Manowar uk tour november 2011

Παιδιά δεν αρνηθήκαμε ότι είναι ψιλοκοροιδία η όλη φάση (αν και εκτός από το meet & greet έχει πολλά καλούδια) αλλά οκ κολλημένοι είμαστε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αυτό που λέει ο αστάλδος.
είναι κοροιδία η φάση,είναι εκμετάλευση κι εγώ προσωπικά πάντα τα έκραζα τα meet and greet.(θυμάμαι μπυρα με deathakia και kaiser να κράζω επειδή δώσαν 15 ευρώ για meet&great με hail και να με ρωτάει o deathakias αν το κάνανε οι manowar τι θα έκανα. ελπίζω να μην είχα απαντήσει τότε ότι δε θα πήγαινα :p)
αλλά όταν είσαι καμμένος φανμπόυς και μετά από 13 χρόνια ακρόασης τον παίζεις ακόμα με τα κομμάτια τους,τότε τα δίνεις να τους δεις από κοντά και να βγάλεις μια (όχι κουνημένη ελπίζω!!!) φωτογραφία την οποία την κάνεις κορνίζα 8)

αλλά επαναλαμβάνω ,δεν έχω ψευδαισθήσεις. κοροιδία είναι αυτά τα λεφτά.

sorry γιατο double post αλλά μόλις κλείδωσε και το live της σκώτίας:D:D:D:D:D:D

τσούλα!

Product Quantity Unit Price Total
MANOWAR Warrior Pack Glasgow UK MANOWAR Warrior Pack Glasgow UK

Europe | MANOWAR Warrior Pack Glasgow UK
1 £51.99 £51.99

συνεχόμενοι οργασμοί 8)

Συμφωνω με το post σου, ειναι κατα βαση για να κερδιζουν οι μπαντες, αλλα αν την εχεις την αρρωστια…:wink:
Εκλεισες κιολας, αντε ρε θα περασεις και γαμω και θα τους δεις και εξω συνδυαζοντας το και με τουρισμο.

και κατά βάση και κατά κορυφή και κατά όλα!
αλλά με ξέρεις τι βλαμένος είμαι στο θέμα αυτό :stuck_out_tongue:

Ξερω και σε νιωθω ειναι καποιες μπαντες που ειναι τοσο ξεχωριστες για τον καθενα… Καποιες μπαντες που παντα σου χτυπανε μια ευαισθητη χορδη… Αν και πολυ αδελφιστικο ακουγεται αυτο για Manowar…:stuck_out_tongue:

Ε… [B][SIZE=“3”]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΣΟΥ[/SIZE][/B], ηθελα να πω…

Όποιος αγοράσει το πακέτο με το καινούριο τραγούδι, ας κάνει ένα κόπο να μας το περάσει…

elric αγορι μου γραφε το σωστα !!! MEET AND GREET λεγεται…επισης παιδια ειμαι πολυ ενεργος σε θεματα φωτογραφιες αυτογραφα κλπ σε ξενοδοχεια ΑΛΛΑ!!!..σκεφτειται πως ζουμε στην ελλαδα!!αντε καλα εδω μπορει να πεσει ενα συρμα να μαθευτει να κανεις εναν κοπο να γυρισεις και να μαθεις…στο λονδινο που σκατα να βρεις μπαντα στο ξενοδοχειο??στον καναδα που θα σπουδαζω απο τον σεπτεμβρη που να ψαξω να βρω τι???..αυτος ειναι ο κυριος λογος υπαρξης των meet and greet…επειδη δεν γινεται να βρεις μπαντα αλλιως…η πολυ δυσκολο τελος πα;ντων σου λεει σκασε φραγγα αν θες και δες την…τωρα οι ακραιες τιμες ειναι ενα αλλο θεμα…αλλα πχ περσυ δεκεμβρη εδινες 70 Ε και ειχες μεσα σε ολα και 2 ωρες με τους dimmu borgir και φιλικοτατοι ολοι …τωρα να τα δινεις οπως λενε για μια αγγαρεια ε ναι δεν λεει…η να ζητανε οσα ο οζζυ στο τοροντο περσυ 1000 $…ε ελεος…η τωρα ο ροτζερ νταλτρευ αλλα τοσα περιπου…αλλα εγω δεν ειμαι κατα του meet and greet…η ολη μαλακια ειναι πως ειναι ηλιθιοι οι manowar και προκειμενου να βγεις φοτο τα σκαε…

φιξντ

ετσι!!!

και άντε ρε πολ βρίσκεις το ξενοδοχείο εδώ στην ελλάδα! ε εκεί τρως άκυρο όπως φάγαν κάποιοι εδώ μέσα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κάνε αυτό που λένε οι παρακάτω στίχοι:

[B]You wait in the rain, you walk through the snow.[/B]
We give you our blood, we want you to know.

In our eyes you’re immortal
In our hearts you’ll live forever
In our eyes you’re immortal
In our hearts you’ll live forever.

Εγώ το έκανα! Ο διοργανωτής με έριξε άκυρο χαχαχχχαχααχ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

με το ψολόκρυο που θα έχει σκωτία θα τους ζήσουμε κανονικά τους στίχους :lol:

Ναι, αλλα πλεον δεν ειναι 80’s και πολλα εχουν αλλαξει δυστυχως…

Ναι ενω leeds και Λονδινο θα εχει καυσωνα…:stuck_out_tongue:

καλά ναι, απλά εκεί πάνω θα έχει 6-7 βαθμούς χαμηλότερα(πολύ ουίσκι :p)

Για όποιον τον ενδιαφέρει 1 μέρα πριν από τους Manowar παίζουν και οι Flogging Molly στο Λονδίνο (4/11)

• Δύο και τρεις μέρες πριν η Tori Amos (εντάξει, λίγο άκυρη, αλλά λέμε τώρα!) και δύο μέρες μετά οι Peppers 8)

Αστάλδε θα ανέβεις;