Manowar uk tour november 2011

ελρικ περιμένουμε το ριπορτ σου από Λονδίνο!!

μη νομίζεις ότι με τη φώτο από το επικό σου λάβαρο και μόνο θα ξεχαστούμε!

κι έλεγα ότι θα τη γλυτώσω γμτ να γράφω πάλι σεντόνια :lol:

Πες
Πες
Πες

οκ λοιπόν… άντε πάλι σεντόνια :stuck_out_tongue:

όπως είναι γνωστό ήμουν ένας από τους ultimate metal brothers που είχαν σκάσει 250 ευρά για να πάρουν το ειδικό πάσο το οποίο τους έχει διάφορα έξτρα πλεονεκτήματα. η ανακοίνωση έλεγε ότι 16.30 έπρεπε να είμασταν έξω από το box office ώστε να μας παραλάβει ένας υπεύθυνος και να ξεκινήσει η απόσβεση των ευρών. Κακό ξεκίνημα καθώς μπήκαμε με 1,15 λεπτά καθυστέρηση! Μπένουμε λοιπόν μέσα και μας περιμένουν οι manowar στη σκηνή. Ουσιαστικά είχαν κάνει ήδη το soundcheck και μας περίμεναν εκεί για να μας πουν μια καλησπέρα και να μας παίξουν κανα δυο κομμάτια. Πράγμα που έγινε. Αφού μας χαιρέτησαν,βγάζει ο αρχηγός ένα λόγο λέγοντας τα κλασσικά και μετά παίζουν τα the power και hand of doom. Αφού τελειώνουν μας χαιρετάνε λέγοντας see you later και προτρέποντας μας να ρωτήσουμε το crew ότι πληροφορία θέλουμε σχετικά με το τι χρειάζεται ένα live από τεχνικής απόψης. Αφου τρώμε κάνα μισάωρο (λίγο παραπάνω ίσως) ακούγοντας τους τεχνικούς τους να μας εξηγούν για το τι ανάγκες και τι εξοπλισμό έχει ένα manowar live, μας πηγαίνουν μετά στο merchndize για ψώνια. Εκεί ψωνίζουμε (με 50% έκπτωση) και μας δίνουν τα δώρα και τα αυτόγραφά μας. Αυτό ήταν το UFP. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα διαφορετικό.αν με ρωτάγατε τώρα αν τα ξανάδινα τα φράγκα θα έλεγα όχι. Γιατί ουσιαστικά πληρώνεις μόνο και μόνο για ένα χαρτί που έχει τις υπογραφές τους και το όνομα σου. Δε το υπέγραψαν μπροστά μας,άρα για μένα δεν έχει και τόση αξία σαν «αυτόγραφο». Το μόνο καλό ήταν ότι τα δώρα που είχαν μαζί με το UFP αξίζαν, οπότε πες ότι από έκει έκανες μια μικρή απόσβεση.είχε γύρω στα 7-8 cd,1 dvd ,μπλουζάκι,μπαντάνα και καπέλο manowar. Ντάξει, δε θα τα αγόραζα από μόνος μου αυτά (μη κοροιδευόμαστε) αλλά τουλάχιστον πιάσαν τόπο.
Στα της συναυλίας τώρα. 50-50 κι εδώ, για δύο λόγους. Αρχικά να πω ότι ο κόσμος ήταν πολύ δυναμικός εδώ, καμία σχέση με σκωτία. Είχαν σκάσει βέβαια brothers από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, οπότε καταλαβαίνετε ότι υπήρχαν μαχίμια εκεί μέσα!!η μπάντα για άλλη μια φορά είχε παρα πολύ καλή απόδοση. Έσπειραν για όση ώρα έπαιξαν.και λέω για όση ώρα έπαιξαν γιατί δυστυχώς η μιάμιση ώρα που παίξαν θύμιζε άλλες εποχές? όταν εδώ και χρόνια οι εμφανίσεις σου κρατάνε 2ωρα +, ε είναι πισωγύρισμα να παίζεις μιάμιση ώρα . και φυσικά είχαμε πάλι αυτό το ανεκδιήγητο διάλειμμα,που δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνανε!!! Τα αρνητικά είναι τα παραπάνω. Τα θετικά ήταν ότι έπαιξαν πάρα πολύ καλά και η μπάντα είχε κέφια. Φυσικά το κοινό βοήθησε σε αυτό,καθώς πριν ακόμα βγουν οι θεοί ήταν πολύ διαχυτικό και ενεργό (όπως πρέπει!!!).μεγαλύτερος χαμός έγινε στα battle hymn/warriors of the world (μωσαικό από σημαίες με εντονότατο το ελληνικό στοιχείο)/hail and kill. Το «ξύλο» και το πιτ υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του live ,καθώς κάτι πάνκηδες και κάτι μεθυσμένοι τύποι φρόντιζαν γιαυτό :stuck_out_tongue:
Εν κατακλείδι ήταν πολύ καλή η συναυλία και καραγούσταρα για όσο παίζανε αλλά ήταν μικρή η διάρκεια. Αυτό είναι το παράπονο που μου άφησε. Για περισότερρες λεπτομέρειες είμαι στη διάθεση σας :stuck_out_tongue:

