manos τα ανεφερα στη συνεχεια
Α οκ σόρρυ έχω μείνει λίγο πίσω :oops:
Του ‘ριξα μια αυτιά σήμερα.
Καλούλι ήταν. Αν και στο δεύτερο cd βαρέθηκα ν’ ακούω την ίδια μελωδία επί μία ώρα:p
Στην ελληνική έκδοση του Father είχα πέσει κάτω, δεν υπήρχε αυτό:lol:
Listening to: Mayhem - The Freezing Moon
via FoxyTunes
καλά, δοκιμάστε να πείτε καμιά καφρίλα σε μεηντενοθρέντ και τότε οι άξεστοι, βάρβαροι και κολλημένοι μανογουοροοπαδοί θα σας φανούνε χαδιάρικες γατούλες. και ας είναι αυτοί που τους τα χώνετε δεκαετίες τώρα…
εντ οφ οφτοπικ
μερικές παρατηρήσεις γιά το ΕΡ
ο ήχος είναι κρύσταλλο, κλασσική Manowar παραγωγή. και αυτή τη φορά το μπάσσο ακούγεται ακόμα καλύτερα.
τα ντράμς δυστυχώς είναι πάλι επίπεδα και προβλέψιμα. δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η φάση με Hamzik αλλά ελπίζω να κάνουνε πάλι δίσκο μαζί και να γκρουβάρουνε όπως πρέπει.
με λίγες ακροάσεις το thunder in the sky ανέβηκε επίπεδο αλλά τα let the gods decide (rossthebossίζει το σόλο) και god or man παραμένουν καλύτερα imo. ειδικά το δεύτερο θερίζει.
ο θεός κοντεύει τα 60 και θερίζει και πάλι τα πάντα στο διάβα του. υποκλιθείτε σε αυτό το ανεπανάληπτο φωνητικό μεγαλείο.
Και εμένα μου αρέσει αρετά το EP, και ομολογώ ότι δεν το περίμενα καθώς το τελευταίο τους με είχε αφήσει τελείως αδιάφορο. Επίσης συμφωνώ με τον τραμπάκουλα, και μένα αυτά τα 2 κομμάτια με ενθουσίασαν περισσότερο. Άντε να δούμε τι θα λέει ο δίσκος, που ελπίζω να είναι straight σαν το EP.
Ενα λινκ καλοι μου ανθρωποι! (σε πμ)
Edit: Job done! Thanks!
Αν ειχες και λιγο χωρο στα εισερχομενα, καλα θα ητανε …
Xαχ! Μεσα σε 5 λεπτα πηρα ανταποκριση απο 3! Να 'στε καλα παιδια! Αυτην ειναι η αλληλεγγυη των Manowar bothers!
Hail!
Έτσι οι μανογουαράδες!!! Τρέλα!
O Hamzik ειναι πολυ καλος , απλα ειναι η δομη των τραγουδιων τετοια που δεν επιτεπει και παρα πολλες αλλαγες . Πιστευω οτι live θα σαρωσουν μαζι του, χτες επαιζαν στη Φιλανδια και ολα πηγαν μια χαρα παρολο που δεν επαιξαν τιποτα απο Into glory ride … 8O
Επισης φαινεται οτι κατι προσφερε και ο Λογκαν συνθετικα Και ευτυχως δεν εχει intros και preludes κτλ …
Γιατί δεν παίζει ο Colombus εδώ?? Τι έχω χάσει??
O Colombus εχασε 3 στενους συγγενεις μεσα σε πολυ λιγο καιρο … Και απο τοτε δεν ειναι με τους μανογουορ. Περσι το καλοκαιρι στο MCF τα ντραμς επαιξε ο Rhino . Οποτε δε τον βλεπω να γυρναει …
Και μόλις έμαθα ότι ο Adams είναι 55…8O8O8O
Μια χαρά το Ε.Ρ., μας ανοίγει την όρεξη για το κυρίως μενού. Ειδικά το God or Man…
Τώρα, ότι να πει κανείς για τον Eric, είναι λίγο… Από πλευράς απόδοσης, από πλευράς αφοσίωσης…
Αλλά από την άλλη, όταν τον βλέπεις να αποδίσει τρίωρα σόου (χωρίς διάλειμμα) ή και πεντάωρα χωρίς να χάνει νότα, ε αυτή η απόδοση για τον καλύτερο τραγουδιστή αυτής της μουσικής είναι στάνταρ πλέον. 55 χρονών παρεπιμπόντως.
Thanx greekmetal!
55??? Δεν του φαίνεται με τίποτα όμως! Και τι φωνή είναι αυτή ρε γαμώτο?? Τώρα ακούω το Father…
και το “μπήκαν τα γίδια στο μαντρί” να τραγούδαγε πάλι ανατριχίλες θα μας έφερνε. είναι Ο ΘΕΟΣ ρε γμτ!
επίσης είναι το γεννημένος το 53 δηλαδή 56 ετών!
…και live ειναι φοβερος ετσι ? Περσι στο MCF μαζευαμε τα μυαλα μας με τις κραυγες του !!
Ετσι, φίλοι μου Μανογουοραδες, πολλή πόρωση έχει πέσει από χτες ggggg :bow2:
1ον) To EP δεν το έχω ακούσει ακόμα, άμα είναι να μιλήσω για αυτό θα το κάνω πιο μετά.
2ον) Σχετικά με το διάλογο κυρίως μεταξύ Signal και Manos να πω ότι είμαι υπέρ του Μάνου και στα σίγουρα άλλο το κράξιμο που θα φάνε οι Maiden, Metallica, Sabbath κτλ. το οποίο θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναλύσεις και επιχειρήματα περι ξεπουλήματος, ανέμπνευστων κυκλοφοριώνα, εξτρά ανούσιων κυκλοφοριών, λάθος μουσικών κατευθύνσεων κτλ. και άλλο ο χλευασμός και απαξίωση που επικρατεί στο Thread των Manowar. Να σημειωθεί ότι στη συμπεριφορά τους, την αλαζονία που έχουν επιδείξει κατά καιρούς, τα καραγκιοζιλίκια τους, τις αλλαξοκωλιές τους, τα μουσικά τους φάουλ … κανείς από όλα τα μεγάλα συγκροτήματα δεν έχει λιγότερα από τους Manowar, απλά τυγχάνει να είναι και λίγο πιο διπλωμάτες ώστε να τα κρύβουν ή να είναι αντικειμενικά μεγαλύτερο όνομα και να έχουν πιο καθολική αναγνώριση και όχι τόσο συγκεκριμμένη ώστε οι Manowar ώστε όλα αυτά να μη φαίνονται ή να παραβλέπονται με τη δικαιολογία “εεεε και τι έγινε ρε μαλάκα αυτός είναι ο Ozzaρος ρε μουνιά, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν”(όχι βέβαια ότι οι Manowar έχουν να αποδείξουν κάτι σε οποιονδήποτε).
Το άλλο πάλι είναι ότι όλα αυτά που οι μη οπαδοί βλέπουν και χλευάζουν, τα βλέπουμε και εμείς δεν είμαστε τυφλοί και πολλές φορές κάνουμε και χαβαλέ και σατυρίζουμε μεταξύ μας. Δεν είμαστε κομπλεξικοί, έχουμε και την αυτοπαρωδία μέσα μας. Τώρα βέβαια όταν το κάνει κάποιος άλλος χλευαστικά και με μαλακισμένο κακόβουλο τρόπο προσπαθώντας να μας βγάλει καθυστερημένους είναι ένα άλλο θέμα. Μια χαρά μπορώ να πω “ρε το μαλάκα τον Πατέρα μου, πάλι μου βούτηξε το αμάξι” και να γελάω αλλά με το που κάποιος ξέμπαρκος θα μου το πεί αυτό έχω κάθε δικαίωμα να του γαμωσταυρήσω ότι έχει και δεν έχει.