγήκε κανονικά στην αγορά).

Ελπίζω και τα επόμενα posts σου να είναι αξίσου αστεία.

Edit: Όντως ήτανε. Πρέπει να είσαι on fire. Κ επίσης σε παρεξήγησα. Νόμιζα πως τα posts σου αποσκοπούσαν στο πως θα πάρουμε πάλι την Πόλη.

Φαταουλες ανθρωποι, τι να πεις.

Αχαχουχα. Το αντιπαλο δεος του Λιακοπουλου.

Ρε Βακη, δεν βαρεθηκες. Ειλικρινα.

Mods, η ανοχη σας ειναι επιλεκτικη. Πιστευω οτι η υπαρχει και η επιλογη του delete.

τι πραγμα?

9 στα 10 σου ποστ με αναφορες στους Μανοβαρ ή σε τοπικς τους ειναι pure trolling. Ουτε κριτικη ουτε αντιθεση με επιχειρηματα.

ρε μεταλ λοζ την παλευεις? πιο τρολλαρισμα? και για το προηγουμενο αλμπουμ οταν βγηκε και για το επ εγραψα κανονικα την γνωμη μου. ποσες φορες να την γραψω? 10? απο κει και περα ο χαβαλες απο ποτε ειναι τρολλαρισμα? και ποια κριτικη και ποια επιχειρηματα? για μια μπαντα μιλαμε. χαλαρωσε. εκει που ειναι να κανουμε κουβεντα κανουμε κουβεντα. κατα τα αλλα, φορουμ ειναι, την ωρα μας περναμε. και για τους σκορπς μια χαρα εγραψα την αποψη μου για τα φετινα λαιβ και οτι καλα κανουν και παλι πηγες και τσιτωσες με το λολζ (που στο κατω κατω δικαιολογημενο ηταν, οχι και μπαντα που δεν εχει παρηκμασει). νταξει χαλαρωσε λιγο, γινεσαι υπερβολικος καθε φορα που θα πει καποιος κατι για μια μπαντα που γουσταρεις. στα @@ σου.

Ίσως ακουστεί λίγο ακραίο αλλά το να συζητάς για τους Manowar με επιχειρήματα είναι σαν να τρέχεις στους παρολυμπιακούς αγώνες. Delete σε ότι δεν μας συμφέρει, αυτές οι πρακτικές μας γυρνάν πολλά χρόνια πίσω, σε όλους τους χαρακτηρισμούς θα απαντήσω έτσι όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη, ώριμη και με επιχειρήματα συζήτηση για τους Manowar, καθρεφτάκι!!!

Προτιμώ να συζητήσω με επιχείρηματα για το ποιος είναι ο πιο δυνατός Πάουερ Ρέιντερ παρά για τους Manowar και το λέω αυτό με όλον τον σεβασμό έτσι, μην παρεξηγούμαστε.

εγώ πάλι δε ξέρω τι να σβήσω. μια χαρά τα λέτε, αν μιλούσατε κ λίγο παραπάνω για μουσική καλά θα ήταν , αλλά οκ δεν μας πειράζει τπτ.

metal laws κάνε ριπορτ ή κόψε την γκρίνια. δεν είμαστε πάντα από πάνω να διαβάζουμε τα πάντα.

Καλα ειμαστε σοβαροι?? να σβησουνε ποστ?? τι ειναι αυτα ρε παιδια?? Αυτο ειναι γελοιο! Επειδη δεν ανεχομαστε τι λεει ο αλλος? Απιστευτο…

Φυσικά και να παραμείνουν τα posts έτσι ώστε όποιος τα διαβάζει, να καταλαβαίνει κάποια πράγματα για τον χρήστη που τα γράφει.

Στο θέμα μας, το Ε.Ρ. από σήμερα κυκλοφόρησε και σε ειδική έκδοση η οποία έχει booklet 50 σελίδων και θα είναι διαθέσιμο σε 3 χώρες (Γερμανία και δεν θυμάμαι τις άλλες 2)… Αυτό που ήταν προς πώληση μέχρι τώρα στα festivals είχε πολύ μικρότερο booklet.

