δεν τη λες και παράλογη τιμή του pass γιά αυτά που προσφέρει. τουλάχιστον σε αντιστοιχία με ανάλογα passes άλλων γκρούπ
εισιτήριο περιοδικό και t-shirt από μόνα τους θα κάνουν ένα 80άρι στο νερό. βάλε και το 50% έκτπωση στο merch… μεγάλη υπόθεση
το τίκετ μόνο του έχει 37,5, το περιοδικό μάζί με το cd έχει 14-15. η μπλούζα δε θα είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά θα έχει συλλεκτική αξία. ουσιαστικά πληρώνεις γύρω στις 150 λίρες για την εμπειρία του soundcheck και για να δεις/μιλήσεις(αν τα καταφέρεις όπως είπε ο parask77)/βγεις φωτό με τη μπάντα. για άλλους αυτό είναι αδιάφορο, για άλλους τεράστια στγμή.
Βγηκαν τα tickets μονα τους;;;;;
Δεν είπα ακριβώς αυτό. Αν πληρώσεις σίγουρα θα τους δεις και θα τους μιλήσεις.
Σόρρυ, τώρα κατάλαβα - αν θα μπλοκάρεις και δεν έχεις τι να τους πεις…
:thumbup::thumbup:
Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να βρω τα λεφτά και να μην έχουν πουληθεί τα vip!!!
ανοίγει ο δρόμος και το live της σκωτίας σιγά σιγά…
Έχουμε άλλες πληροφορίες;;;
το νεότερο είναι ότι οι δικοι μου έχου φαγωθεί να πάνε σκωτία κι έχω βρει τη χρυσή τομή να είμαι τρίτη γλασκώβη και παρασκεύη λονδίνο (ή ληντς…??? )
Έλα για Γλασκώβη και σε φιλοξενώ στην εστία μια μέρα
άμα έρθω και δεν προλάβω το βραδυνό δρομολόγιο για εδιμβούργο θα σου φορτωθώ 8)
θα μάθω αύριο μεθαύριο για σκωτία!
Thanks for your order!
Product Quantity Unit Price Total
MANOWAR King Of Metal Pack London UK MANOWAR King Of Metal Pack London UK
Europe | MANOWAR King Of Metal Pack London UK
1 £219.99 £219.99
συγκίνηση
Όταν τους συναντήσεις και βγείτε φωτο, να τις συγκρίνουμε να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη…την ανάλυση :lol:
γμτ πρέπει να κουβαλάω και ψηφιακή εκεί ε??? #-o
θα είμαι στο live με την ψηφιακή, θα γίνω αυτά που κοροιδεύω
Πρόσεξέ το αυτό με τη μηχανή γιατί ορισμένοι έφυγαν χαρούμενοι από τη συνάντηση και μετά συνειδητοποίησαν ότι είχαν κουνημένη φωτογραφία.
Στο live μπορείς να μην τη χρησιμοποιείς (recommended).
Συγγνώμη, και πληρώνεις, αλλά και το meet and greet είναι του τύπου “έλα μια φώτο τσάκα τσάκα να τελειώνουμε”; Στο κάτω κάτω, άμα ο άλλος δε γουστάρει να ανταλλάξει 2 κουβέντες με έναν οπαδό, και το κάνει ως αγγαρεία [δλδ επί πληρωμή] σόρρυ παίδες αλλά να το βράσω. Τι νόημα έχει μια φωτογραφία με έναν οποίος το κάνει απλώς για 5 φράγκα παραπάνω;
Δε κρίνω το γεγονός να αρνούνται φώτος κλπ, αλλά το γεγονός ότι εφ’ όσον αρνούνται, ας μη το κάνουν ούτε επί πληρωμή, δλδ είναι ξευτίλα. Και οι Manowar, και ο Blackie, και οι KISS και πόσες άλλες μπάντες που γουστάρω.
Παραείμαι ρομαντικός, το ξέρω…
Η ώρα που θα τους αφιερώσει η μπάντα στην “ξεναγηση”/soundcheck/fotos κλπ πιστεύω ότι είναι αρκετή να πεις μία κουβέντα (και δύο…) . Είπαμε, είμαι κι εγώ κατά αλλά μην το ισωπεδώνεις κιόλας.
Δε το ισοπεδώνω, απλά πιάστηκα κι απ το ποστ σου που ανέφερες το Intercontinental και το MCF. Anyway, προσπεράστε το σχόλιο μου, δε πάει για τους Manowar μόνο, αλλά γενικά.
Έχεις δίκιο, η όλη ιδέα είναι μία βλακεία (σόρρυ Ελρικ) κατά τη γνώμη μου. Στο MCF δεν πλήρωνες και είχαν τη δικαιολογία ότι περιμένει κόσμος. Πάντως δυο μαλακίες τις έλεγες κι εκεί, όπως από ποια χώρα είσαι και “Come to Azerbaizan to Play” :?