μιλάς με γρίφους γέρο
για πε και μας τους στραβούς, κουφούς και κακομεταχειρισμένους οπαδούς που ακριβώς μας κορόιδεψε η κατάπτυστη κουστωδία από το auburn της νέας Υόρκης μπας και ξυπνήσουμε από την πλάνη μας.
μιλάς με γρίφους γέρο
για πε και μας τους στραβούς, κουφούς και κακομεταχειρισμένους οπαδούς που ακριβώς μας κορόιδεψε η κατάπτυστη κουστωδία από το auburn της νέας Υόρκης μπας και ξυπνήσουμε από την πλάνη μας.
κοιτα αν δεν μπορεις να εντοπισεις αρνητικα πραγματα στους manowar
και δεν μιλαω για τη μουσικη τους
τοτε δεν εχει νοημα να στα αναφερω
φυσικά και δεν μπορώ να εντοπίσω τα αρνητικά που μπορεί να εντοπίζεις εσύ γιατί αυτά είναι θέμα του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ γούστου και της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ αισθητικής οπότε το να προσπαθείς να τα επιβάλλεις στους άλλους ως σωστές και αντικειμενικές θέσεις είναι εκ των πραγμάτων φάουλ. θεωρείς πως οι Manowar έσφαλαν. μεγειά σου με χαρά σου! μην προσπαθείς όμως να μας πεις πως εμείς που δεν συμφωνούμε έχουμε κάποιο κουσούρι.
http://rs22.rapidshare.com/files/244020107/OneDDL.com-Manowar_-_Thunder_In_The_Sky-SuperR.rar
full to EP
Όχι λινκς παρακαλώ =)
ααα συγνωμη δε το ξερα!!!
σε private μπορω να το δωσω?
Τα εν οίκω μη εν δήμω. =) Τι κάνετε στα pms στα msn κτλ δε μας αφορά. So…
οκ!!!και παλι συγνωμη!
αρα …οποιος θελει Link για το νεο ΕΡ των manowar ας μου στειλει pm !!!
δεν προσπαθω να επιβαλλω τιποτα
αλλα οταν βλεπω ενα συγκροτημα λαιβ
θα προτιμουσα να ακουω τραγουδια παραπανω
απο το να βλεπω σαχλαμαρισματα με γκομενες
και επιδειξη ανδρισμου βγαζωντας χορδες απο ενα μπασο
και φυσικα λογιδρια για το ποσο γαμαουα ειμαστε
αυτα απο μενα που δεν ειμαι οπαδος
αλλα οταν εβλεπα βαμμενους manowar-αδες να βγαινουν απο τον αγιο κοσμα με τα κεφαλια κατω
σημαινει οτι κατι τους πειραξε και αυτους
το να ακουω επισης οτι δεν προωθηθηκαν απο τα ελληνικα περιοδικα
οταν χαριζανε και αφισα τους μαζι με καθε τευχος
παει πολυ
μεχρι και σε ημερολογιο τους ειχανε βαλει θυμαμαι
αυτα δεν διαμορφωνουν αντιληψεις??
το οτι απο το 2000 και επειτα εχουνε κυκλοφορησει 7 dvd και μολις φετος πανε για το 3ο αλμπουμ τους της δεκαετιας που διανυουμε
δεν το θεωρεις εκμεταλλευση?
anyway
πωπω ανοίγεις γιγαντιαία συζήτηση φίλε και μάλλον με το λάθος άνθρωπο. δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου γιατί πρέπει να φύγω αλλά θα προσπαθήσω να τα πώ γρήγορα.
το να ρίχνεις ευθύνες στους Manowar γιά το λαηβ του αγ.κοσμα είναι σαν να κατηγορείς την ευδαπ επειδή το νερό από τη βρύση έρχεται ζεστό. σε ένα φεστιβάλ που βασίστηκε σε κλεμμένο ρεύμα από το privilege παραδίπλα (το οποίο είχε ηλεκτροδοτηθεί παράνομα και με πατέντες επίσης), με μιά μπάντα που ήρθε με κιθαρίστα που είχε το πόδι στο γύψο μέχρι πάνω (να θυμήσω τους iron maiden που ακύρωσαν τη συναυλία επειδή είχε χτυπήσει το ΤΡΙΤΟΣ κιθαρίστας) εγώ λέω πάλι καλά που είδαμε και αυτά που είδαμε.
το να λες ότι τα περιοδικά προμοτάρανε τους Manowar είναι προσβολή τουλάχιστον για μένα που έχω όλο το αρχείο του metal hammer από το νούμερο 1. και μιά αφίσσα ανά 18 με 24 μήνες δεν είναι δα και κανένα κατορθωμα…
επίσης δεν θεωρώ τα dvd της μπάντας εκμετάλλευση. στα ράφια κάθονται και για να τα αγοράσεις προυποθέτει να το θέλεις κιόλας. άσε που τα dvd είναι γενικώς μόδα και δεν βλέπω το κακό όταν μπάντες με λιγότερο από δεκαετία έχουν 2 dvd και οι Manowar με 30 έχουν αυτα που έχουν.
και αλλες μπαντες ειχανε χτυπημενο μελος ομως και αφησανε αριστες εντυπωσεις (πχ brainstorm,napalm death και απο τι καταλαβα και οι satyricon προσφατα)
το ανεβασμα μια γκομενας στη σκηνη ειναι κατι που το κανανε εκεινη την περιοδο και ειχανε φαει κριτικη απο οπαδους και μη.
επισης το να βγαζεις τις χορδες του μπασου και να βαρας τις χορδες της κιθαρας στο τελειωμα του καθε τραγουδιου απλως για να δημιουργησεις δυνατο-επιβλητικο ηχο και να σπαταλας τον καθαρα μουσικο σου χρονο για μενα ειναι καθαρα επιδειξη.
συγγνωμη αλλα, αλλες μπαντες δεν ειχαν καν αφισες…
οταν ξερεις οτι εχεις φανατικους οπαδους οι οποιοι αναζητανε νεα μουσικη συνεχεια και εσυ επειδη ξερεις οτι αν γραψεις καινουργιο δισκο δεν θα παει καλα ,καθεσαι και κυκλοφορεις λαιβ dvd για να διατηρεις εμπορικα το ονομα σου για μενα ειναι εκμεταλλευση
Ολες οι κατηγοριες εναντιον των Manowar για μη μουσικα θεματα ειναι απλως , θεμα γουστου, ευκολη κριτικη και πολλες φορες αβασιμη.Αν καποιον το προσβαλουν οι γυναικες στη σκηνη (ταχα σεξιστικο?), εμενα μπορει να με προσβαλουν οι ντεμεκ σατανιστες (αντιχριστιανοι εκει τους παιρνει μονο) που ανεβαινουν στη σκηνη και βριζουν ιερα και οσια χωρις να σεβονται τα πιστευω του αλλου (οχι οτι με ενοχλει αλλα θα μπορουσε), και δε βλεπω ποτε κανενα να τα σχολιαζει (ναι ξερω ειναι πολυ κουλ να βριζεις θεους και δαιμονες). Αυτο ειναι βασικα το παραπονο των Μανογουοραδων- η μονοπλευρη κριτικη απο τα περιοδικα και η εμμονη τους στα μη ουσιωδη της μπαντας , και ο χλευασμος σε οτιδηποτε ελεγαν εκαναν εγραφαν (κομπλεξ, κολλημα, παρανοια,γρφικοτητα, κακο χιουμορ , ολα αυτα μαζι).
Στο ΕP τωρα, τα νεα τραγουδια ειναι στο στυλ των τελευταιων κυκλοφοριων, δυναμικα,ωραια, αλλα δυστυχως δε με αγγιξαν τοσο (θελει ακομα ακροασεις) , πλην του God or Man ,το οποιο κατεμε ειναι Instant classic.
H ελληνικη εκδοση του τραγουδιου δε μου αρεσε καθολου , μαλλον η γλωσσα μας θελει φοβερο δουλεμα για να ακουστει επικη, αλλα η ουσια της κινησης του μενει μια. Τιμουν τις χωρες που τοσα χρονια στηριζουν και θα στηριζουν, για οσο θα υπαρχει αυτη η τεραστια μπαντα.Δεν ειναι και θεμα εθνικης περηφανιας,ενταξει, αλλα μου αρεσει οταν μια μπαντα που γουσταρω,με οποιονδηποτε τροπο, δειχνει οτι με εκτιμασει και μου δινει σημασια.HAIL:D
το ΕΡ γ***ει κανονικα οπως περιμεναμε!!!
τωρα για το father στα ελληνικα…
δε το εγραψαν ουτε για να κοπανιεσαι,ουτε για να το ακους στα μαγαζια…
το εγραψαν επειδη αν και μαλακισμενη χωρα που ειμαστε στο τομεα του heavy metal,μας σεβονται!!!
…αλλα δυστυχως οταν το ακουσουν ολοι θα αποδειξουμε γιατι ειμαστε μαλακισμενη χωρα ακομα μια φορα[-X
@holy martyr σε περιπτωση που ποσταρες βαση στα προηγουμενα ποστ μου
για τις γυναικες στη σκηνη δεν ανεφερα οτι ειναι θεμα προσβολης
το ανεφερα οτι αντι να παιζανε κανα κομματι παραπανω (οπως κανουν τωρα) καθωνταν και σαχλαμαριζανε
μαλακισμενη χωρα οπως λες στο metal
αλλα το gods of war το τιμησαμε με ψηλες θεσεις στα charts
αφου το τιμησαμε γιατι το 90% το κραζει?αγου πηγε τοσο ψηλα στα charts γιατι δε ζητησε ΚΑΝΕΝΑΣ να παιξουν τουλαχιστον 3 τραγουδια απο το gods of war στο Live το 2007?
Όσον αφορά το τραγούδι στα ελληνικά ,σηκώστε χέρι όσοι από σας το ακούσατε και δν σκάσατε τουλάχιστον ένα χαμόγελο ή δν κλάσατε στο γέλιο ή δν κάνατε#-o…αυτό σημαίνει νομίζω ότι είναι γελοίο.Αν ο σκοπός που το ηχογράφησαν ήταν να γελάσουμε τότε καλώς.Τώρα αν νιώθεις τόσο μεγάλη τιμή που οι Manowar μετέφρασαν ένα τραγούδι στην γλώσσα της χώρας σου(συμπεριλαμβανομένων και όλων των άλλων διαλέκτων εκτός από ποντιακά κ σουαχίλι) οκ, εμένα όμως δν με συγκινεί.
σηκωνω το χερι και δηλωνω οτι ειμαι περιφανος που το αγαπημενο μου γκρουπ θυμαται οτι εχει φανατικους οπαδους στην Ελλαδα (που τοοοοοοοοοοοοοσα χρονια τους κραζει) και τους αφιερωνει τραγουδι :respect:
1.Thanks για την επιβεβαίωση των όσων έγραψα, ΔΕΝ περίμενα τίποτα λιγότερο.
Είμαι 19 κ έχω δει αρκετά αλλά άσχετα μαυτό νομίζω πως το δικό σου ποστ ήταν επιθετικό εξαρχής και μου τη βίδωσες.Ελπίζω τουλάχιστον να σταμάτησαν να κουνιούνται τα απαυτά σου(γιαυτό δν έγραψα επιχειρήματα:p).Σοβαρά τώρα αν δν θεωρείς αρκετά στοιχεία γελοία στους Μανογουορ έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη για το τι είναι γελοίο κ δν υπάρχει λόγως να συνεχιστεί η κουβέντα.Τέλος
ας σταματησει καποιος να λεει οτι οι manowar ειναι γελοιοι γιατι θα αρχισω να λεω για οοοοολα τα μεγαλα γκρουπ του μεταλ και θα γινει χαμος εδω…priest,maiden,helloween,metallica,black sabbath κτλ… (ε ναι,αυτο το illusion of power απο το forbidden ειναι 100000000000000 φορες ποιο γελοιο απο αυτα που κατηγορειτε τους manowar)!!!