Manowar uk tour november 2011

To ξέρω Cozy έχω κάνει τις ψακτικές μου αλλά δε ξέρω αν με παίρνει να κάτσω τόσες μέρες :confused:

Πάντως θα ήταν και γαμώ

3/11 Τοri Amos
4/11 Flogging Molly
5/11 ΘΕΟΙ
8/11 RHCP

Edit: FM και Manowar ναι θα είμαι

πόσο έχει το τίκετ fm???

Οι RHCP είναι 7 :wink: (& 9, 10).

FM έχει 19 λίρες και μάλλον έχω ένα έξτρα αν θέλει κάποιος :wink:

19 λίρες ε???χμμμμ, δεν ακούγεται κακό!! αστάλδε να φανταστώ ψημένος είσαι εσύ ε???

Ναι σορρυ 7 είναι!

Καλά ρε είναι δυνατόν να ρωτάς για FM??? Ασάλιωτα και έχει και πολύ καλό τίκετ!!! 21λίρες με μεταφορικά κλπ κλπ

οργάνωσέ το, το αφήνω πάνω σου! πάμε να πλακωθούμε στις μπύρες και να την πέσουμε σε κέλτικα γκομενάκια :lol::lol::lol:

Άστο άστο!!! Αντε να δούμε και FM σε δικό τους σόου όπως τους αρμόζει!!!

Τελικα το Leeds το ακυρωσατε σαν πλανο;

Εγώ προσωπικά δε βγαίνω και για 2η μέρα Manowar οπότε ναι. Μόνο αν έπαιζαν πάλι Λονδίνο.

εγώ έκλεισα για γλασκώβη και λονδίνο, ο αστάλδος λονδίνο μόνο θα σκάσει. εφόσον με έπαιρνε οικονομικά και μια δεύτερη μέρα, είπα να το συνδυάσω βλέποντας και ένα μέρος που δεν έχω πάει ποτέ.(αν ρίξει παρασύνθημα για ληντς ο αστάλδος βέβαια εγώ καταστρέφομαι κι άλλο οικονομικά, δε γαμιέται :p)

Κάτσε γιατί με βλέπω να κάνω την απόλυτη καταστροφή και να κάτσω 1 βδομάδα Λονδίνο και για RHCP. Πολύ σημαντικό η διαμονή! Έχω 1-2 γνωστούς που σπουδάζουν. Αν με φιλοξενήσουν είναι πολύ πιθανό να μείνω.

αχαχαχα:lol::lol:
αστάλδο-πρεζάκια των live :stuck_out_tongue:

πες το ψέμματα…

Α ρε κουφαλες σας ζηλευω 8)

ασε μας ρε ελρικ με τους παλιομαλακες να ουμ…:p:p…ισχυει πως εδω καποιοι το φαγανε το ακυρο…“οχι και πολυ ευγενικα” απο τον διοργανωτη γιατι απλα δεν τους γουσταρε για καπιοιο λογο…[-X[-X[-X[-X[-X[-X[-X[-X…αρα παρετε το πακετο και ειστε κομπλε!!!μακαρι να μπορουσα να ερθω!!!

Τελικα τι θα κανετε; Εγω θα παω σιγουρα στη Γλασκωβη και αμα θελετε να μεινετε σε μενα μπορειτε. Ειμαστε 1:30 ωρα μακρια απο τη Γλασκωβη !

εγώ ανεβαίνω τη τρίτη σκωτία! έχω ήδη κανονίσει ξενοδοχεία οπότε είμαι κομπλέ από διαμονή! thanx a lot πάντως8) θα μιλήσουμε για να βρεθούμε να πάμε πολεμήσουμε side by side:lightsabre:

Ελα ρε, γιατι ξηγιεσαι ετσι τωρα; :frowning: Αφου σας ειχα πει να μεινετε σε μενα…πφφ!
Κριμα αυριο χανεις Volbeat :stuck_out_tongue:

Etoimos gia Manowar!!
(sorry no greek sto uni)