Ρε Βαγγελη, δεν ειπα οτι ο,τι γραφεις ειναι ανουσιο και τρολλινγκ απλα περισσοτερο ριχνεις δουλεμα παρα σοβαρα ποστ (στα μανοβαρ τοπικς). Ετσι δεν ειναι? "και για το προηγουμενο αλμπουμ οταν βγηκε και για το επ εγραψα κανονικα την γνωμη μου. ποσες φορες να την γραψω? 10? " Πολυ καλα εκανες, αλλα αφου απο ενα σημειο και μετα δεν ειχες κατι αλλο ουσιαστικο να πεις τοτε δεν σε υποχρεωνει καποιος να ποσταρεις για να ποσταρεις. Ειλικρινα για να δεις οτι εχω δικιο δες λιγο τα τελευταια 10-20 ποστ σου σε σχετικα τοπικς και θα δεις οτι ετσι ειναι. Καλος ο χαβαλες και ολοι τον κανουμε αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν ειναι αστειο ρε παιδια, απλα γεμιζουν σελιδες απο ανουσια ποστς. Για τους σκορπς δεν θυμαμαι ακριβως τι λεγαμε και δεν ειναι ωρα να το ψαχνω.
ΔΕΝ τσιτωνω κατ’αρχας και ουτε σας βλεπω με μισο ματι, γιατι οπως σωστα λες φορουμ ειναι για να περναμε την ωρα μας.

Ain_Elohim δεν εχει να κανει με το οτι δεν μ’αρεσουν οι αποψεις και γι’αυτο να φανε δελετε. Αλλα ειναι οφφ-τροπικ (του καρκινου). Εδω εχουμε “συζητηση” για ενα δισκιο και 1 στα 4 ποστς ειναι δουλεμα. Ε τι διαολο. Ασε που αμα θελεις να εκφρασεις την γνωμη σου για το συγκροτημα υπαρχει αντιστοιχο section του φλορουμ. Οχι πως εκει ειναι πτυελοδοχειο αλλα τελοσπαντων.

kreatorhell, απαντησα και σε σενα.

Μοντε, μην μου πεις οτι κανενας μοντ δεν εχει παρει πρεφα τι γινεται. Εσυ στο τοπικ μπηκες επειδη εκανε καποιος ριπορτ? Οχι, κατα τυχη μπηκες ή επειδη μπηκε καποιος αλλος μοντ. Μπαινεις, βλεπεις οφφ-τοπικ, σβηνεις. Ευκολα, απλα και νοικοκυρεμενα. Εδω μεσα υπαρχουν καμμια 50αρια οφφ-τοπικ ποστς. Ε οχι, δεν παιζει να κανω 50 ριπορτς.

κάνε 1 κ μετά δικαιούσαι να γκρινιάζεις

κατά τύχη μπήκα, δε με απασχολεί τι κάνουν οι manowar

To τόπικ αυτό έχει ίδια καμιά 15αρια deleted posts από μένα. Καλά για το τόπικ τον Μανογουορ δεν το συζητώ ε. Παρόλα αυτά, προσπαθώ να επεμβαίνω σε όλα τα θρεντ όσο το δυνατόν λιγότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σβήνω ποστς όταν πρέπει.

Ο Βαγγέλης είναι γνωστό αρέσκεται να τρολλάρει σε θρεντ των Μανοβαρ και όντως έχει πλάκα, αλλά μόνο αν το κάνει στο οφφ-τοπικ. Γενικά, αν θέλετε να ανοίξουμε στο οφφ-τόπικ ένα θρεντ “Αστείες ατάκες για τους Μανογουορ” να μπείτε όλοι να βγάλετε το άχτι σας. Πάντως το τελευταίο ποστ του Βαγγέλη που προκάλεσε την αντίδρασή σου, παρά τον ειρωνικό τόνο του (φλέημινγκ) εγώ δε θα το έσβηνα σε καμία περίπτωση.

Όσο για τον Ain Elohim, ντάξει είναι προφανές ότι έχει μπει για να τρολλάρει, πιθανότατα είναι παλιός (ή και τωρινός) χρήστης του ρόκινγκ που βαριέται απίστευτα όπως όλοι μας. Απλά γράφει τόσα πολλά και τόσο προσεγμένα που λυπάμαι να τα σβήσω παρόλο που είναι βλακείες. λολ

Τέλος πάντων, το ποστ αυτό παραμένει εδώ για 1-2 μέρες για να το δουν όλοι και στη συνέχεια θα μεταφερθεί μαζί με μερικά ακόμα ποστς.

Υ.Γ. Σχετικά με τα ρηπόρτς: Εγώ λόγω ελλαστικότητας μπορεί να διαβάσω κάτι και να κρίνω ότι μπορεί να μείνει. Κάποιος άλλος γιούζερ μπορεί να κρίνει ότι πρέπει να σβηστεί. Ε κάνει το ρηπόρτ, γράφει σύντομα το λόγο και εγώ είναι πολύ πιθανό να ανταποκριθώ, αν το κρίνω σωστό. Έχει συμβεί αρκετές φορές.

Αυτά =) Γενικά μην τρελαίνεστε.

ναι ρε συ αλλα εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ποσταρω και θα ποσταρω. αν το θεωρησει καποιος μοντ τρολινγκ ας το σβησει, δεν θα κατσω κα σκασω. τα σχετικα τοπικς ποια ειναι? για κανε ενα quote. δεν θυμαμαι επισης να εγραψα πουθενα “χαχαχ μαλακες μπειμπι οιλ και σωβρακα, πως τους ακουτε”.τωρα ρε συ αν γεμιζουν οι σελιδες με ανουσια ποστ γιατι ακριβως σε νοιαζει? δεν μπορω να καταλβω γιατι καθεσαι και σχολεισαι σοβαρα με ενα τοπικ για μια μπαντα σε ενα φορουμ.

για τους σκορπς ειπε καποιος οτι ειναι απο τις ροκ μπαντες που δεν εχουν παρακμασει και γραφω λολ. ε και αυτο τρολλινγκ το θεωηρσες.

Τα ειπες οπως επρεπε.

Μα καλα, ρωτατε γιατι ΔΕΝ πρεπει να υπαρχουν ανουσια ποστς σε ενα μουσικο θρεντ?? Ειμαστε σοβαροι??
Χανει τελειως την συνοχη του και 'γω που μπαινω για να δω κατι ουσιωδες για μια κυκλοφορια βλεπω σε 5 μερες 5 καινουργιες σελιδες και οι μισες ειναι αχρηστες. Δεν ξερω για αλλα φορα που μπαινετε αλλα εγω εδω εχω συνηθισει να υπαρχει μια ταξη στα μουσικα θεματα και αυτο ειναι πολυ καλο. Εχω σταματησει να μπαινω σε αλλα φορα γιατι γινοταν ενα κωλοχανίο. Χαβαλες ειναι και το φορουμ δεν ειναι η επαγγελματικη μας ασχολια αλλα ενταξει, αμα θελετε να ξεχαρμανιασετε το καλυτερο το ειπε ο Μανος, ενα θρεντ στο οφφ-τοπικ.

(το σχολιο σου για τους Σκορπς ηταν σπαμ ποστ και οχι τρολλαρισμα, αμα ηθελες ας ανοιγες μια συζητηση γιατι πιστευεις οτι εχουν παρακμασει. Τωρα θα μου πεις “αλλη ορεξη δεν ειχα”. Ωραια. Ετσι και 'γω θεωρησα το ποστ “lolz” απλα ενα +1 στο post count σου.)

ναι γιατι ειμαι γνωστος σπαμμερ

α-πα-ρα-δε-κτο…

μπορουν πλεον να το παρουν αποφαση και να τα παρατησουν?
σοβαρα…εχει καποιος ενα ΚΑΛΟ επιχειρημα / δικαιολογια για μια ακομη ΠΑΤΑΤΑ απο τους Μανογουορ?

επρεπε να ειχαν σταματησει οσο μπορουσαν να εχουν ακομη το κεφαλι ψηλα…αλλα οχι!

εχουν ακομη ατομα που τα σκανε για να αγορασουν οτιδηποτε πλεον βγαζει η μπαντα που εκανε τον ορο “τρου” να ακουγεται πιο ψευτικος και απο τον παγωμενο τραχανα των Νορβηγων…[-X

οχι, ειναι μαπα το κομματι…και καλο θα ηταν να το εκανα σε μια αλλη γλωσσα μεν…αλλα να “τραβουσε” και ως γλωσσα για ενα τετοιο τραγουδι!

επισης , δεν καταλαβαινω τι σημαινει το “θα επρεπε να ειμαστε περηφανοι”!!!

WTF?!?!?!

για ποιο λογο?
επειδη “ζαχαρωνουν” το καροτο και τα μουλαρια θα το κυνηγησουν?
Μου αρκει ενα "απταιστο “ευχαριστω” και ενα “καληνυχτα”…τα υπολοιπα ειναι απολυτως περιττα.

επισης…το να προσπαθησεις να καταλαβεις το εν λογω κομματι…ειδικα εκει που τα κανει πουτανα ο Ερικ…ειναι σαν να προσπαθεις να κανεις το παρακατω :

ε…τι περιμενατεε???