Ωχ, περιμέντε ανακοίνωση από Ντεμαγιο του τύπου “… We conquered Scotland, επόμενε get ready…” :lol:
Σημαία pic or it didn’t happen.
Elric δεν το περιμενες αυτο με το κοινο? Εξω στις περισσοτερες χωρες ετσι ειναι και ειναι ξενερα, αλλα εχει και το καλο του οτι εχεις απλετο χωρο να κανεις το δικα σου, να βγαλεις σπαθια κτλ… Το setlist καλουτσικο, γιατι ρε γαμωτο δεν παιζουν περισσοτερα απο τα παλια? Πολυ κουλο και ξενερουα το διαλειμμα. Περιμενουμε ολοι φωτο της σημαιας. Καλα να περασεις και στο Λονδινο. Δωσε πονο και αιμα, φωτια και ατσαλι…
Brother Elric ελπιζω στο Λονδινο να ειναι καλυτερα τα πραγματα και να γινει πραγματικη μαχη ετσι οπως πρεπει να ειναι παντα σε καθε live των θεων!!!
Εμ, άμα παίζουν τέτοια, λογικό είναι να παραμένει υποτονικό το κοινό:
Στο Λονδινο θα υπαρχει και αλλη τρου ελληνικη συμπαρασταση. Brothers we gather, we have to stand tall!
ΠΑΜΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
η φωτό που λέγαμε (ω ναι,το είπα! πολύ γραφικός:p)
λεπτομέρειες για τα του σαββάτου αύριο, πάω να ρίξω κανέναν τρου ύπνο τώρα γιατί κουτουλάω8)
α ρε τυχεροι!!περιμενουμε…
χαχα, θεος!
το Κωστενογλου στο σταυρο μετραει! :lol:
οντως,το κωστενογλου ειναι μια λεπτομεροια που δε τη σκεφτηκα γμτ :8
Ειδα μια ελληνικη σημαια προς τα μπροστα προς το μερος του αρχηγου αλλα τοσο πισω που ημουν (κονσολα) και τοσο γρηγορα που εφυγα δεν πλησιασα για αγωνιστικη συμπαρασταση. Next time.
Ορεκτικο για να τους ξαναδω ηταν παντως αλλα Αγγλια δυυυυυσκοολαααααααα, μαλλον θα κανουν αλλα 16 χρονια για αγγλικη περιοδεια.
Ελα ρε, ολα κουλ, εγω χαρηκα πολυ που ειδα καποιον γνωριμο στην αφιλοξενη ξενιτια (μπουχουχου).
Το κοινο ειναι οντως αθλιο, και Lacuna Coil που ημουνα χτες πολυ ψοφιμια :lol:
Αλλα για πρωτη φορα που τους ειδα το χαρηκα πολυ
ξεκιναει σαν epic fail, αλλα τελικα μαλλον ειναι EPIC HAIL, το οτι ξεκινησες να γραφεις με Μεγαλα και Περηφανα γραμματα “FUCK THE GOVERNMENT” αλλα τελικα δεν σου χωραγε και το στριμωξες οπως οπως :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θεος !!
καλά, η σημαία είναι παρωδία ρε!! αυτό σε πείραξε μόνο??? το ότι το manowar το ξεκίνησα με μεγάλα και σιγά σιγά χωρίς να το καταλάβω μίκρυναν??? το ότι ξεκίνησα να γράφω με μαύρο μαρκαδόρο αλλά τελικά χρησημοποίησα και μπλε αλλά και ασημί (#-o) για να τελειώσει?? τραγικός:lol:
Elric θέλω να την κάνω profile pic ρε,σε παρακαλώ άσε με:lol::lol::lol::lol:
Θεϊλα!
δε ξέρω…έχω δώσει ένα κομμάτι από τη ψυχή μου σε αυτή τη σημαία. έιναι για μένα ότι είναι το δαχτυλίδι για τον σαουρόν
Ενταξει Elric, απλα [B]ΕΠΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ[/B], η σημαια.
Tι λες ρε Ελρικ. Έπος είναι η σημαία…
ιλιάδα:!: