:lol::lol::lol:
θεος!!!
Σε παρακαλώ πές μου ότι δεν είσαι εσύ αυτός!!!
αυτός είναι :roll:
Μονο τριχα δεν εχω αλλα δε πειραζει θα φερει ο Elric προβια και θα ειμαστε κουλ
λυκοτόμαρο λέγεται! άκου προβιά…τς τς τς #-o
ΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol3::lol3: Εισαι [B][SIZE=“3”]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B]… Ετσι…
Any brothers coming to London?? \m/
Ο ελρικ και αν δε με κλείσουν καμιά φυλακη υπάρχει περίπτωση να έρθω και γω. Τα αεροπορικά και το εισιτήριο της συναυλιας τα έχω αλλα…
δε θέλω ηττοπάθειες, θα πάμε και θα αιματοκυλήσουμε το λονδίνο:!:
αντε να δούμε… έχω 2 εργάσιμες ακόμα για να τα καταφέρω!
λίγες ώρες λέμε:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
καλά να περάσεις ρε μλκ!!! και μακάρι να γίνουν όλα όπως τα λέγαμε
i hope so! αλλιώς omerta:lol:
αλλιώς σε λίγους μήνες ρε
Καλα να περασετε και εσυ ειδικα Elric να προσεξεις το καρδιακο, μην μας παθεις τιποτα.
Τι έγινε, έπεσαν κορμιά εκεί πάνω?
Για πείτε? :lightsabre:
ανταπόκριση ρεεεεεεεεεε
Μάλλον είχαμε θύματα…
Δε σαλεύει τίποτα :lol:
Elric ανησυχω, εισαι καλα? Επεσες γεναια στην μαχη?
[B][I]If I should fall in battle,
My brothers who fight by my side
Gather my horse and weapons,
Tell my family how I died
Until then I will be strong,
I will fight for all that is real
All who stand in my way
Will die by steel
Brothers everywhere
Raise your hands into the air
We’re warriors,
Warriors of the world[/I][/B]
Αντε ρε κανε report…
oi mates!!
χαιρετησμούς από το παγωμένο εδιμβούργο!(δεν είναι παγωμένο αλλά μαρέσει σαν έκφραση :p) report λοιπόν…ξεκινάω!!
έφτασα έξω από το Ο2 γύρω στις 6.30. λίγος κόσμος εκείνη την ώρα απέξω, περίμενα παραπάνω είναι η αλήθεια λόγω και του ότι είχαν τόσα χρόνια να πάνε εκει πάνω. τέσπα!συναντάω κάτι έλληνες και συζητώντας για την οικονομική κρίση και το πόσο βλαμένος είμαι που ήρθα από ελλάδα για τα live περνάει η ώρα! πρώτη ο χώρος ωραίος, κάτι σαν αρκετά πιο μεγάλο φαζ.χώραγε γύρω στους 2-2.5 χιλιάδες από ότι μου είπαν. με αποτέλεσμα οι 1200-1500 brothers (ο θεός να τους κάνει…) που μάζεψε να μην φτουράνε και πολύ και σαν εικόνα να φαίνεται κάπως άσχημη για live manowar.τέσπα… πηγαίνω και αράζω μπροστά, απλώνω τη σημαία μου (έχω φκιάξει πολύ γραφική σημαία να ξέρετε:p) και περιμένω να αρχίσει το live.πρώτη ξενέρα που έφαγα ήταν το πόσο φλώροι κτλ κτλ κτλ ήταν η τεράστια πλειοψηφεία του κόσμου!! κανείς,μα κανείς δεν φώναξε,από τις 7.15 εώς τις 8.30, ένα manowar-manowar:!: :!:μόνο όποτε ξεκίναγα να γκαρίζω εγώ ακολουθούσαν μερικοί,για μερικά δευτερόλεπτα…μετά από κάποαι φάση μάλιστα με κοροιδεύαν επειδή φώναζα!!εκτός αυτού μου κάνανε και παρατηρηση επειδή είχα τη σημαία και δεν βλέπανε τη σκηνή!!!#-o τραγικές καταστάσεις…μιλάμε βγήκε ο αστερίξ και έλεγε στο κόσμο να φωνάξει λίγο!
με τα πολλά αρχίζει το live.χώσιμο με manowar και το πουλί μου έχει φτάσει στο σαγόνι μου! αλλά έλα μου που μάλλον το δικό μου είχε φτάσει μόνο!! γιατί (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) οι περισσότεροι καθόντουσαν κυρίες και παρακολουθουσαν!!! μου την είπαν οι μπροστά επειδή τους έσπρωχν κι έπεφτα πάνω τους:? συνεχίζω βέβαια απτόητος γράφοντας τους στα τομπολίνια μου και σαν κλασσικός γραφικός μέταλ μπράδερ έχω βγάλει σπαθιά και δίνω πόνο. στο metal daze είχαμε λίγα σημάδια από το κοινό που κορυφώθηκαν στο battle hymn.(στο dark avenger τίποτα…κυρίες!έλάχιστα άτομα τραγούδαγαν!) τελειώνει με τα πολλά το battle hymns και κάνει το σόλο του ο λόγκαν.οκ, όλα καλά να χαλαρώσει και λίγο η φωνή γιατί έφτυνα αίμαι και άμμο. μετά το σόλο μπαίνουν με hand of doom.μια χαρά λέω,αλλάζουν και τη σειρά να μην είναι όπωε σαλόνικα! ο κόσμος φυσικά δεν τραγουδούσε,πίνανε μπύρες και χαζέυανε.στα καπάκια το brother of metal που το ξέρανε και συμμετύχαν κάπως παραπάνω.και μετά διάλλειμα…ω ναι, διάλλειμα!! κι όχι encore φάση, 25λεπτο!τώρα για ποιο λόγο μη με ρωτήσετε, δε κατάλαβα ποτέ! το μόνο που έγινε στο διάλλειμα ήταν ότι ανέβασαν μια χοντρή/άσχημη/με κόκκινα μάγουλα και της δώσαν κάτι σαν βραβείο:-k κέρδισε διαγωνισμό ή κάτι τέτοιο από ότι κατάλαβα.το ξεπερνάμε κι αυτό και επανερχόμαστε στο live με god or man/house of death/king of kings,call to arms/sons of odin(μπορεί και να κάνω λάθος στη σειρά).μουδιασμένη εώς ανύπαρκτη συμμετοχήτοχή του κοινού στα πρώτα τρία,καλύτερα τα πράγματα στα δύο τελευταία. η επόμενη τριάδα warriors of the world/kings of metal/hail and kill ήταν το αποκορύφομα στης βραδιάς από άποψης συμμετοχής κοινού, και τελειώσαν με the power και black wind,fire and steel.Χωρίς λόγο αρχηγού παρακαλώ.(υποθέτω ότι ξενέρωσε από την πραγματικά απελπιστικά φλώρικη συμπερηφορά του κοινού κατά τη διάρκεια της συναυλίας). τώρα όσο αφορά την απόδοση της μπάντας τα πράγματα για μένα είναι απλά. πριν το διάλλειμα πολύ καλή,μετά το διάλλειμα καλούτσικη/έτσι κι έτσι. δεν ήταν άσχημη αλλά δεν σκίζαν και κώλους. π.χ ο έρικ στο the power έχασε τα λόγια στο πρώτο κουπλέ και το ξαναξεκίνησε από την αρχή! γενικά μου άφησε την εντύπωση ότι μετά το ημίχρονο είχε καποαι θεματάκια στη φωνή,μπορεί και να είναι η ιδέα μου.μπορεί απλά να ήταν ξενερωμένοι με τη φάση.(επαναλαμβάνω τους δικαιολογώ γιαυτό.δε γίνεται ν τα δίνεις όλα όταν είναι ψόφιοι αυτοί που σε βλέπουν)
εν κατακλείδι δεν τη φχαριστήθηκα όπως στη θεσσαλονίκη για 2 βασικότατους και ένα δευτερεύον λόγο: Α.σάπιος κόσμος,Β.διάλλειμα(μα διάλλειμα ρε γμτ??σινεμά είμαι?#-o) και τρίτο,θα ήθελα να ακούσω καμμιά πιο παλιατζούρα,αλλά δε θα με χάλαγε αυτό ιδιαίτερα αν τα αλλα δύο δεν υπήρχαν. αυτά από μένα!!αύριο το πρωί παω λονδίνο κι ελπίζω να επανέλθω με καλύτερα νέα!!
Υ.Γ ένα μεγάλο επικό χαιρετισμό στον soren ,που εκτός από το ότι πολέμησε δίπλα μου στο πεδίο της μάχης,μου έκανε και ξενάγηση στα κατατόπια της πόλης8)
Υ.Γ 2 υπερσουρεάλ σκηνή, σε διάφορες στιγμές να χτυπιέμαι (και να μην κάθομαι να σηκώνω τη σημαία που είχα φέρει,που μυαλό) και να έχουν πάρει τη σημαία κάτι σκωτσέζοι και να την κρατάνε αυτοί,κυματίζοντας την κτλ :lol: