Manowar - Thunder In The Sky EP

Λοιπον , μεχρι στιγμης τα κομματια απλα σπερνουν . Αλλα καλο θα ηταν να περιμενουμε να βγει με το καλο το album για να κρινουμε συνολικα το αποτελεσμα .

Οσο για την ελληνικη εκδοση του father : Ο Adams τραγουδησε σε 15 γλωσσες, εκ των οποιων καμμια δεν ειναι δικη του . Ισως το αποτελεσμα να ηταν καλυτερο αν ειχε 3-4 μηνες να μαθει την προφορα κτλ αλλα παρ’ ολα αυτα δεν κωλοσανε . Θα μπορουσανε να το κυκλοφορησουν σε 3-4 ευκολες γλωσσες αλλα δε το κανανε.
Η κινηση μετραει πιο πολυ απ το αποτελεσμα , το εκανε για τους οπαδους και τιποτε αλλο .

Hail and kill 8)

Άλλο ένα μάνογουορ τόπικ όπου η μαλακία πάει σύννεφο!

Ναι ρε, ακούγεται αστείο το κομμάτι με στίχους στα σπαστά ελληνικά/τουρκικά/σουχίλι/αρχαία ζανζιβαρικά αλλά δεν πρόκειται για μια ηχογράφηση με σκοπό ούτε την καλλιτεχνική καταξίωση, ούτε την κατάκτηση των τσαρτς. Είναι ένα “ευχαριστώ” προς τους φανατικούς οπαδούς τους, και σ’αυτούς και μόνο απευθύνεται.

Και να ρωτήσω, όταν έρχεται εδώ ένα αγαπημένο σας συγκρότημα και ο τραγουδιστής λέει από μικροφώνου “εφκαρίστο. γιάμας.” εκεί γελάτε και τον μουτζώνετε σε φάση “τι λέει ο μαλάκας. ας μάθει πρώτα γραμματική/συντακτικό, ας μελετήσει θουκυδίδη και μετά ας μιλήσει ελληνικά”??? Ε???
ΟΧΙ! Εκεί χειροκροτάτε. Γιατί έκανε τον κόπο να μάθει παπαγαλία αυτές τις 2 λέξεις και να σας τιμήσει έτσι και δε σας έγραψε στα παπάρια του όπως άνετα θα μπορούσε.

Πες τα ρε 'συ …

Τωρα διαβαζω τα προηγουμενα ποστ και μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι …

ελα ρε μπληντιν τωρα. δεν κανεις κομματι για να πεις ευχαριστω. οταν γραφεις ενα κομματι το μονο που μετραει ειναι το αισθητικο αποτελεσμα και αν δεν ειναι καλο (υποκειμενικο παντα) τι με νοιαζει για ποιο λογο το γραψε? το κομματι ακομα και στα αγγλικα κακο μου ακουγεται. eurovision metal. τα αλλα σαμπλς παντως (το 1ο πιο πολυ) μου φανηκαν αρκετα καλα.

και να φανταστείς ότι δεν είμαι μανογουορ φαν! :lol:

Ναι ρε Βάγγο, σύμφωνοι. Το κομμάτι κι εμένα σούπα μου φάνηκε! Αλλά υπάρχει ένα γαμημένο ΑΛΛΑ:
Όταν αυτά τα κάνουν οι Bad Religion, ο Πάττον, ο Ντίκινσον ή δεν ξέρω γω ποιός άλλος κάνουμε μόκο. Και τους προσκυνάμε περισσότερο. όταν οι Τουλ ηχογραφούν κομμάτι με στίχους συνταγή για κουλουράκια στα γερμανικά μιλάμε για ιδιοφυίες ενώ -ουσιαστικά- το κάνουν για να μας κοροϊδέψουν. Στη μούρη. Κι εμείς χαιρόμαστε.

Κι όταν το κάνουν οι μάνογουορ, ξεσπαθώνουμε και το παίζουμε υπεράνω. Ε δεν πάει έτσι ρε αδερφέ…

Γιατι δεν κανεις κομματι για να πεις ευχαριστω ; To army of immortals τι ειναι δηλαδη ; Σαφως και το αποτελεσμα ειναι καλυτερο , αλλα σκεψου και το βαθμο δυσκολιας . Και μη ξεχνας οτι η ελληνικη εκδοση ειναι bonus track. Μπορεις να το αγνοησεις τελειως μια και η αγγλικη εκδοση θα ειναι στο album .

Γουστα ειναι αυτα, αλλα το eurovision metal πολυ αυστηρο μου ακουγεται …

ε οταν κατι δεν μ’αρεσει το λεω οποιος και αν το γραψε. ειδικα για μειντεν που μαι φανμποϊς εχω ριξει το κραξιμο με τις μαλακιες που χουν γραψει.

Αν μπορεί κάποιος να γράψει τους Ελληνικούς στίχους…θα έκανε μεγάλη προσφορά στη χώρα:!:

τους εχει στην σελιδα τους

φίλε signal αποφάσισε. αν τελικά οι Manowar δεν βγάζουν άλμπουμ γιατί ξερουν πως δεν θα έχουν επιτυχία (…τους το είπε η βιργινία λεούση?..) πως γίνεται να λες πως το Gods of War πηγε ψηλά στα charts (που όντως πήγε)? πως γίνεται το warriors of the world να είναι το πιό επιτυχημένο εμπορικά άμπουμ τους στην ευρώπη? και αν θέλετε να ξέρετε όλα εκείνα τα άλμπουμ των Manowar που τώρα θεωρούνται κλασσικά και όλοι τα μνημονεύουν, εκτός από εμπορικά “αποτυχημένα”, είχαν παρει και τις χειρότερες κριτικές από περιοδικά σε παγκόσμια κλίμακα. η εμπορική καταξίωση για το γκρούπ ήρθε μετά το louder than hell. τότε έχτισαν το γιγαντιαίο πυρήνα οπαδών στην κεντρική ευρώπη.

οι Manowar λοιπόν κυκλοφορούν δίσκους με την ίδια συχνότητα που το κάνουν μεγάλα γκρούπ όπως οι Acdc, Ozzy, Judas Priest και άλλοι πολλοί και dvd με την ίδια συχνότητα που το κάνουν οι Iron Maiden. οπότε πού είναι η εκμετάλλευση. και επαναλαμβάνω γιατί μου φαίνεται μερικά πράγματα πέφτουν επιλεκτικά στο πάτωμα. πως σε εκμεταλλεύεται κάποιος όταν σου προσφέρει μια κυκλοφορία και συ μπορείς να κρίνεις εαν θα την αγοράσεις ή όχι.

παιδιά γενικά μαζευτείτε λίγο γιατί εδω δεν απευθύνεστε σε τίποτα μαθητές του δημοτικού.

στο διά ταύτα τώρα, επιμένω πως (χωρίς να έχω ακούσει όλες τις βερσιόν) παντού η κίνησή τους θα εκληφθεί ως τιμητική. εδώ που είμαστε πιό “προχωρημένοι” θα το βρούμε γραφικό. η άποψη που θα εκφράσει ο καθένας εξαρτάται φυσικά και από την προδιάθεση του.

τώρα ακούω και τα υπόλοιπα

Ωραίο είναι ρεεεεε! Τι φωνάρα είναι αυτή ρε Eric??
Πάω να ακούσω και τα υπόλοιπα!

let the gods decide & god or man τα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής. trademark τσιρίδα Adams στο τέλος του πρώτου όλα τα λεφτά

για οτι αφορα το warriors of the world
δες την αντιστοιχη περιπτωσ του st anger - τρεξανε ολοι να το αγορασουνε αλλα…

και ποιος σου ειπε οτι δεν κραζουμε και τα αλλα μεγαλα γκρουπ οταν κανουν τετοιες κινησεις??
πρωτοι πρωτοι οι maiden με τις απειρες συλλογες και dvd (απλα οι συγκεκριμενοι κυκλοφορουν και δισκους σε νορμαλ συχνοτητα οι οποιοι εχουν αποδοχη απο το κοινο τους)
οταν ενα συγκροτημα εχει φανατικους οπαδους ξερεις οτι οι οπαδοι θα αγορασουν οτι και αν κυκλοφορησει η μπαντα

τιποτα δεν γινεται επιλεκτικα
μοναχα το θιξιμο

Εμένα σαν ανάποδος που με μάρεσαν περισσότερο το Thunder in the sky και το Father αλλά γενικά τα τραγούδια είναι αρκετά καλά.Αν και τα υπόλοιπα του άλμπουμ κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο θα ναι καλό δισκάκι.:slight_smile:

Ντάξει ρε signal, δεν είναι τσιγάρο οι Manowar, να πεις ότι ο κόσμος θέλει να σταματήσει να αγοράζει τις κυκλοφορίες τους αλλά δεν μπορεί. Ίσα-ίσα που αυτοί που τα αγοράζουν θέλουν το συγκρότημα να βγάζει κυκλοφορίες.

Και επίσης, αν θέλαμε να βρούμε κατηγορίες για τα μεγάλα συγκροτήματα, μπορούμε πανεύκολα να βρούμε για όλα όμως. Και όντως όταν βλέπουμε κάτι μεμπτό, που και που το λέμε. Όμως μόνο στα thread των Manowar γίνεται αυτή η κατάσταση. Σε κανένα άλλο. Και είναι κρίμα γιατί είναι από τις μεγαλύτερες μπάντες στο metal. Αυτή είναι η μουσική τους ταυτότητα πως να το κάνουμε. Όπως ένα black metal συγκρότημα έχει πχ μισανθρωπικούς σατανικούς στίχους. Τι θα του πεις; Ότι πρέπει να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια, αλλά να συνεχίσει να παράγει τη μουσική που παράγει; Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα νομίζω.

Φυσικά και θα γελάσω με τη διασκευή που έκαναν στα Ελληνικά. Αλλά όχι επειδή την περιμένα από πριν για να τους χλευάσω. Απλά θα έχει χαβαλέ ένα συγκρότημα να προσπαθεί να τραγουδήσει στη γλώσσα μου. Και η επισήμανση του Μπλήντιν για τις συναυλίες με τα “Eυκαρίστω” και “Γκεια σου Ελλάντα” είναι πέρα για πέρα σωστή και νομίζω ότι καταρρίπτει όλα τα επιχειρήματα κατά του EP.

κοιτα κουβεντα κανουμε

δεν θα το λεγα μονο στα θρεντ των manowar

ξεχνας την κουβεντα για το meet and greet των kiss?
το χαμο με το death magnetic των metallica
τα θρυλικα maiden vs metallica, slayer vs sepultura κλπ κλπ??

φτυαρια υπαρχουν παντου

απλα μοναχα στα θρεντ των manowar παρεξηγιεται ο κοσμος

you have a point…θυμαμαι τον κολλητο μου, που γενικα ανοιχτομυαλος στη μουσικη αρκετα, αν τολμουσες να κανεις χαβαλε για τους μανοβαρ γινοταν της πορνης…δε δεχοταν κουβεντα…αυτο ειναι οντως ενα θεμα ιδιαιτερο. γιατι οι οπαδοι των μανοβαρ ενοχλουνται τοοοοοσο πολυ με τις κατηγοριες, ειτε αυτες ευσταθουν ειτε οχι…θα το βρεις και σε οπαδους και αλλων συγκροτηματων σιγουρα, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο…

και θα το δεις σε ολες τις ηλικιες, οχι μονο στις μικρες που αντε η ηλικια παιζει ενα ρόλο…

Listening to: Zemial - In Monumentum / Stone Of The Ages
via FoxyTunes

Καλά μπείτε να αρχίζετε να κάνετε χαβαλέ γελοιοποιώντας μεηντεν πχ και θα δείτε ότι μια χαρά θα θιχτούν εξίσου πολλά -ή μάλλον ακόμα περισσότερα- άτομα

Εννοείται ότι μερικοί από τους πιο κολλημένους οπαδούς είναι ορισμένοι μανογουοράδες. Σε φάση που δεν αντέχεις να ανταλλάξεις ούτε 2 λέξεις μαζί τους. Απλά, όμως, να μην έχουμε κάποια πράγματα “κάπως” στο μυαλό μας.

κοιτα

εγω δεν εκανα χαβαλε

εγω ειπα καποια πραγματα που δεν μαρεσουν

και η αντιδραση ηταν σαν να ειπα σε χριστιανο οτι
ο αδαμ δεν δαγκωσε το μηλο!!!

Ναι ρε, δεν αναφέρομαι σε σένα. Απλά σε κάθε θρεντ των Manowar θα συναντήσεις καμια εικοσαριά φορές τις λέξεις “γούνινο”, “σώβρακο”.
Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου. Απεναντίας, έχει πλάκα, μου αρέσει. Απλά από τη στιγμή που γίνεται αυτό το φαινόμενο, ναι μεν μπορεί να θίγονται εύκολα κάποιοι, υπάρχει όμως και η αντίθετη πλευρά.

Επίσης σίγκναλ είπες ότι κάποια πράγματα σε ενοχλούν, αλλά αν θυμάμαι καλά είπες ότι δε θα πεις ποια είναι επειδή παραείναι προφανή… Ντάξει εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά πες τα να γίνει συζήτηση ρε αδερφέ