Βασικα απο τα λεγομενα σου bro καταλαβα οτι το ειδικο πασο ειναι μεγαλη μουφα γιατι πιστευω οτι για 250 ευρω αξιζε κατι καλυτερο απο αυτο που προσφεραν(εκτος απο τα δωρα)Τωρα και εμενα με προβληματισε η μιαμιση ωρα που ειπες γιατι στα live τους μας εχουν συνηθισει σε διωρα +

Μια τυπική επιθυμία ενός φαν που πληρώνει για το πάσο είναι και η φωτο μαζί τους. Αυτό έγινε? Για τα υπόλοιπα συμφωνώ: Δεν τα βγάζει τα λεφτά του.
BTW, τι CD, DVD είχε το πακέτο? Κάτι ακυκλοφόρητο?

μπα, ούτε φωτό ούτε face to face συνομιλία. ήμουν ο μόνος που του απευθύνθηκε προσωπικά ο ντεμάιος να φανταστείς ,μόνο και μόνο επειδή πετάχτηκα και έβγαλα μια battle cry μετά από το hand of doom στο soundcheck :stuck_out_tongue:
τα cd/dvd ήταν όλα επίσημες κυκλοφορίες της mc, manowar + rhapsody.

ωραίος ρε Elric!

Για μένα τα meet&greet δεν πρέπει να είναι επί πληρωμή γενικά, αλλά random από το fan club της μπάντας. Ειδικά άμα πληρώνεις, τουλάχιστον να πείς 2 κουβέντες κ να βγάλες μια φώτο με το συγκρότημα.

Αυτά όμως είναι χιλιοειπωμένα, σημασία έχει ότι είδες 2 live στο νησί, έκανες το ταξιδάκι σου, άκουσες την αγαπημένη σου μπάντα και πέρασες καλά! :wink:

Πόσα άτομα ήταν στο γκρουπάκι με το πάσο?

60 περίπου. true heavy metal money :stuck_out_tongue:

60 x 250 = 15000 (Pounds or Euro?) !!! $$$$$$$$$$$$$$$$$

Pounding pounding (το έπιασες το υπονοούμενο) into glory ride…

Όχι βρε, αγνοί ιδεολόγοι είναι οι άνθρωποι. Λεφτά αισθήματα.

Μη μασάς Elric. Οι αγάπες πληρώνονται. Το ξέρω καλά…

215 λίρες για την ακρίβεια:D
δε πειράζει μωρέ, τους αγαπάμε κι ας είναι φραγκοkillers ώρες ώρες :stuck_out_tongue:

Ήτανε κι ο Αστάλδος? Καλά θυμάμαι?
Θέλω και τη δική του εκδοχή…

ο αστάλδος δεν ήρθε τελικά! πήγα μοναχικός καουμπόυς 8)

Αφού οι πουστηδες θα με βγάζανε έναλμα από την ιντερπολ αν έβγαινα από την χώρα!!! τουλάχιστον πήρα τα φραγγα μου πίσω

α ρε πούστηδες manowar, και φυλακή για πάρτυ σας 8)

Tης φυλακης τα σιδερα ειναι για τους (λαδωμενους) λεβεντες!

Πάλι καλά που είχες επιστροφή χρημάτων…
Next Time, στο επόμενο tour.

Φιλε μου εδωσες 250? ζητησες να βγεις φωτο?Ποιος σου αρνηθηκε φωτο οι manowar η καποιος απο το crew?