διαφωνούμε αγαπητέ. αφενός το πρόβλημα με τη διοργάνωση ήταν πως δεν καταβλήθηκε η συμφωνημένη προκαταβολή στον προκαθορισμένο χρόνο (κάτι που επαναλήφθηκε ένα χρόνο μετά με τους Nightwish και τους Annihilator) αφετέρου αυτά που είπε ο Demaio κάθε άλλο παρά επιλήψιμα μου φάνηκαν. στόχευαν σε συγκεκριμένα αυτιά και συν τοις αλλοις το να πεις “we are not Metallica, we are not Judas Priest, we are not Iron Maiden, we are Manowar” δεν νομίζω πως εμπεριέχει κάτι το μεμπτό.
ον τόπικ τώρα, είδατε το βιντεάκι με τις ηχογραφήσεις του νέου κομματιού?
καλά αυτό γιά τα επιπλέον λεφτά απλά δεν ισχύει με την καμία και ήταν φήμη που βγήκε την ύστατη στιγμή γιά να καλυφθούν άλλες αδυναμίες και να πέσει το φταίξιμο στη μπάντα. επειδή γνωρίζω άτομα από το management της μπάντας, το στράβωμα πριν τη συναυλία (τότε που είχε ανακοινωθεί μέχρι και ακύρωση) είχε να κάνει με την προκαταβολή ενώ τα της ημέρας της συναυλίας είχαν να κάνουν με την προσέλευση και τον ήχο. συν το ότι ο Demaio δεν είναι χαζός. είχε ενημερωθεί γιά κάποια πράγματα που γράφτηκαν γιαυτό και ο λόγος εναντίον των “δημοσιογράφων”.
Αυτο παντως με τον DeMaio και τον ηχο πρεπει να ισχυει. Ειχα παει απο νωρις στον χωρο και τους πετυχα να κανουν soundcheck. Ε κι ο DeMaios περασε μετα απο μπροστα μ, με μια μουρη απο δω μεχρι το πατωμα.
πηγαινετε στο manowar.com και μετα music-singles and ep’s
ανεβηκαν samples απο το ΕΡ…και sample απο το κομματι father σε ολες τις γλωσσες (και στα ελληνικα)
Σαν πρώτο δείγμα ωραία μου φαίνονται:)
Αλλά ρε παλικάρια τα ελληνικά τι τα θέλατε?Τραγικό το βρίσκω το κομμάτι στα ελληνικά ειδικά οι τονισμοί είναι για τρελό γέλιο:lol:
Δν είναι θέμα κραξίματος…Απλά γιατί να κάνεις αυτό το πράγμα όταν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα βγεί γελιότητα?Εγώ έτσι κι αλλιώς γουστάρω Manowar κ ότι μπαρούφα και να βγάλουν θα το προσπεράσω και θα μείνω στους ύμνους που είχαν γράψει πριν αρκετά χρόνια.Δν υπαρχει λόγος όμως να δώσουν τρόφή σε πολλούς που θα βγουν να τους χαρακτηρίσουν γραφικούς(με το δίκιο τους)…Δημιουργείται χωρίς λόγο κλίμα κ απαξιώνεται η μπάντα όλο κ περισσότερο.Άμα δν κάναν τέτοιου είδους μ****ες δν θα μασταν στο ΜΜD μόνο 5 χιλιάρικα κ θατους βλέπαμε και φέτος το καλοκαίρι στο Ελάντα.Τέτοιες κινήσεις μόνο κακό πιστεύω μπορουν να κάνουν.Τεσπά ελπίζω πάντως να μαμάει τελικά ο δίσκος
αυτοι που τους κραζουν τους κραζουν οτι και να κανουν γιατι πλεον πιο γραφικο εχει γινει να κραζεις τους manowar παρα να τους ακους…
παντως εμενα δε με ενοχλει καθολου,ισα ισα με ευχαριστει που το αγαπημενο μου γκρουπ παρολο που ημαστε τοσο μαλακες που δε παμε στα Live τους,γραφουν κομματι στη γλωσσα μας
Θα κάνω υπομονή μέχρι να έχω το Ε.Ρ. στα χέρια μου, αν και με αυτήν την άκρως προσβλητική τους κίνηση (να ηχογραφήσουν τραγούδι στα ελληνικά), και προς τους Έλληνες οπαδούς και προς το όνομά τους και την ιστορία τους, ίσως να τους αποκηρύξω.
μόνο στην ελλάδα μπορεί να κακοχαρακτηριστεί μιά μπάντα επειδή προσπάθησε με το δικό της τρόπο να τιμήσει το κοινό της. ΜΟΝΟ ΕΔΩ
στη βουλγαρία βγήκανε και είπανε τον εθνικό ύμνο της χώρας και τραγούδαγαν 25.000 άνθρωποι. οι Manowar είναι δυστυχώς καταδικασμένοι κα κράζονται γιά ότι και να κάνουν. βρήκανε πάλι τροφή οι προβοκάτορες…